Turknet fiber kullanıyorum hızım şuan 110/8 |
![]() |
Rica ediyorum.. Upload lar bence seçenekleri olmalı atıyorum 50-100 -500 parası neyse alalım ama tek seçenek sunmamayı öğretemedik bunlara. |
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922 ------------------------------------------------------------------------ Referans Paylaşım Konuları: https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 |
TürkNet'in gigafiber getireceği falan yok. TT altyapısından da paket vereceklerini sanmıyorum. Türk Telekom 500'e mi geçsem? Buna geçersem kesin başka bir firma daha uygun fiyatlardan çıkartacak ve pişman olacağım yeni gelen indirimlerle birlikte daha uygun olmalı alt issler. Ne düşünüyorsunuz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabiz Civciv -- 3 Temmuz 2022; 20:11:6 > |
Hayır düştü hatta burada bir konuda da yazdım Upload hızım Haziran ayı içinde 8'den 4'e düştü sonra MH'yı aradım 2 kat upload kampanyası bitti mi diye hayır geçici süreliğine devam ediyor deyip 8'e geri yükseltmişti. Hatta 4'ün bile altına düşürmüş olacaklar ki testlerde 4.10-4.50 arası çıkıyordu. Çünkü 8'e yükseldiğinde 9 Mbps çıkıyor, bu mantıkla 4'e düştüğünde de 5 görmem lazımdı. |
| Mac Mini | Ipad 1 64 GB | Ipad 2 16 GB | Ipad Mini 1 16 GB | Ipad Mini 2 16 GB | Ipad Air 2 16 GB | Ipad Pro 2020 11&#8221; 128 GB | Iphone Xs Max 64 GB Gold | Iphone 5S 16 GB | Iphone 5C 16 GB | Iphone 5 16 GB | Iphone 4S 8 GB | Iphone 4 8 GB | Iphone 3GS 16 GB | Iphone3G 8GB | Iphone 2G 8GB | Apple Watch Series 4 44mm | Apple AirPods S1 | Apple AirPods Pro | Apple TV 4 | XGimi H3 |
|
Resmen upload altın suyu muamelesi yapmışlar. Bu turknet gibi simetrik tarife verenlere atılmış bir pas resmen. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
iyi bari 10mbps 1440p basmak için superboxla uğraşmayız |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1003 -- 4 Temmuz 2022; 0:52:39 > |
_____________________________ |
Yeni hızların onaylanması ve sahaların güncellenmesi aylar sürebilir. Çok takılmayın şimdilik |
Turk Telekom'un kendi sitesinde adresim Türk Telekom Fiber gözüküyor binada kabin var bi başvurdum belki FTTH yaparlar yüksek hız alacağımı söyleyeceğim. 8'den 10 zaten pek hissettirmeyecektir kendini hayırlısı. |
_____________________________ |
farklı hızlarda upload miktarları var bunlar tahminen fiyata göre değişiklik gösterecektir. yine böyle sineğin kanadından yağ çıkartma anlayışıyla yapılıyor... 24mbps verdigin download hızına sabit 12mbps ver işte niye seçenek sunuyorsun gereksiz işler. |
Türk Telekom'un veriği ZTE H298A router'ı mı kullanıyorsunuz? Bu hızları desteklemiyor sanırım o modem? 1 Gbps hızı yani. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 4 Temmuz 2022; 5:34:44 > |
Bence itiraz edilmesi gereken bir konu. 100 Mbps'e 179 TL ödüyoruz. Bu aynı fiyata bizim 1000/1000 alabilmemiz gerekirdi zaten FTTH fiber altyapımız var. TürkNet Gigafiber'e gerçekten rakip olmak istiyorlarsa bunu yapmaları şart. O yüzden Upload hızını birazcık daha arttırdılar diye hemen gevşemeyelim bence. Taleplerinizi mutlaka Türk Telekom'a ve BTK'ya iletin derim. Simetrik önemli. Bu işi daha fazla uzatmamalıyız. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 4 Temmuz 2022; 5:34:13 > |