|
Arkadaşlar konuyu otomobil bölümüne açıyorum ana tema olarak otomobille ilgili olmasa da aracınızı elinizden alabilirler, sizleri uyarmak için buraya açıyorum konuyu. Geçen pazartesi günü işe giderken rutin polis kontrolü sırasında Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi tarafından aracıma YAKALAMA kararı çıkartıldığı öğrendim. Aracım polis tarafından elimden alındı. Belediyeyi aradığımda emlak vergisi nedeniyle böyle bir uygulama yaptıklarını söylediler. Dikkat edin emlak vergisini ödemeyen var ise kontrol etsin, araçlara yakalama kararı çıkartılıyor. İşin garip tarafı da şu. Araca haciz konulabilirdi veya banka hesabına bloke konabilirdi. Tamam devlet vergisini alsın bir şey demiyorum ama sağ olsun onikişubat belediyesi yakalama kararını uygun görmüş. Yani 1500-2000tl lik emlak vergisi için aracımı alıp satacak mı ne yapacak anlamadım. Halbuki banka hesabına bloke koysa örneğin 1500tl, farkına varır ödersin biter. Burada mağdur etme var yolda aracınızın elinizden alındığını bir düşünün çoluk çocuk nasıl mağdur oluyorsunuz. Üstelik bilmem kaç tane toleranslı şirketin milyarca liralık vergi borcu tek kalemde silinirken, benim zor bela sahip olduğum evin vergisi nedeniyle araçtan da oluyorduk. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt