Şimdi Ara

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.439
Cevap
166
Favori
786.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15.7 ipsw'de neden gözükmüyor 15.6.1 var 15.7 yok telefondan bakınca var gözüküyor OTA'dan güncellenir mi bu sürüm ufak bir şeye benziyor  

• Çetooooo kullanıcısına yanıt
    3utools da gözüküyor temiz kurulum yapın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar canlı metin ile bir fotoğraftan metni seçip örneğin notlara kopyaladığımda orijinal metindeki ı,ü,ğ,ş gibi Türkçe karakterler doğru aktarılmıyor. Var mıdır bir çözümü?

• Türkçe desteği yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eminbey777 E kullanıcısına yanıt
    Canlı metinde Türkçedil desteği yok knka ondandır 👍

• ios 16 ile instagram uygulaması iyice berbat oldu iphone 13 kullanıpta pikselli video paylaşmak çok üzücü telefonumdan soğuyorum

• lBesiktASK kullanıcısına yanıt
    Ben ikisine de geldi sanıyordum. Türkçe desteği sadece çeviriye geldi o zaman. 👍🏻

• ios 15-16 batarya karşılaştırması var, yeni yüklenmiş. İos 16 daha iyi görünüyor. iOS 16 vs iOS 15 BATTERY Test on iPhone 13, 12, 11, XR, & 8 - YouTube

• cgriigokcel C kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Yedek yüklemesek fotoğraflar Kişiler Notlar geliyor. Acaba silmediğimiz SMS ler de geliyor mu? Sizdeki eşitlemede geldi mi acaba. Teşekkürler

• des0uza D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet yedeğimi kurmadan da geldi bu dedikleriniz. Çünkü iCloud’a sürekli senkron oluyordu. iCloud adresimi girince geldi.

• cgriigokcel C kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Güncelleme yaparak yeni bir iPhone ayarla diyerek bütün uygulamalarını yeniden kuracağım. Kişiler , fotoğraflar, smsler, notlar eşitlensin yeter. Cevap için tekrar teşekkür ederim.

• des0uza D kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ben de tam dediğiniz gibi yaptım.

• iPhone 13 için iOS 16 ya geçişte şarj konusunda sıkıntı yaşayan var mı? Geçmiş mesajları okumaya çalıştım ancak hangi modelde şarj sorunu yaşamadığını tam anlayamadım. 13 kullanıcılarında durum nedir acaba. Teşekkürler, iyi haftasonları olsun.

• Duvar kağıdı değiştirmek eziyet haline gelmiş ya bana göre ne kadar zorlaşmış. Sadece ana ekran duvar kağıdını değiştirmek istiyorum kilit ekranıyla birlikte değiştiriyor

• Şimdi baktım da ios 16 ve watchos 9'dan sonra hiç uyku takibi yapmamış saat ayarlarda da bir değişiklik yok sorun ne olabilir?

• sacrament1 kullanıcısına yanıt

evet bana da biraz karışık geldi sanki biraz alışmak lazım???

• mr.leon kullanıcısına yanıt
    iphone 12 alti icin bence kotu.

• 13 pro telefonu ios 15.7'de bekletiyorum. İyi çalıştığı sürece yeni güncellemelere geçmenin her manada mantıksız olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS 16 ile 5. gün (13 PM)

Hiçbir sıkıntım yok. Bataryadan şikayetçi olanları anlamak mümkün değil (PM sahipleri için konuşuyorum). Saat 11'de fişten çektim. 6 saat olmuş. Bu 6 saatin 3 saat 22 dakikası telefonu kullanmışım (Youtube'da bir şeyler izlemedim sadece). %90 şu anda batarya.

iOS 15'ten bile daha çok memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.