Bildirim
iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (65. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Güçlü bir bir donanıma sahip.Sorunsuz iPadOS 16.1 sürümü ile başlayacaksınız .Otomatik güncellemeyi açın.Pro ve M1 işlemcili iPad’lere ilk aşamada beta 16.1 geldi …
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben ios 16 nin sanki daha akici olduğunu hissediyorum. Daha puruzsuz daha hizli gidiyor cihaz. İphone 13.
Evet yorumları alalım nasıl bug çok mu az mi? :)
Bu ne ya bir saattir yok 6 saat var yok 7 saat var valla midem bulandı.
Ben 4 dakika içinde indirdim ve hazırlanmasını bekliyorum. İnternetim Türk Telekom ftth 100 mbps
2 dakikada indirdim indirdigimide sildim vazgeçtim
iphone 11 için sanırım yorumları beklemeyi düsünüyorum 15.6 sürümdeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 yildir otadan yapiyorum arkadasim dfu dan kuruyor her guncellemeyi aramizda hic bi fark yok.
-
Apple store da yeni kullanım koşullarını onaylamadan program update etmiyor şu anda. Onaylamak istediğimde ise bir hata oluştu diyor güncelleme yapmıyor programları.
Düştü hocam şimdi 35 mbit kullanıyorum yine iyi indi sayılır
aynı sorun bende de mevcut şu an.
-
1 saati geçti hadi başarırsın yüklersin sen 😁
Evde 100mbit var ama sıkıldım hücresele geçtim :)
iPhone 13 pro max modeline güncellemeyle Always On Display özelliği gelir mi acaba
İpsw sitesindeki ios 16 bugun 20:00 de yayınlanan sürüm mü? Neden derseniz iTuneste 5.60 gb yazılım, ama ipsw sitesinde 6.01 gb. Tam anlayamadim. Ben crc, beta vs falan değil net resmi sürümü yüklemek istiyorum.
Hocam XS DFU mode a bir türlü alamadım nerede yanlış yapıyorum acaba biri yardımcı olabilir mi?
-
İmkansız gelmez ekranın 1 hz e düşmesi lazım
Apple store hüküm ve koşullar değişti diyor kabul et diyorum hata veriyor. Bir türlü app güncellemesi yapamıyorum...
-
Herkes yaşıyor o sorunu. Yurt dışı sitelerde de yazılıyor çokça
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 12 Eylül 2022; 21:26:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X