Şimdi Ara

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.439
Cevap
166
Favori
786.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Always on display,donanımsal bir özellikltir.iPhone 14 serisinde pro modellerinde bulunacak …

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bcakirr B kullanıcısına yanıt
    Biraz bekleyin.Hata Apple server kaynaklı olabilir.Ana sürümlerde geçen yılda bir çok kişi yaşadı…

• bcakirr B kullanıcısına yanıt

Çözebildiniz mi bende de aynı sorun var...

• QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle

• manesnuc kullanıcısına yanıt
    Bi sürpriz yapar mı dedim apple ama yapmadı😁
    Benim yurtiçi 13 pm’i verip Amerikan 14 pm alıcam sanırım.

• sanyo S kullanıcısına yanıt
    İtunes kaldırıp tekrar yüklüyorum bakalım ne olacak

• Kilit ekranı hoşuma gitti. Düz 13 kullanıyorum

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

• Ekranı dokundurarak uyandırma özelliği bazen gecikmeli çalışmaya devam ediyor. 16'da da çözülmemiş

• Ben de 15.7 ve 16 ayni anda var. Once 15.7 sonra 16 mi yapmaliyim yoksa direkt 16 ya guncellesem sorun olur mu acaba

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfuysen -- 12 Eylül 2022; 21:54:10 >
  • sanyo S kullanıcısına yanıt
    İtunes son sürüm 12.12.5.8 oldu düzelecek sanırım

• Komido72 kullanıcısına yanıt

Aynen hocam dediğiniz gibi yaptım 5 dakikaya düştü. Ancak internet gitmesinden indirmede bı sıkıntı olur mu hocam, birseyi eksik yüklemesi gibi.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evren7 kullanıcısına yanıt
    Apple watch ile zaten always on display'in çok apple tarafında güzel olduğunu biliyordum ama bunu telefona aynı yansıtıp yansıtmayacaklarını, aynı yapsalar bile pil tüketimini nasıl ayarlayacaklarını merak ediyordum.

Şimdilik aynı ve daha güzel yansıtmaları bir merakımı giderdi ama diğer merak ettiğim şey pil tüketimi nasıl olacak acaba. Bir de şöyle bir detay varmış bilmiyorum gerçek midir yanda gerçek olsa bile ne kadar randımanlı çalışır ama watch sahibi olanlar telefondan belli bir mesafe uzaklaştıklarında (söylenene göre odadan ayrılınca) always on display kapanıyormuş tasarruf için. Aynı şekilde cepteyken ve masaya falan ters konulunca da kapalı oluyormuş doğal olarak yakınlık sensörü yardımıyla. Açıkçası watch ile bu olay ne kadar doğru ve düzgün bir mesafe ölçümü ile ayarlanabilir bilmiyorum ama stabil çalışırsa güzel bir detay olur.

• rfuysen kullanıcısına yanıt
    İOS 16.0 sürümünü direk yükleyin .Her hangi bir sorun yaratmaz …

• QRocKfire kullanıcısına yanıt
    16 RC indirmiştim ve daha sonrasında beta profili silmiştim. Şu an yeni bir iOS 16 güncellemesi gözükmediğine göre RC sürümde bir değişiklik sunulmadan aynı şekilde yayınlanmış sanırım. Şu an için iPhone 11'de çok az sorun var gibi, çoğunlukla stabil denilebilir zaten, klavyenin bazen kasması be kameranın kendi kalitesiyle bazı uygulama içi kullanımlarda karanlık çekmesi haricinde sorun yok. Uygulamalara ve sisteme güncelleme geldikçe bu sorunlardan da arınırız diye düşünüyorum.

• Arkadaşlar ota üzerinden güncelleme yaparken telefon bir yerde takıldı. Sürekli elma logosu gelip 3-4 saniye kalıp gidiyor. Bu döngü devam ediyor. Ne yapabirilirim? YArdım eder misiniz ? iPhone 13

• Bu sürüm yenilikler vs... güzel olacak gibi görünüyor. Uzun zaman sonra ilk defa ipsw dosyası indirip dfu modda cihaza kurulum yapacağım.

• iPhone X

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

• iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

• iki telefonumu da güncelledim, hız harici gördüğüm bir değişiklik olmadı

• Pil yüzdesi gösterme gelmiş mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.