|
Beyler hepsiburadan sipariş verirken birşey farkettim. Yayla bakliyat yani yaylanın bizzat kendi magazasindan ne alırsam alıyım 2gündür sürekli hediye aç bitir ürünleri geliyor. 1-2 tane değil. 5-6-7 paket hediye geliyor. Her sipariş kutusunun içine koymuşlar kiminde 5 tane kimisinde 7tane. Karışık; genelde bulgur nohut makarna hazır yemek paketler geliyor. Gelen hediyelerin fiyatları aldığım ürünlerden fazla:) Şimdi kuponunuz yoksa çek satış bölümüne gidiyorsunuz. Hb 50papel veya 50ceki 20tl ye alıyorsunuz. Sonra hb de yayla bakliyat saticindan 4kilo pilavlık bulgur yada baldo pirinç felan alıyorsunuz. (Üste çok para vermeyin) sonra gelen kargoları ve hediyeleri benim gibi izleyerek mutlu oluyorsunuz. Kısaca özet: 20tl ye 4kg pişmemiş, 6tanede pişmiş bulgur yiyoruz:)) 7 sipariste hediye olarak 42tane hazır yemek olmuş evde. Daha fazla sipariş geçmeyeceğim için konuyu buraya acıyım istedim :) ![]() ![]() ![]() Edit: bugün teslim olan siparişler de hediye olarak gelenlerin hepsi ezogelin çorba. Hepsinin son tüketim tarihi Mart 12 ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kimsediil -- 28 Şubat 2022; 18:7:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
ama yukardaki methodla herşeyi vakumlayıp saklıyabiliyorum. Sonuç mükemmel. Buzdolabında bazen vakumlanmış 4 aylık yogurt buluyorum, tadı gerçekten harika.
iOS
Android