< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Resident Evil 4 Remake {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (20. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
store.steampowered.com
Save 50% on Resident Evil 4 on Steamhttps://store.steampowered.com/agecheck/app/2050650/İndirime girmiş. Standart sürüm 12.5$ gold edition (tüm dlc vs dahil) 18$ dolar steamde.
-
-
-
Orijinal oyunu oynayacağımı sanmıyorum. Bazı oyunların eski versiyonlarını oynamak zor oluyor. O yüzden remake benim için daha iyi bir tercihdi. Ayrıca başka oyunlara zaman ayırmam gerekli. Mesela RE 7 ve RE 8 paketinin gayet uygun bir fiyatı var. Belki alıp onlara girişebilirim. Yorumunuz için teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu oyunda ki vuruş hissini bir tek Last of us'da hissetim.Muazzam olmuş cidden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyuna ikinci kez tekrardan başladım. Şunu söyleyebilirim ki; şimdiye kadar yapılmış en iyi remakelerden biri. Pürüzsüz bir deneyim, harika sinematik, seslendirmeler çok iyi. Ortamlar ve renk paleti müthiş sürekli aksiyon ve darlayan köylüler klima altında bile terletir cinsten. Şuan bu adamlar yeni bir remake yapıyor. Söylentilere göre; Code Veronica yine gözüm kapalı alacağım oyunlardan biri olucak. Capcom iyi ki varsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X