Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.168
Cevap
90
Favori
308.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın elime ulaşacağını düşünüyorum. Şarj adaptörü aldığımda da gece Şanlıurfa'ya gönderildi yazıyordu ve sabah 9.30 gibi elime ulaşmıştı. Heyecan başladı Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]  (1 kasım siparişi Pro Max 256gb)

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczmustafa42 -- 1 Aralık 2021; 1:9:40 >
  • merhaba 20 kasımda siparis veren var mı?durumlar nedir

bende hiçbir degisim olmadı.il istanbul bu arada

• iDoctor kullanıcısına yanıt

Benim durum daha da kötü senin macbook ile aynı tarihte yola çıkmış ama benimki ama daha Çinden ayrılamadı. Apple siparişlerimde durum "yakında ulaşacak 30 Kasım" iken sadece "Yakında ulaşacak" olarak güncellendi :

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pl45 -- 1 Aralık 2021; 1:23:20 >

• icecube_fb kullanıcısına yanıt

benim de 20 kasım Iphone 13 128gb hala işleniyorda. il istanbul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renholm -- 1 Aralık 2021; 1:25:44 >
  • pl45 P kullanıcısına yanıt

Bu ne yahu, Türkiye mağazasından alınan Macbook'lar her sipariş için ayrı Çin'den mi gönderiliyor?

• _Maxximum_ _ kullanıcısına yanıt

Önceki yıllarda sadece custom modeller çin'de üretilip gönderiliyordu ama çip krizi nedeniyle muhtemelen artık hali hazırda hiç stok tutulmuyor tüm siparişler sıfırdan üretilip fabrikadan gönderiliyor.

• _Maxximum_ _ kullanıcısına yanıt

Şuan stoktan direkt alınan bir model var mı bilmiyorum ama zaten benim aldığım konfigüre edilmiş versiyon. O yüzden zaten stokta olmuyor normalde de, üretilip gönderiliyor.

• pl45 P kullanıcısına yanıt
    2 veya 3 aralıkta gelir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • icecube_fb kullanıcısına yanıt
    Benim de 17 kasım ama hiçbir değişiklik yok:(

• |DL| kullanıcısına yanıt

Hocam cevabınız için teşwkkür ederim.Dün gece sms geldi ,” Ürün 9.12.2021 teslim edilecek “diye. Sanırım bundan önce teslim edilmeyecek :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renholm R kullanıcısına yanıt
    Bende de durumlar aynı. Cumaya kadar yollanir gibi geliyor bana :)

• Sonunda hazırlanıyora geçtii.

• 10 Kasım iphone 13 siparişim dün akşam teslim edildi, tahmini teslimden 1 gün önce olmuş oldu, darısı diğer bekleyenlerin başına. Sırada 9-16 Aralık teslimi gözüken apple watch var bakalım.

• Hep eski fiyattan alinanlar konuşuluyor . Galiba yenu fiyata yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _MenemenciogLu kullanıcısına yanıt

Bak bu ümitlendirdi beni, 13 Kasım benim hala işleniyor...

• Hele şükür bir gelişme oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starvays -- 1 Aralık 2021; 8:48:29 >
  • 17 kasım eniştenin siparişi işleniyora geçti hayırlı olsun.

• Merhabalar, 16 Kasim iphone 13 mavi 256 gb siparişim. Dün gönderimi hazırlanıyor kısmına geçmişti. Bugün gönderildi durumu aktif oldu.Teslimat tarihi 8-15 Aralık yazıyordu.

• samonite S kullanıcısına yanıt

Pazartesi günü 9 kasımlar gönderilmişti. Sizinki de en geç pazartesi gönderilir gibi. Bakalım nr kadar sürede ulaşacak. Ups korkutuyor beni :D

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.