gönderime hazırlanıyorda mıydı iphone |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (110. sayfa)

-
-
evet bu sabah geçmişti
-
süper o zaman gönderilmeye başlandı demek ki
-
ama mesajda gelen sipariş no benim telefonun sipariş numarası ile uyuşmuyor.
-
yanında kılıf, başka bir ürün vs daha sipariş ettiyseniz belki ona aittir hocam. size mesajda gönderdikleri sipariş numarasını aratın apple'ın sipariş sayfasında. bakalım ne çıkacak?
-
evvelsi gün 20w adaptör almıştım o bugün teslim edildi fakat onunda sipariş numarası uyuşmuyor
-
20 Kasım tarihli iPhone 11 siparişim gönderildi olarak güncellendi fakat kargo takibi açılmıyor ups hata veriyor. Teslimat tarihi 8 aralık çarşamba olarak gözüküyor çarşamba gelir mi acaba İstanbul’da oturuyorum işlerimi ona göre ayarlayıp evde olmak istiyorum teslimat günü..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sipariş numaraları uyuşmuyor.
Bana da adaptör için gelmişti, baktım uyuşmuyor.
O sipariş numarası nerede yazıyor bulamadım. "Gönderime Hazırlanıyor" durumundan "Gönderildi" durumuna geçti mi?
-
13 kasım 13 pro max siparişim göçnderime hazırlanıyora geçti.
-
sabah geçmişti zaten yeni kontrol ettiniz herhalde
-
Evet maalesef.
-
Hayırlı olsun şimdiden.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Teşekkürler hocam.Heyecanla bekliyorum bakalım.
-
Öncelikle hayırlı olsun. Gönderildi dedikten sonra ups kargonun sistemine düşmesi zaman alıyor. Kargo şirketi biraz yavaş alıyor yarın ya da ertesi sabaha kadar sistemde gözükür. Ups kargo İstanbul’da teslimatları biraz geciktiriyor. Yani lokasyona göre değişiyor. Muhtemelen bir aksilik olmazsa elinizde olur söylenen tarihte hocam. Güzel günlerde kullanın.quote:
Orijinalden alıntı: PickPower
20 Kasım tarihli iPhone 11 siparişim gönderildi olarak güncellendi fakat kargo takibi açılmıyor ups hata veriyor. Teslimat tarihi 8 aralık çarşamba olarak gözüküyor çarşamba gelir mi acaba İstanbul’da oturuyorum işlerimi ona göre ayarlayıp evde olmak istiyorum teslimat günü..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
18 Kasım Iphone 13 128 Beyaz siparişi 06 Aralık itibari ile tarafıma ulaştı.
Gelen sms'te 07 Aralık teslim diyordu dolayısıyla evde biri olmasa bugün teslimatı alamayacaktık dikkatli olmakta fayda var gönderildi mesajının akabinde.
Normalde 08 Aralık-17 Aralık diyordu teslim tarihine sürpriz oldu.
Lokasyon: Ankara
-
Gönderime hazırlanıyora geçtikten kaç gün sonra kargoya veriliyor acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben bu akşam bekliyordum olmadı yarın verilir artık
-
Apple'ın sipariş süreci boyunca hiç standardı olmadı.
5-6 gündür kargoya verilmesini bekleyen var.
Bu sabah gönderime hazırlanıp, kargoya verilen var.
Gerçekten hayret...
-
Çok teşekkür ederim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X