Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.168
Cevap
90
Favori
308.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gönderime hazırlanıyorda mıydı iphone

• aria26 kullanıcısına yanıt

evet bu sabah geçmişti

• badsay kullanıcısına yanıt

süper o zaman gönderilmeye başlandı demek ki

ama mesajda gelen sipariş no benim telefonun sipariş numarası ile uyuşmuyor.

yanında kılıf, başka bir ürün vs daha sipariş ettiyseniz belki ona aittir hocam. size mesajda gönderdikleri sipariş numarasını aratın apple'ın sipariş sayfasında. bakalım ne çıkacak?

evvelsi gün 20w adaptör almıştım o bugün teslim edildi fakat onunda sipariş numarası uyuşmuyor

• 20 Kasım tarihli iPhone 11 siparişim gönderildi olarak güncellendi fakat kargo takibi açılmıyor ups hata veriyor. Teslimat tarihi 8 aralık çarşamba olarak gözüküyor çarşamba gelir mi acaba İstanbul’da oturuyorum işlerimi ona göre ayarlayıp evde olmak istiyorum teslimat günü..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sipariş numaraları uyuşmuyor.

Bana da adaptör için gelmişti, baktım uyuşmuyor.

O sipariş numarası nerede yazıyor bulamadım. "Gönderime Hazırlanıyor" durumundan "Gönderildi" durumuna geçti mi?

• 13 kasım 13 pro max siparişim göçnderime hazırlanıyora geçti.

• ecay kullanıcısına yanıt

sabah geçmişti zaten yeni kontrol ettiniz herhalde

Evet maalesef.

• ecay kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun şimdiden.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok şaşırdım. Bugün akşam Apple deposuna teslim edildi. Hemen güncellediler. İnşallah yeni gelecek cihaz sorunsuz gelir.

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

• Teşekkürler hocam.Heyecanla bekliyorum bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: PickPower

20 Kasım tarihli iPhone 11 siparişim gönderildi olarak güncellendi fakat kargo takibi açılmıyor ups hata veriyor. Teslimat tarihi 8 aralık çarşamba olarak gözüküyor çarşamba gelir mi acaba İstanbul’da oturuyorum işlerimi ona göre ayarlayıp evde olmak istiyorum teslimat günü..
    Öncelikle hayırlı olsun. Gönderildi dedikten sonra ups kargonun sistemine düşmesi zaman alıyor. Kargo şirketi biraz yavaş alıyor yarın ya da ertesi sabaha kadar sistemde gözükür. Ups kargo İstanbul’da teslimatları biraz geciktiriyor. Yani lokasyona göre değişiyor. Muhtemelen bir aksilik olmazsa elinizde olur söylenen tarihte hocam. Güzel günlerde kullanın.

• 18 Kasım Iphone 13 128 Beyaz siparişi 06 Aralık itibari ile tarafıma ulaştı.

Gelen sms'te 07 Aralık teslim diyordu dolayısıyla evde biri olmasa bugün teslimatı alamayacaktık dikkatli olmakta fayda var gönderildi mesajının akabinde.

Normalde 08 Aralık-17 Aralık diyordu teslim tarihine sürpriz oldu.

Lokasyon: Ankara

• Gönderime hazırlanıyora geçtikten kaç gün sonra kargoya veriliyor acaba?

• arastgeldi A kullanıcısına yanıt

ben bu akşam bekliyordum olmadı yarın verilir artık

• Apple'ın sipariş süreci boyunca hiç standardı olmadı.

5-6 gündür kargoya verilmesini bekleyen var.

Bu sabah gönderime hazırlanıp, kargoya verilen var.

Gerçekten hayret...

• |DL| kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.