Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.168
Cevap
90
Favori
308.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yaşadığım süreci baştan sonra anlatayım. Telefonumu 18 kasım tarihinde aldım. İphone 11 64 gb mor renktedir. 2 aralık günü gönderime hazırlanıyor olarak geçti. 5 aralık pazar günü de gönderildi olarak güncellendi. 6 aralık sabahı ups sistemine işlenmiş şekilde formula şubesinde gözüküyordu. Öğlene kadar bir gelişme olmadı öğleden sonra sabah 8 de gebze şubesine gelen kargom yeni işlenmişti. Çok garip bir sistemleri var.
    Mail üzerinden irtibata geçtim zaten telefonları açmıyorlar ne zaman gelir dedim 8 inde dediler. Ben de gelip alabilir miyim dedim cevap yok ama site de dağıtıma çıkarıldı ibaresine rastladım 5 gibi de teslim ettiler. İşin özü şu ki 1 ayda gelecek olan kargom 18 günde elime ulaştı. Ne apple ın tarihlerine ne ups in tarihlerine güvenin.son olarak Bu konuyu açan arkadaştan Allah razı olsun. Sayen de bilgileniyoruz, iletişim kurup sorun çözmeye çalışıyoruz. Teşekkür ederim. umarım sizde yakın zaman da cihazlarınıza kavuşursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • MustafaPoo99 M kullanıcısına yanıt

    Bizzat ben kullandım. Nakit param vardı denedim denedim almıyordu, banka kartlarını kabul etmiyormuş. Şansıma garanti kullanıcısıydım. Sanal kart açıp parayı o karta aktardım. Sonra sanki fiziksel kartım gibi numarasını felan girdim direk alışveriş tamamlandı. Kesinlikle bir sorun yaşamadım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ups kargo özellikle İstanbul'da birçok sipariş veren arkadaşa sorun yaşattı zaten. UPS kargo takip sistemini ilginç bir şekilde güncel tutamıyor. Ben cihazımı aldığımda ups kargo hala yolda ve teslim tarihini size söyleyeceğiz falan diyordu. Dedikleriniz gibi tarihler temsili genelde erken ve gösterilenden önce geliyor. Geç gelen arkadaşların durumu da tamamen kargonun bazı yerlerdeki sıkıntıları. Ayrıca hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Teşekkür ederim söyledikleriniz için hocam ama sadece konuyu açtım ve takip edip birbirimize yardımcı oluyoruz. Umarım herkes beklediği cihazına kavuşur.

  • sftkgz kullanıcısına yanıt
    İnşaallah tez zamanda kazasız hasarsız gelirde kurtuluruz hocam hep beraber😊

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BombSquad34 kullanıcısına yanıt

    inşallah hepimizinki öyle valla tek temennim :)

  • sftkgz kullanıcısına yanıt

    Ayrı ayrı gönderiyorlar diye biliyorum. Kutu demeye bin şahit ister. Paket gibi... Güvenip içine 1000 liralık telefon bile koymayacağın bir şey.

  • Mediamarketten haber var mı? 6ekim de aldim btw :*

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brasun

    Mediamarketten haber var mı? 6ekim de aldim btw :*
    Maalesef yok hocam. Bazı arkadaşlar yazmıştı hala bekliyoruz diye. Sadece birkaç hafta önce bir iki arkadaş teslim aldığını söyledi ama başla bir gelişme olmadı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MustafaPoo99 M kullanıcısına yanıt
    Ben Garanti Sanal kartla sipariş verdim sorun olmadı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 13 pm Abartıldığı kadar ağır bir telefon değil abartmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 Kasım iP PM ve 18 Kasım Watch siparişi hala kargoya hazırlanıyor. iP PM 5 gündür, Watch 10 gündür Hazırlanıyor aşamasında...

  • Düşüp bayılıcam az kaldı fjdjd ptt 1 ups 2. Belalılarım. Gerçekten kocaman 1 iş gününde tek yaptıkları sistemsel yönlendirme işlemi mi ... bu gün 5. gün, küçük bir kutuyu şehir içinde bu kadar sürede teslim edemiyorsa tası tarağı toplayıp çekilsin bu sektörden.

    Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • _MenemenciogLu kullanıcısına yanıt
    Arayıp görüştünüzmü. Normal değil bu süreç

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 13 kasım 13 pro max siparişim gönderildi oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aria26 kullanıcısına yanıt

    Dün mü gönderime hazırlanmıştı?

  • Pençe_1982 kullanıcısına yanıt

    evet dün sabah. yarın teslim edilecek diyor sırayla vermeye başladılar bugün herkesin gönderildi olur akşama kadar. ben önsiparişle 13 pro almıştım onda da böyle işlemişti süreç


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aria26 kullanıcısına yanıt

    Güzel haber.

    5-6 gündür gönderime hazırlanıyor da bekleyen arkadaşlar olunca ben cumaya kadar verseler iyi diyordum. Dediğiniz gibi bugün gönderildi olursa, cumaya teslim alacağız gibi duruyor.

  • _MenemenciogLu kullanıcısına yanıt
    Bu kargoda bi sorun var hocam. Gidip elden teslim alin veya apple'a soyleyin durumu. Ups i de arayin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaitreSkiLL kullanıcısına yanıt

    Hemen arıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ne kadar dün 1 hafta 10 günlük siparişler gönderilmeye hazırlanıyor olsa da gönderilme olayı geçen hafta olduğu gibi günlük bazda ilerliyor gibi. (Umarım bugün bizi şaşırtır Apple da bir haftalık zaman aralığındaki ürünleri gönderir.)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.