< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Lies of P | Overture | PS5 - PS4 | ANA KONU (19. sayfa)

-
-
Dlc ana oyundan daha mi zor, ana oyunu bitirmistim ve nameless puppeti de kesmistim en zor boss oydu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle ana oyundan daha zor.
3/4 kadanını oynadım diyebilirim DLC nin.
Neredeyse tüm bosslar koca koca cüsselerine rağmen kaya kaya vuruyor. Oradan gelip vuramaz diyorsun ama saçma bir şekilde kaya kaya gelip suratına patlatıyor. Hitboxları da korkunç fazla. Kıçıyla, başıyla, ayakla her yeri ile damage vurabiliyor bosslar. Özellikle devasa bosslarda bu çekilmez olabiliyor. Ana senaryo daha dengeliydi ama DLC bence daha dengesiz olmuş. Hani Elden Ring ve Shadow of the erdtree gibi diyebilirim kıyas açısından. SOTE de ki kadar agresif, nefes aldırmayan bosslar var. Ama SOTE ilk çıktığında ayrı seviyedeydi sonra biraz nerflediler. Bu DLC için nerf gerekiyor mu? Bence gerek yok. Gözünüz kormasın, sadece daha fazla vakit çalıyor saydığı sebepler. Boss’um tüm hareketlerini iyi analiz etmek ve buna göre oynamak kas hafızası geliştirmek gerekiyor sadece. 2 saat harcadığım boss oldu. Belki benim beceriksizliğim de olabilir tabi herkesin yetenekleri ayrı. :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Tesekkurler ben de vakit bulursam girecegim, Mindseye cikiyor bugun yetisemiyorum.
-
MindsEye fena patladı galiba, çabuk dönüş olmuş konuya.
-
Dandik gibi 30fps akici degil oynuyorum da lies of p merak ettim
-
Bloodbourne gibi bir efsaneye haksızlık etmiş olur muyum bilemiyorum ama ona en çok benzettiğim ve ona yakın bir keyif aldığım oyun oldu...Dlc 'nin o kasvetli havası falanda müthiş olmuş..40 kere bitir sıkılmıyor insan...
Müthiş oyun hocam, bloodborne’dan sonraki en iyi soulslike
-
From Software kalitesindeki tek souls oyunu diyebilirim.
-
Oyuna 3.kez baştan başlıyorum DLC ye hazırlık olsun diye 9.bölüm de açılıyormuş sanırım.
Size vereceğim tavsiye şu olur ne yapın edin parry mekaniğinin öğrenin souls oyunlarıni zevkli kılan yegâne mekanik aşırı tatmin ediyor bu oyun ise bunu üzerine kurulu alıştıktan sonra aman aman ne keyif veriyor anlatamam.
ne kadar zor yapmışlar dlc yi yahu.
Sırf bu dlc için sıfırdan yeniden karakter yapıp son boss bonfireda bırakmıştım
90 level girdik rahat ederiz dedik, neowiz yok öyle yağma demiş
Bosslar hem alan vuruyor hem de staminaları yok
-
Dlc yi bitirdim. Son boss oyun tarihinin en zor bossu olmuş olabilir. Tasarımı falan mükemmel ama bu kadar zorluğa gerek varmıydı bilemedim. Arka arkaya 15-20 kere vuruyordur herhalde. Ritmi bir kere kaçırdın mı geçmiş olsun. En son dayanamayıp yardımlı kestim.
Ayrıca dlcdeki düşman dizilimini yapan arkadaşa selamlarımı iletiyorum. Sırf zor olsun diye yapılmış dark souls 2 yi hatırlattı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lies of P satışları üç milyonu aştı!
gematsu
Lies of P sales top three millionhttps://www.gematsu.com/2025/06/lies-of-p-sales-top-three-million -
Overture a ikinci kez girmek için ne yapmak lazım dostlar biliyor musunuz bir kere bitirdim ama ikinci kez girmek istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şahane dlc olmuş gerçekten, 2. ye başladım yeni güncelleme ile 5. bölümde giriyoruz zaten artık.
son boss arka planı, tasarımı ve combatı ile neowiz in ustalık keseri olmuş.
son boss un taktiğinde dlc ile yeni eklenen pahalı iksirleri doğru zamanda içmek kritik önem taşıyor.
-
-
Oyun gerçekten souls açlığımı giderdi. DLC zor evet ama biraz hazırlık yeterli oluyor. Belki de zor olduğunu bildiğim ve hazırlıklı olduğum için ben tadında buldum.
Stalker modunda full perfect guard ile oyun tamamlanmıştır.
Platin mi kasarım, ng+ mı yaparım derken, son boss öyle yordu ki, bir ay elimi sürmem
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X