Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.405
Cevap
159
Favori
397.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bizim ekip full manuelci.kahve çekirdeği filan alıyoruz topluca bazen.kahveklubu forumundan herkes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spedermen S kullanıcısına yanıt

açıkcası otel ile acentanın ilişkisi burada çok mühim. Demek suenoda işlemiyormuş bu işler böyle. 30 dk sueno müdürü ile görüştüm bambaşka şeyler söyledi iptal ile ilgili, acenta bambaşka, ben ortada kaldım ve çözümsüz kaldı herşey.

giriş yaptığımız günde de aynı sorun olmuştu ve gidip ön büroya konuşmasam odanın verileceği yoktu..5.5 saat bekletildik.

daha önce de bahsetmiştim kuzenim gloria da yönetici. Hele ki elinde sağlık raporu olup iptal, iade isteyen tüm müşterilere %100 müşteri memnuniyeti sağlıyoruz, otelin noshow uygulaması turizmciliğe aykırı dedi.keyfekeder iptal olsa anlarımda sağlık sorunu, hemde otel tarafından sebep olunmuş bir sağlık sorununda iptalde sıkıntı yaratılmasına ilk kez denk geliyorum dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 29 Temmuz 2022; 0:29:51 >
  • Merhaba,

istanbul içinde ulaşım dahil günü birlik turları nerden bulabilirim?

• 15 ekimde kemer bölgesine gitmeyi düşünüyorum. serin olur mu daha önce tecrübe eden var mı bu tarihlerde

• 2021 Kasım ayında iptal sigortası dahil 6 gece 7 gün(20-26 Temmuz) 18.890 TL’ye 2 Aile olarak aldığımız Güral Premier Tekirova’da tatilimizi tamamladık.

Otele rezervasyon günü sabah girebilmek için 19 Temmuz sabahından yola çıktım. Geceyi Kemer Park Otel’de 2 yetişkin 2 çocuk (5-9 Yaş) 500 TL ödeyerek geçirdim. Oda temiz ve banyo yenilenmişti. Akşam yemeği için Kemer Burger King'e 4 hamburger 4 içecek için 312 TL ödedim. Dönüşte de Güral’dan 23:00 gibi ayrıldık ve yine geceyi Kemer Park Otel’de geçirdik.

• 20 Temmuz 8:30’da Güral Premier Tekirova’ya giriş yaptım. Oda hazır değildi fakat otelin imkanlarını kullanmaya başladık. Buna yönelik ufak bir valiz hazırlamıştık zaten.

• Aracımızı kapalı otoparka aldılar ve dış yıkama yaptılar.

• 7 gün konaklama boyunca 3 gün hava rüzgarlıydı dolayısıyla denizde dalga oldu. Diğer 4 gün çok iyiydi. Sahil kum fakat girer girmez taşlık başlıyor ve çabuk derinleşiyor. Sahilden denize girmek sıkıntılı. Deniz tertemizdi.

• Kahvaltıda yok yoktu diyebilirim. Hiçbir şeyin eksikliğini aramadık. Garsonlar da yeterli ve hepsi güler yüzlüydü. Otelde Arap turiste hiç rastlamadım. Gözlemlerime göre %30 Türk, %40 Rus, %10 Alman ve %20’da diğer milletlerden (Azerbaycan, Ukrayna..vs) misafirler vardı. Otelde doluluk oranını ETS yetkilisi %98 olarak belirtti.

• Odayı 13:50’de teslim ettiler. 2. Çocuk için ekstra yatak verdiler. Her gün temizlik gayet güzel yapıldı. Odadaki minibarda 2 kutu gazlı içecek 2 kutu meyve suyu 2 kutu meyveli süt ve 2 bira vardı. Çikolata ve çubuk kraker ayrıca konulmuştu. Koyulan hazır çayları hiç kullanmadık. Alkol kullanmadığımız için sonraki günlerde bira yerine kutu içecek koymalarını istedim. Banyodaki jakuziyi hemen her gün çocuklar için çalıştırdım.

• Hamam ve spa kısmı gayet geniş ve çok kullanışlı. Masaj yaptırmak istedik fakat 72 euro yu TL’ye çevirince vazgeçtik ☹

• Çocuk aqua parkı çok geniş ve en az 2 cankurtaran her an takipteydi. Yetişkin aquapark da aynı şekilde geniş ve eğlenceli fakat o kadar merdiveni çıkmak bence işkence.

• Günlük yapılan animasyonlar ve havuz aktiviteleri o kadar fazla ki hangisine katılacağınızı şaşırıyorsunuz. Salı günü yapılan köpük partisinde özellikle çocuklar çok eğlendi.

• Cuma gecesi yapılan Çocuk festivali efsaneydi gerçekten. Her gün yapılan şov öncesi çocuklara yönelik amfi tiyatro da gösteriler vardı. 23:00’a kadar açık olan Happyland çocuk kulübünü bolca kullandık.

• İçecekleri ister kutulu ister bardakta alabiliyorsunuz. Ben alkol tüketmediğim için kalitesi hakkında bir fikrim yok fakat bizimle gelen diğer aile üyesi Jack Daniels Blue Label müdavimi oldu. Bira olarak da Bud tercih etti. Ben bol bol Redbull tükettim. İçecekler her daim buz gibiydi.

• Dondurmalar Algida dolaplarından alınabiliyordu. Ayrıca Pastane kısmında Movenpick dondurma çeşitleri vardı. Yemek saatlerinde açık dondurma vardı. Patisserie bölümünde Soda istediğinizde mavi şişede Uludağ Premium soda veriyorlardı.

• Yemekler o kadar çeşitli ve lezzetli ki hangisini alsam diye şaşırıyorsunuz. Sütlü tatlılar premium seviyesinde hele bir İzmir Bomba tatlısı çıkıyor efsane ötesi. Fakat şerbetli tatlılar başarısız.

Gelelim eksi yönlerine;

- Kara sinek problemi vardı. Özellikle ana restaurantta dış kısımda yerken rahatsızlık veriyordu.

- 3 gün esen rüzgâr yüzünden deniz çok dalgalı oldu ve zaman zaman denizden çıkınca üşüdük bile diyebilirim. Bundan sonra kısmet olursa tatillerimi ağustos ayı başına kaydıracağım.

- Yüksek Kur nedeniyle ekstra hiçbir hizmet almadık. Hamamda masaj 72 euro. Denizde banana kişi başı 40 euro. Elektrikli oyuncaklar 2 jeton 5 euro.

- Shuttle hizmeti yetersiz çok daha sık sefer olması gerekiyor.

- Çocuk havuzu ve aqua park suyunu sık değiştiriyorlar fakat ısıtma yapmadıkları için çocuklar zaman zaman üşüdü.

- Mutlaka çocuklar için deniz ayakkabısı gerekiyor. Plaj kum olmasına rağmen denize giriş yeri hep küçük taşlar var ve ayaklarınızı yaralamamanız imkansız.

- Şerbetli tatlılar başarısız. Bu otelde beklentimiz yüksek olunca ve TATBAK kıvamında şerbetli tatlı çıkınca beğenmedik. Şerbetli tatlı olayında Rubi Platinum’u tek geçerim.

- Tekrar tercih eder miyim? Eğer uçuk bir zam yapmazlarsa kesinlikle evet.

- Cildimiz aşırı nem kaybettiği için özellikle benim topuklarım çatladı. Mutlaka güneş sonrası krem ve nemlendirici kullanmak gerekiyor.

Ersin Tekin bu otel için 2 saatin üzerinde tanıtım videosu çekmiş gitmeden önce mutlaka izlemenizi öneririm.

1. Bölüm: https://www.youtube.com/watch?v=-50oiAgbuYE

2. Bölüm: https://www.youtube.com/watch?v=87zESZ8buNo

Şöyle bir duruma denk geldim. Sahilde dinlenirken şık giyimli sanırım Rus olsalar gerek bir çift iskeleden otele doğru yürüyordu. Güvenlik koşarak geldi ve otele girmelerini engelledi. Ben otelde kalıyorlar zannediyordum ki öyle değilmiş. Bu şekilde otele girip yiyip içip daha sonra yine iskeleden ayrılıyorlamış.

• Ekşi de açtığım başlığı paylaşmak istedim. Şu an ülke gündeminde.Destek olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 29 Temmuz 2022; 11:43:55 >

• Otel olarak değil de bozcaadada pansiyon tavsiyesi alabilir miyim? Birkaç yeri aradım genelde gecelik oda kahvaltı 1500-2000 fiyat çıkarıyolar pansiyon için çok geldi daha uygun bir yer bulabilir miyiz ağustos ortası?

Erdek tarafı tavsiye varsa o da olabilir.

• CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt

Erdek'te Kiraz Beach Hotel ve Çetin Prestige Resort Hotel'i değerlendirebilirsiniz.

• Shafter kullanıcısına yanıt
    V60 için de cekirdek takibi yapıyorum hem ordan hem kahveler net den

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • t3ksas kullanıcısına yanıt
    Gün içinde denize girilir ancak sabah ve akşamüstü serinleyebilir, aslında mevsimler kaydı bu sene belki daha sıcak olur, hava forum bu sene serinliğin erken geleceğini söyledi Karadeniz kıyısı için Akdeniz de Ekim itibariyle Alanya dışında risk almazdım ben

• cologne kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı tarihlerde biz de kemer merkezde idik ki şu anda da Göynük deyim, o haftaki rüzgara ilk kez şahit oluyorum, Yolda gelirken de Kuga suv aracım var onda bile zorlandım rüzgardan yol tutuşta, ki rüzgar enerji santrali verilerinden de ekstra üretim verileri geldi yani özetle şaşılacak bir hafta idi rüzgar açısından

Hocam altına yapılan yorumlar çok moral bozucu. Keşke oraya yazmasaydınız. Çoğu sizinle dalga geçmiş. Geçmiş olsun

• alikkkk A kullanıcısına yanıt

bende alanyanın daha sıcak olacagını tahmin ediyorum.sanırım risk almayıp oraya plan yapsam daha iyi olacak

• Değerli forumdaşlarımız.

Eylül/Ekim Aylarında hem hava hem de deniz sıcaklıklarının efektif seviyede olacağını ön gördüğümüz Alanya Bölgesi'nde,
    Fiyat/Performans yönü ile ön plana çıkan, kontenjanları tükenmek üzere olan;
    KIRMAN OTELLERİ ile ilgili aşağıda DH Kullanıcılarına Özel Fiyatları bulabilirsiniz. (Örnek tarihler)
    Ayrıca daha önce yaptığımız tesis tanıtımını da dikkatinize sunuyoruz.

KİRMAN OTELLERİ İÇKİ LİSTESİ;
    Viskiler: Chivas Regal, Jack Daniels, Black Label, Red Label, Jim Beam, Jameson, Ballantines.
    Votkalar: Absolut, Smirnoff, Finlandia, Gilbeys, Rublovskaya, Luxsusova.
    Rakılar: Yeni Rakı, Tekirdağ Rakı, Efe Yaş Üzüm, Efe Gold, Beylerbeyi Göbek.
    Biralar: Tuborg Malt, Tuborg Şişe, Tuborg Fıçı, Becks, Carlsberg, Miller.
    Diğer: Bacardi, Jagermeister, Baileys vb.
    Soft İçecekler: Coca Cola, Fanta, Sprite, Ice Tea, Redbull, Kahvaltıda Taze Sıkılmış Portakal Suyu.
    Not: Bira ve Soft İçecekler şişe ve kutuda servis edilmektedir.

DETAYLAR
    * Sahilde tesisin belirlediği saatlerde mevsim meyveleri, paket dondurma, haşlanmış mısır ve kutu içecekler servis edilir.
    * Misafirlere otelde hızlı internet bağlantısı sağlanarak ya da talep edilmesi durumunda otele gelmeden önce check-in imkanı sunulur
    * Misafirler otele girişte kendilerine atanan asistanlarla whatsap üzerinden iletişime geçip istek ve önerilerini bildirebilirler.
    * 12 Yaş üzeri misafirler oyun salonundaki xbox, playstation, langırt ve bilgisayar oyun salnundan ücretsiz faydalanabilirler.
    * 0 - 4 Yaş arası minik misafirlere, ebeveynlerin belirlediği menüler doğrultusunda, gıda mühendisleri kontrolünde hazırlanan yiyecekler 08:00 - 21:00 arası servis edilir.
    * Küçük misafirlere talep edilmesi durumunda otele girişte oyuncak çantası hediye edilir.
    * Bebek misafirler için talep edilmesi durumunda ücretsiz olarak; Ana kucağı, bez değiştirme süngeri, bebek küveti, lazımlık, bebek şampuanı, bebek lifi, bebek önlüğü, bebek losyonu, biberon ısıtıcı, ıslak mendil
    * Ayrıca belirlenen restoranlarda; Aptamil 1&2, Bebelac Muzlu Muhallebi, Gold Sütlaç, Gold Elma & Armut Püresi, Gold Ek Gıda, Muzlu ve Çilekli Süt Bebek misafirler için ücretsiz servis ediliyor.
    * KİRMAN SİDERA'DA SAHİLDEKİ ŞEZLONGLARDA BULUNAN QR UYGULAMASI İLE TEK TIKLA ŞEZLONGA SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ.

Kirman Sidera Luxury & Spa
    Standart Oda, Kara Manzaralı
    12 - 16 Eylül: 12.300 TL
    21 - 25 Eylül: 12.300 TL
    28 Eylül - 2 Ekim: 11.875 TL
    5 - 9 Ekim: 10.575 TL
    12 - 16 Ekim: 10.575 TL
    19 - 23 Ekim: 9.225 TL
    26 - 30 Ekim: 9.225 TL

* Fiyatlara iptal güvencesi dahildir
    * Otele girişten 3 gün öncesine kadar koşulsuz iptal hakkınız mevcuttur.
    * %25 ön ödeme rezervasyon anında, kalan ödeme otele girişten 72 saat önce yapılabilir.
    * Tüm kredi kartlarına vade farksız 12 taksit uygulanabilir.
    * World karta 150 TL puan hediye edilir.
    * Chippin ödemelerinde 750 TL puan hediye edilir.

Arycanda ve Leodikya için teklif istemeyi unutmayınız.

Sevgiyle kalın.

Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diverso -- 1 Ağustos 2022; 11:12:1 >

Olayında yüzde yüz haklısın da neden sueno deluxe de ısrarcısın? Her sene havuz başı kavgaları, tatsız yemekleri, odaya geç almalarıyla meşhur ( beni de 15:00 de almışlardı)

Ekimi bilmiyorum ama tahminimce eylülde sıcak olacağı kesin. Mevsimler inceden kayıyor. Artık en güzel tatil ayları bence ağustos ve eylül.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 29 Temmuz 2022; 14:39:18 >
  • Eylül'de herşey dahil en fazla fiyatı 12.500 olan bir otel arıyoruz. 4 yaşında kızımız var. Deniz kenarı ve aquaparkı olursa çok güzel olur.

Kasim da bile gidilir antalya ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Geçen sene ekimde gittim

bana göre en güzel zamanıymış

Antalya geneli için bahsedeceğim, geçen sene 29 Ekim’de Royal Alhambra Palace’a gitmiştik, sezon sonu olduğundan kalabalık değildi, bu sayede hizmet kalitesi üst düzeydeydi. Soğuk olduğundan dolayı havuzları hiç kullanamadık, denizi de olması gerekenin dörtte biri kadar kullanabildik. Akşamları uzun kollu dolaştık. Yani tatil moduna giremedik bir türlü. Bu sene ikinci tatilimizi 6 ekim ayarlamıştım, geçen seneki tecrübeme dayanarak 29 eylüle çektim. İmkan varsa öne çekmenizi tavsiye ederim, imkan yoksa denemeye değer.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.