Bildirim
WUCHANG: Fallen Feathers | PS5 | ANA KONU (10. sayfa)

Giriş
-
Bir oyun bu kadar güzel olur tüm souls serileri nioh surge vs… oyunlarına bayılan biri olarak 10/10 olmuş oyun 3 günde 42 saatte bitti bazı bosslar zorlasada mantığı çözünce iş kolaylaştı rakip ne ise bende o olarak bossları rahat geçtim (çift el katana ve parry olarak oynadım genelde )haftaya black myth wukong oynayacağım bakalım o nasılmış….
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Çok eksiği olsa da, bir şekilde kendini oynattırıyor. Boss'ları Sekiro gibi tasarlayıp ana karakteri Dark Souls 1 hantallığında yaptıkları için yapımcılara çok küfürler ettim. Bazı Boss'lar abartı zor. Özellikle Tiger acayip zordu. En beğendiğim Boss Eternal Glory Zhao Yun oldu. Tam istediğim bire bir mücadeleyi sağladı. Patch sonrası bazı problemleri giderdiler. En iyi Souls kopyası diyemem hatta çok ortalama bir Souls ama bu türü seviyorsanız mutlaka deneyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Wuchang: Fallen Feathers - Official Accolades Trailer
IGNyoutube
Watch the Accolades Trailer for Wuchang: Fallen Feathers, a third-person action soulslike RPG developed by Leenzee Games. Players will fight back against a deadly virus spreading across a town, turning the public into demonic creatures. Engage in deep, methodical combat and larger-than-life boss fights in Wuchang: Fallen Feathers, available now for PlayStation 5 (PS5), Xbox Series X|S, Xbox Game Pass, and PC (Steam, Epic Games Store, and GeForce Now). #ign #gaminghttps://www.youtube.com/watch?v=DtRw8m7V36w_____________________________ -
mistees of the night geçemiyorum şerefsizi kaç saattir büyü ile tek atıyor takıldım kaldım
_____________________________ -
Büyü slotunu dolduran item hangisi büyük degil küçük slot adam videoda bakıyorum peşkeşe büyü atıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X