< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 29 Mayıs 2022; 23:38:17 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
3 tane ürün ekletiyor Max 60 TL promosyonsuz alt limit var 100 tl altınada 6.99 getirme ücreti var.. Nerden tutsan patlıyor elinde adamlar şu ekonomisi bozuk ülkede kampanya yapiyor anca bu kadar oluyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni hesap açayım dedim 110/30 tl indirim diyor!??! Artık 45/30 falan bitti mi 60/30 vs.. Bittiyse getir benim için bitmiştir |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3D21C84CE -- 30 Mayıs 2022; 0:11:37 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ben de size özel 30/60, 40/100 veriyor devamlı ama 8 lira getirme ücretiyle pek işe yaramıyor. dondurma alıyorum anca büyük 30/60 veriyordu ilk 5 sipariş için 1 haftadır falan yok o |
Bende kampanyalı fiyattan 60a kadar 8 TL 100 TL ve üzeri ücretsiz. Onda da en az 140 150 TL'lik alışveriş yapmak gerekiyor. En fazla 100e 40 indirim yapıyor. O da 110 TL'ye geliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |