aynı hesapta 20/40 da var onu bende kullanmadım zira değmiyor hem getirme ücreti hemde getir fiyat pahalılığı. ama 30/40 iyi bir oran peş peşe iki kere vermesi de güzel oldu |
Bildirim
aynı hesapta 20/40 da var onu bende kullanmadım zira değmiyor hem getirme ücreti hemde getir fiyat pahalılığı. ama 30/40 iyi bir oran peş peşe iki kere vermesi de güzel oldu |
30/50, 30/60 veya , 35/60 bu oranları yeni hesaplara 5-6 defa veriyor. sonrasında tektük |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Düzgün calısan hangi sms sitesi var? Buarada sms ile onayda dogrulama kodu gidiyor kimse illegal birşey yapamaz. Alabilirseniz alın:) Başınız felan agrımaz. |
sms sitesinin linkini özelden yollayabilir misin hocam? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
doların fırlamasına bağlı olarak akaryakıt fiyatları da fırlamasa, bence getirme ücretsiz olmaya devam ederdi |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Aldım, pek sağlam bir şeye benzemiyor. Hoş, bu tarz ürünler belli bir süre sonra ömrünü tüketiyor. Yani en sağlamını aldım 5-6 sene aktif kullanırım diyemiyorsun. Ucuz olsun işimi bir şekilde görsün diyorsanız alabilirsiniz. Not: Oturma yeri bir tık küçük geldi bana < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manolyax -- 24 Mayıs 2022; 23:21:16 > |