Şimdi Ara

Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.725
Cevap
425
Favori
584.775
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aynı hesapta 20/40 da var onu bende kullanmadım zira değmiyor hem getirme ücreti hemde getir fiyat pahalılığı. ama 30/40 iyi bir oran peş peşe iki kere vermesi de güzel oldu

• Alvimopan1 kullanıcısına yanıt

30/50, 30/60 veya , 35/60 bu oranları yeni hesaplara 5-6 defa veriyor. sonrasında tektük

• endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    40/30 güzel oran. verse kullanırım da, vermiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm hesaplarda 40/30 çıkmış. Uzun zamandır yoktu fiyatlar yüksek ama iş görür yine. Sms sitesinden alırsanız numara 5tl. İlk sipariş ücretsiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BozkurtSanaL kullanıcısına yanıt
    Sms sitesini kullanma kardeşim orada bulunan numaralar başkalarının numaraları birisi kalkıp da sizi şikayet ederse savcılığa bunun bedelini ödemek zorunda kalırsınız. Benden size abi tavsiyesi. İyi geceler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Düzgün calısan hangi sms sitesi var?

Buarada sms ile onayda dogrulama kodu gidiyor kimse illegal birşey yapamaz. Alabilirseniz alın:) Başınız felan agrımaz.

sms sitesinin linkini özelden yollayabilir misin hocam?

• Sms-Man.com site bu bütün siteler için numara var. Ben yükleme yaparken coinbaseden yüklüyorum. En kolayı o

• 50/20 vermiş getirme ücreti 7.99 zaten aldığım ürün 20 tl pahalı zarar etme kuponu resmen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • doların fırlamasına bağlı olarak akaryakıt fiyatları da fırlamasa, bence getirme ücretsiz olmaya devam ederdi

• Getir eskisi gibi calismiyor sanki. Bundan dolayi da yeni pazar arayışına girdiler galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Getir büyük te 2 li kamp sandalyesi 220 TL genelde 200 TL üstüne 40 TL lik indirim veriyor almayı düşünen varsa kacirmasin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • swichawk S kullanıcısına yanıt

Aldım, pek sağlam bir şeye benzemiyor. Hoş, bu tarz ürünler belli bir süre sonra ömrünü tüketiyor. Yani en sağlamını aldım 5-6 sene aktif kullanırım diyemiyorsun. Ucuz olsun işimi bir şekilde görsün diyorsanız alabilirsiniz.

Not: Oturma yeri bir tık küçük geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manolyax -- 24 Mayıs 2022; 23:21:16 >
  • Getir üç gündür kampanya yapmıyor. Yeni üyelik indirimleri bile yok üç gündür.. bakalım yarın değişecek mi..

• nasiledekkinasilola kullanıcısına yanıt
    Evet, bir gariplik var. Görelim.

• Geçen gece 40/30 vermişti. Dün gece bekledim o yorgunlukla uyumadım çıkar diye ama, maalesef çıkmadı.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Hocam bölgeye göre değişiyor benim bulunduğum yerde 2 aydır 40/30 vermiyor

• Getir, tüm ülkelerdeki çalışanlarının %14'ünü işten çıkartacakmış, sıkıntı büyük sanırım.

• Pazar günü 40/30 oldu bende daha olmadı. Şuan 150/40 var.

• Askaparta kullanıcısına yanıt
    https://www.iha.com.tr/haber-getir-dunyaya-ayak-uydurdu-tasarrufa-yoneldi-1062970/

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.