Bildirim
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (237. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
16 süt için iyi fiyat teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Artık üretilmeyen ve bulsanız bile 2024 üretimli olan Persil Yüksek Performans (eski adıyla Premium) serileri GetirBüyük'te indirimde, çevremde hiçbir markette Amazon'da bile yok diğer internet sitelerinde garip fiyatlarda satışa sunuluyor kaçırmayın, 11 adet vardı hepsini satın aldım, daha önce Migros stoklarını temizlemiştim arada Amazon'dan almıştım hepsi bitti...
Henkel'in deterjan bölümünü Persil'in bu serisi kurtarıyordu, onlar da Tursil veya orta karar Persil size yeter demeye başladı galiba çünkü üretmiyorlar artık bunu, dolabı açıyorsunuz kokusu burnunuza geliyor aşk gibi şelale bir şey
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X