Şimdi Ara

Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.725
Cevap
425
Favori
584.311
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Getir'in battığı yok arkadaşlar, "Ben bu alemin Apple'ıyım diyor" sanırım. Apple, Nasıl 10-15 liraya mal ettiği şarj kablosunu 300 liraya millete kitliyor ve kitlesi "Ne kadar da elit firma yeaa" diye bayıla bayıla parayı ödüyorsa, Getir de her şirketin girdiği online market işinde kendini sanırım elit bir konumda görüp, AB sosyoekonomik grubu müşteri kitlesine hitap edeceğim ben diyor.

Biz alışveriş yap(a)mayacağız belki ama bu Getir'in biteceği, batacağı anlamına gelmiyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt
    Sistemi, stok durumu, kurumsallığı kesinlikle yemeksepeti ve trendyol marketten daha iyi. Herkeste bizim gibi ölücü değil tabi, adamlar onlara hitap ediyor artık.
    Biz ölücüler nerde uyguna getirirsek ordan sipariş veririz, gerisi çokta önemli değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar merhaba,ben kartımı ekler eklemez bütün kampanyalar gidiyor.Sanal kartlarımı değiştirdim farklı kartlar girdim fakat nafile.Başka üyeliklerde de denedim.Kendi kartımı girdiğim gibi kampanyalar gidiyor.Sıkıntı nedir?

• xenas01 kullanıcısına yanıt

Birincisi kartınızla daha önce indirim kullanıldıysa ondan olur. İkincisi aynı cihazda deniyorsanız ondan olur.

• Şu an bende getirde 80/40 ve 60/30 gözüküyor, sadece ilk alışverişteki 45/30u kullanmıştım. Bir de bu istanbulkartı getir dışında nerede kullanabiliriz İstanbul dışında (yakıt dışında).

• İndirimler geri dönmüş, getir büyük 3.99 TL getirme ücreti eklemiş olsa da fena değil. (Getir büyük 100 TL üzeri ücretsiz getiriyor)

normal getir getirme ücreti 7.99 TL

getir min sipariş 50 TL

getir büyük min sipariş 60 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasiledekkinasilola -- 1 Haziran 2022; 17:21:36 >
  • nasiledekkinasilola kullanıcısına yanıt

demek ki bölgeden bölgeye değişiyor.bende getirme ücreti 7 lira. minimum sipariş 90 bedava kargo 150 üstü

inidirimler de 440 40 240 40

getirbüyük bizim bölgede de bitti diyebiliriz normal getirden sonra

• Getir Saklambaç başladı. Pek bir şey yok ama paylaşalım.
    Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU)

• starbucks kullanan biri değilim ama benim gibi istanbulkartı sadece getirde kullananlar için yine de paylaşayım dedim . Getir büyük bile mantıklı olmaktan çıktı çünkü benim için.

• Getir çarşı ilk sipariş indirimleri kalktı mı acaba ?

Edit: ilk siparişe özel gönderim ücreti alıyorlar artık :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insafsızherif -- 3 Haziran 2022; 18:48:6 >
  • Getiri silelim çok oldu. Bu saatten sonra işle zor enflasyona karşı durmaları çok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ayrı hesabım var eskisi gibi kampanya gelmiyor hemen hemen hergün alışveriş yapan biri olarak uzun zamandır alışveriş yapmıyorum pahalılıktan getirde nasibini almış anlaşılan

• Getir büyük bende minimum 70 tl ve getirme 4.99 gözüküyor

2 hazirandaki bilgi; 80e kadar 3.99, 80-99.99 arası 2.99, 100 üzeri ücretsiz

4 hazirandaki bilgi; 100e kadar 4.99, 100-119.99 arası 2.99, 120 üzeri ücretsiz , kampanyaları birleştirip promosyonsuz sepet tutarı üzerinden getirme ücreti hesaplansa kabul edilebilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 4 Haziran 2022; 8:25:59 >
  • Ayakta kalmaya çalışıyor ama işi zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Getir bu kazık fiyat politikasıyla zor satış yapar. 12 tl getirme ücreti mi olur be herşeyin ekstra kazık fiyatta olması da cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 4 Haziran 2022; 18:7:43 >
  • Yarı yarıya saatler olursa ondada işime yarayan ürün olursa kullanıyrm yoksa bu fiyatlarla imkansz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kaptan_tsubasa K kullanıcısına yanıt
    Yarı yarıya saatler başladı. Bazı ürünler iyi fiyatta, bir bakın.

• Askaparta kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam bir iki ürün aldım yine ama kaşar alacaktım sepetteyken indirimini kaldırdılar bir anda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • büyük ilk sipariş 70/30 geri gelmiş, 60/30'du ama en son hafta içi öyle olur belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 5 Haziran 2022; 12:18:3 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

Hafta içi baktığımda da 70/30'du.

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.