Şimdi Ara

Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.725
Cevap
424
Favori
584.838
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğrudur ama 100 TL üstüne getirme ücretini 10 TL olarak alıyor. Şimdi ihtiyacınız olan bir şey varsa yapıştırın o zaman hocam. Çünkü yakın zamanda bu durumun da kalmayacağını düşünüyorum.

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt

Normalde 200 tl olmuş olabilir hocam. Anlatmak istediğim şey yarı yarıya kampanyasında brut 250 tl lik şey alındığı için olsa gerek net 125 tl de ödense getirmesi ücretsiz oluyordu. Yani brut ücret hesaba alınıyor olmalı.

• getir çarşıda 90/30 vardı.
    boşta kurye yok dedi,
    5-6 kez peş peşe denedim
    hop 120/30 oldu,
    getir bu işi biliyor getivğğ imerika

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üç tombalağa milyonları ödeyip, bizden 2-3 km ye 10 tl getirme ücreti alacak yani, kuponları zaten kıstı eskisi gibi vermiyor.. Artık telefondan kaldırmanın vakti gelmiş o zaman

100gr simiti de, 90 grama düşürmüşler ulan böyle ş.sizlik olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 6 Aralık 2022; 9:10:45 >
  • - Getiri nasıl bilirdiniz?

- Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) 

- Hakkınızı....?

- Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) 

Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU)

• abrooke139 kullanıcısına yanıt
    İstanbul Beylikdüzü daha da fazla olmuş hahaha baya oldu sipariş vermeyeli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Getir Büyük :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt

Bugun de ayni sekildeydi, siparisi gectim artik. Belki de son siparisimdir :)

• masterap M kullanıcısına yanıt

Valla ben yine de 40/50 TL kupon verirse kaşar ihtiyacımı yine Getir'den almaya devam edebilirim. Piyasaya göre çok ucuza geliyor çünkü.

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

Bölgesel olarak değişiyor. Bende 13,99 yazıyor

• Benim bölgede de getir 75/13.99 büyükte 120/13.99 olmuş.
    İnternetten alışveriş yapıyoruz 75/100 liralık ürün alıyoruz yüzlerce km den ücretsiz getiriyorlar. Bunlar 2-3 km ye getirme ücretine bak. Bir de minimum siparişi 120 ye çıkarıp 70/30 kupon tanımlıyor. İyice tozunu kaçırdılar.

Yok ödenecek tutara bakıyor

• 14 lira getirme ücreti ne abi 2km mesafe için. 30-20 kupon var yine de cazip değil:D Getirme ücreti almasın ben gidip kendim alırım bu seçenekte olmalı

• slickman S kullanıcısına yanıt
    Hocam getirme ücreti konusunda haklısın ama 70/30,120/40 vs. için 120 tl sepet yapmaya gerek yok ki. 70 tl veya farklı kampanyalardaki tutar kadar yapman yeterli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bahçelievler

getir: 120 tl - ₺14,99

büyük: ₺100,00 - ₺17,99

metroport trafındaki şube biraz daha insaflı ve sürekli 60/30 veriyor, bizim şubede 90/30 olarak sabitlemişler. Pastacıdan pasta sipariş etmiştim onada 1km için 60 TL getirme ücreti çekmişlerdi.

nişantaşından sonra en pahalı yerde yaşıyorum bari aynı kaliteyi alsaydık Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) 

edit: bu fiyatlara rağmen getirin biteceğini düşünen varsa o iş yaş, araplarla rekabet etmemiz zor çünkü fiyattan bağımsız ne varsa tüketiyorlar. Özellikle ist avrupa tarafında ne görürlerse satın aldıkları için fiyatlar günlük değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 8 Aralık 2022; 16:44:36 >
  • getirde hala şu devirde 30/20 indirimini niye yapıyorlar anlamadım. 30 liralık bi sepeti 20tl indirimle 10 tl ye düşürüyorsun da 13.99tl getirme ücreti ve 0.25 poşet ile zaten 24,24tl oluyor ki.

hatta getirde fiyatların getirbüyük/normal market fiyatlarına göre %10-15 yüksek olduğunu hesaba katarsak gerçek indirim oranı %10 falan aslında. bide 30 liraya genelde 1 hadi 2 ürün alıyorsun. kuryeyi kapıya getirmek bile ayıp kaçacak neredeyse 2 parça şey için.

30/20 yerine bi 90/60 yap mesela, değsin en azından.

bu aralar getir için haftasonu olan %50 yarı yarıya indirim ile getirbüyükte ne alırsan 30tl, ne alırsan 40tl olan kampanyalar haricinde hiçbir çekicilik yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf1653 -- 10 Aralık 2022; 12:42:50 >
  • Yusuf1653 kullanıcısına yanıt
    epeydir getir kullanmıyorum. tam da söz ettiğiniz sebeplerle. ayrıca fiyatları çok pahalı. arada tek tük BİR tane uygun verir. onu da tek başına alamazsınız. yanına ıvır zıvır alır, kar edeceğim derken aslında zarar edersiniz.

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.