< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (117. sayfa)

-
-
sepette 500gr içim beyaz peyniri kaybettim, ruhuna fatiha :D hepsini bitirmişsiniz oglim. kola mola aldık yine abur cubur.
-
Ben sipariş bile veremedim, 8.30'dan beri yoğunluktan sıraya alamıyoruz diyip durdu. Tabi ürünlerde bitti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
işe yarar birşey yok bir de 11lira getirme ücreti diyor getir bitmiş
-
Getir spiarisimde erikli 330 ml cam su yerine plastik su şişesi getirdi...bu rezaleti canlı destek den yazdım koskoca şehrin koskoca deposunda sanırım 1 kişi çalıştığı için depoya ulaşamadık bahanesi ile yaptıkları rezilliği bile duzeltmiyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Meraktan Farklı telden hesaptan baktım %50 kaybolmuş her adresin tek sipariş hakkımı vardı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10-20-30 TL kampanyaları öyle oluyor muhtemelen bu da öyledir.
Brüt 250 tl lik alınca yani net 125 tl ödeyince getirmesi bedava oluyor. Buradaki herkes öyle alıyordur muhtemelen.
-
Orası da zaten ortalama fiyata veriyor çok ucuzluk beklemeyin 3 harflilerden. Getirde ilk 10 dk. 23 küsürdü diğerlerine bakarken artırdı fiyatı 33 yaptı.
-
bugün mağazada baktım üzerinde a101,e özel--az yağlı ibareleri vardı almadım o yüzden,getirinki nasıldı bilmiyorum
-
Bugün pek indirim yok gibiydi.
200 tl bizim burda ücretsiz getirme
Hocam dünkü yarı yarıyada denedin mi? Net 125 tl ve üzerinde bedava olması gerek. Çünkü kampanya böyleydi.
-
Getir büyükte minimum tutar ve getirme ücreti artmış
GetirBüyük'de Getirme limiti 60'dan 100'e, ücreti ise 7'den 10'a yükselmiş.
Getir'de getirme ücreti de 13 TL olmuş.
Bu sefer gerçekten Getir'in anlamı kalmamış. Geçmiş olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 5 Aralık 2022; 21:40:11 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Getir buyukte 60/30 kuponum var hocam hala duruyor :) 7tl getirme ucretiyle getiriyorlar ilginc
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 5 Aralık 2022; 22:30:9 >
Abartmışlar, resmen kendi sonlarını getiriyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X