|
The Matrix 4'ten merakla beklenen Türkçe altyazılı ilk fragman geldi!
1 Mobil
-
-
gayet izlenilesi görünüyor
-
fragmanı izledim bu bir dejavu
-
nedense ben de yeterli goosebump ları yaptırmadı fragman. sanki bambaşka bir filmmiş gibi. çok heyecanlıyız umarım iyi çıkar.
-
Fragmani 3-4 kez izledim. Bana biraz yavan geldi. Ilk seriyi 10larca kez izlemis birisi olarak ben matrixi tekrar anlayip felsefesinin derinine inecek degilim. Acikcasi bu filmle ilgili beklentim revolutiondan sonra ne oldu? Neo nun gordugu ruya herneyse gecmis yasama aitmi? Insanlar ve makineler arasindaki anlasmadan sonra insanlar matrixe sizmaya devam ederek tekrar bir savasami sebep oldular? Acikcasi buna benzer seyleri merak ediyorum. Aksi taktirde bu film z jenerasyonuna Matrix i tanitmaktan oteye gidemeyen bir gorsel solen olacak.
_____________________________ -
John Wick 4 : Into the matrix
-
Neo wick olsaymış filmin adı, pek bir şey beklemiyorum bu filmden. Orijinal Matrix le alakası yok gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Matrix'in o alışıldık heryerde bulunan yeşil fonu olmayınca john wick izliyormuş gibi hissettim. İnşallah wachowski bacı mantıklı bişey oturtmuştur filmin tamamına.
Sadece fragmandan yorum yapmak doğru olmaz. Olay örgüsünün ne olduğunu film çıkınca öğreneceğiz. İzledikten sonra yorumlamak en doğru olandır.
-
Sanki ilk filmi farkli islemisler gibi 😞
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
John Wick'in köpeği Matrix'e kaçmış. Onu arıyor.
_____________________________ Non est ad astra mollis e terris via -
Ortaya karışık bir şeyler yapmışlar adını matrix 4 koymuşlar başka isim verselerdi daha çok tutardı
-
morpheus reis neden yok
-
Fragmanda iyi olan sadece müzik, fragmana iyi yansıtılmış. Animasyon ve efektler ilk filmden bile kötü hele o vurma ve patlama sonrası çıkan sonik patlama efekti çok amatörce.
-
çok ucuz fragman. yüzüklerin efendisi nin ardından çekilen hobbit serisindeki ucuzluk bu fragmanda da var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdf_13 -- 9 Eylül 2021; 17:21:51 >
Ben Matrix'lik hiç bir şey göremedim
Ne renk uygun ne hareketler
Yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi
John Wick 4: Into the Matrix
-
yeşil fon bir sahnede olursa sürpriz olur bekliyorum açıkçası
-
Çoğu konuda kendini tekrar eden bir yapım olacak. Gişe odaklı bir WB filmi gibi duruyor fragman. Konuyu bile az çok tahmin etmek zor değil. Eski seri kadar derin bir içerik olacağını düşünmüyorum, sinemada gitmeden önce de buna değer mi değil mi ona göre bakmak lazım. Fragmanda inanılmaz bir stüdyo havası var, yani hiç gerçek mekanlara yönelmemişler gibi. Biraz peşin yargı gibi oldu ama fragmandan ilk intiba böyle oldu bende.
-
Çok haklısın dostum. Birde sanki remake yapalım ama bunu çaktırmayalım der gibi geldi :/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
|
John Wick 4 : Into the matrix
|
|
John Wick'in köpeği Matrix'e kaçmış. Onu arıyor. |
|
Matrix'in o alışıldık heryerde bulunan yeşil fonu olmayınca john wick izliyormuş gibi hissettim. İnşallah wachowski bacı mantıklı bişey oturtmuştur filmin tamamına. |
|
fragmandan ne çok olumsuz şey çıkardınız. acaba the matrix fragmanı insanlara ne vermişti. benim gördüğüm tek olumsuzluk John Wick. o saçlar ve sakallar kesilmeliydi.
|
|
Fragmani 3-4 kez izledim. Bana biraz yavan geldi. Ilk seriyi 10larca kez izlemis birisi olarak ben matrixi tekrar anlayip felsefesinin derinine inecek degilim. Acikcasi bu filmle ilgili beklentim revolutiondan sonra ne oldu? Neo nun gordugu ruya herneyse gecmis yasama aitmi? Insanlar ve makineler arasindaki anlasmadan sonra insanlar matrixe sizmaya devam ederek tekrar bir savasami sebep oldular? Acikcasi buna benzer seyleri merak ediyorum. Aksi taktirde bu film z jenerasyonuna Matrix i tanitmaktan oteye gidemeyen bir gorsel solen olacak. |
|
son makineler ve insanlar arasındaki savastan sonra barıs gelmiş ve makinelerin eline düşen neo ve tri tekrardan sisteme beglanarak hafızaları silinmiştir fakat makineler son savastan sonra sistemi tekrar bastan yazarak gecmişi tamamiyle sistem içerisinde yok etmişlerdir..yeni düzende yasayan neo gecmiş yasamından kareler anımsayarak nereye ait oldugunu aramaktadır...Yeni düzen içerisinde gercek dünyada makinalar sözlerine sadık kalmamıs ve tek düzenin makinelere ait olduguna karar vermiştir ve son insan ırkını yok etmeye baslamıstır .bu son düzene bas kaldıran insanlar tekrar işlerine yarayacak insanları matrixten cıkartarak işbirliği için aralarına almaktadırlar..sistemin gösterdiği insanlardan biri olan neo ise tekrar matrixten kurtarılıcaktır ve hafızasına kavusacaktır ama ne bıraktıgı sistem vardır nede tanıgı kimse neo artık yeni düzeni tekrar kurmak için onun yaratıgı ajanlarla ve makinalarla savasmak zorunda kalacaktır.. bende ne yazdım ya :D
|
|
çok ucuz fragman. yüzüklerin efendisi nin ardından çekilen hobbit serisindeki ucuzluk bu fragmanda da var.
|
|
Ben Matrix'lik hiç bir şey göremedim
Ne renk uygun ne hareketler Yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi John Wick 4: Into the Matrix |
|
Çok haklısın dostum. Birde sanki remake yapalım ama bunu çaktırmayalım der gibi geldi :/
|
Benzer içerikler
- instagram uyku modu nedir
- x beğenileri gizleme
- biyografi yazı tipi
- windows 11 etkinleştirme ücretsiz
- ses yükseltme programı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Resim Galerisi

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı