Şimdi Ara

The Matrix 4'ten merakla beklenen Türkçe altyazılı ilk fragman geldi! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
4.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • son makineler ve insanlar arasındaki savastan sonra barıs gelmiş ve makinelerin eline düşen neo ve tri tekrardan sisteme beglanarak hafızaları silinmiştir fakat makineler son savastan sonra sistemi tekrar bastan yazarak gecmişi tamamiyle sistem içerisinde yok etmişlerdir..yeni düzende yasayan neo gecmiş yasamından kareler anımsayarak nereye ait oldugunu aramaktadır...Yeni düzen içerisinde gercek dünyada makinalar sözlerine sadık kalmamıs ve tek düzenin makinelere ait olduguna karar vermiştir ve son insan ırkını yok etmeye baslamıstır .bu son düzene bas kaldıran insanlar tekrar işlerine yarayacak insanları matrixten cıkartarak işbirliği için aralarına almaktadırlar..sistemin gösterdiği insanlardan biri olan neo ise tekrar matrixten kurtarılıcaktır ve hafızasına kavusacaktır ama ne bıraktıgı sistem vardır nede tanıgı kimse neo artık yeni düzeni tekrar kurmak için onun yaratıgı ajanlarla ve makinalarla savasmak zorunda kalacaktır.. bende ne yazdım ya :D





  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Serinin adına yakışır bir film yapılmalıydı. Marvel den işte Avengers Endgame filmini izleyip memnun ayrılan insanlar gibi bir etki yapmalıydı ya da Avatar ilk vizyona girdiği zamanki gibi. Öyle birşey olmadı. The Matrix Reloaded ilk geldiğinde 2003'te film ruloları falan Tv de haber bültenlerine çıkmıştı. Haberi yapılmıştı yarın tüm dünyada aynı anda vizyona girecek falan. Rulolar geldi özenle korunuyor diye. Bunda nerde... Gerek yok haber yapmaya. Eski serinin adını lekeleyecek gibime geliyor. Klasikleşen bir seriyi gömecek bu film. Şu an Geleceğe Dönüş 4 çekseler o da içine ederdi aynen bunun gibi. Çünkü artık eskisi gibi senaryo yazan yok. Oyunculuk kalitesi de düştü gibime geliyor. Bu arada street fighter da aduket diye kafada kalmış aslı haduken. Aklıma gelmedi sen yazmışsın. Onu sonradan öğrenmiştim. :) Şunu diyeyim The Matrix Reloaded da ki gibi 100 ajanla dövüştüğünün benzerini de göremeyiz kesin. Sahne ve kamera değişmeden tek seferde çekilen dövüşler vardı. Çok emek vardı o filmlerde. Reloaded'ın 150-180 arası set sayısı, Film için Dünya'nın en uzun 2km lik sıfırdan inşa edilen otoyol, 1000 kadar duvarla yapılmış film seti (Çünkü o kaza sahnelerini çekmek için kapatılacak yol bulamamışlar/izin alamamışlar. Adamlar sıfırdan kendi yollarını inşa etmiş) ve 100 küsur adama Ajan Smith maskesi vs.. Bu kadar uğraşmazlar. Bütçe 150m$ dan fazla olmalı günümüzde. The Matrix Reloaded'da süre tam 1:19:02'de başlayıp neredeyse 10 sn süren ve kameranın değişmediği tek seferde çekilen bir sahne var. Dövüş için o kısımda Keanu baya çalışmış ezberlemiş demiştim hareketleri. Şimdi o kadarını göremeyeceğiz gibi geliyor. Keanu ve diğer oyuncular 8 ay dövüş eğitimi almıştı eski filmlerde. Laurence Fishburne söylüyor. Reloaded in dvd ekstrasında belgeselinde vardı. Bulursanız izleyin belgeselini. Kısaca önceki filmlerin hayranıyım. Bu değişik maalesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercanyurtseven -- 10 Eylül 2021; 01:48:30 >




  • Ya bırakın bu işleri, bu hangi filme bu kadar heyecanlandınız izlemek için, hangi film için sinemaya gitmeye değer dediniz? Bu kadar saçma sapan bi ton film varken matrixin boku olsa izlenir.

  • Film, yine büyük ölçüde Matrix adlı sanal dünyada geçiyor gibi. Bekletiler; zion un da sanal olduğu , gerçek bir uyanışın olacağı dünyaya erişmek üzerineydi. Umarım ters köşe yaparlar. Makinaların canı sıkılmış neoyu uyandıralım da bir aksiyon filmi çekelim demiş gibiler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celikpena -- 10 Eylül 2021; 11:52:5 >
  • MetalWave kullanıcısına yanıt
    Daha önce sızan set görüntülerinde saçları kısa olarakta görüntülendi.

    https://www.digitalspy.com/movies/a34505139/matrix-4-keanu-reeves-buzzcut-hair/

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Matrix gibi devrimsel bir film serisinden sonra bu izlediğimiz fragmandan sıradan bir aksiyon filmi tadı aldım sadece.Zaten adamın johny wick filmiyle çekimleri aynı döneme denk geldiğinden hem dış görünüş olması dışında hal hareketleride bildiğin wick gibi duruyor.matrix temalı yeni bir wick filmi gibi duruyor.

  • Bu Matrix değil ki be.

  • Geçen filmde anlaşma gereği Matri içinde kalmak isteyenler kalacak isteyenler çıkacaktı. Bizim Neo'nun olduğu 6. döngüydü. Bu da 7. döngü olabilir. Olaylar benzerlik gösterirken 7. döngüde ki Neo Matrix içerisindeki kayıtlardan kaynaklı olarak bir önceki Neo'nun anılarını görüyor ve o güce sahip oluyor olabilir.



    Yeşil tonlamanın olmaması benim de hoşuma gitmedi ama fragman bile kafamda bin tane tilki dolaşmasına sebep oldu.


    Ayrıca Matrix'i sadece süper kahraman filmi gibi izleyen biriyseniz, sizi bu filmin mutlu etmeme ihtimali var. Ancak benim gibi 3lemeyi en 7-8 sefer izlemiş biriyseniz, film kötü bile olsa, kendiniz için bir şeyler bulacaksınız.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: umrahel

    Bu Matrix değil ki be.

       

  • tanıtım videosu gayet iyi. efektler de gayet iyi. bunu izledikten sonra eskileri izlerseniz kalite farkını görürsünüz.

    film, matrix severlerin aklındaki olası üç- dört senaryodan birisi. istesenizde matrix'in ilki tadı bulamazsınız. çünkü o film türünün en iyisi. kalan yapılan tüm matrixler türün içerisinde açılan kapılar. yeniden bu seviye bir kurgu ile başka bir film çekilirse ancak onun gibi keyif alabilirsiniz.

    kendinize eziyet etmeyin, gelecek olan filmin tadını çıkarın.

  • ne kadar kötü yaparlarsa yapsınlar disneyin starwarsı batırdığı kadar batıramazlar ya.O yuzden bi yere kadar absorb edicem yeni filmdeki saçmalıkları.En azından ümidim var. Sinemayada giderim yani disneyin ilk starwarsına gidip yarıda çıkmıştım umarım bunda tüm süre durabilirim.

  • scetin01 S kullanıcısına yanıt

    Aslına bakarsan matrix ilgili çok teori üretildi senin gibi birinin bunları bildiğini varsayıyorum.. hani filmde mimar zionun defalarca yıkıldığını, kendisinin ilk seçilmiş olmadığı açıklamasından üretilen teori.. ayrıca neo'nun matrix dışında da makinelerle savaşırken güçlerini kullanması vs.


    yani neo ve diğer insanlar hala matrix içindeler.. sadece matrix'i kabul edemeyenler için oluşturulmuş bir şehir zion.. (film de matrix bir keresinde çöktüğü ve tüm hasadı kaybedeceğinden bahseder) zion; matrix kabul edemeyenleri kandırmak için kurulmuş, aslında hala matrix içinde olmaları....


    bu teori filmi izleyenler için pek akla yatkın bir teori..



    4.filme buna değinecekler mi merak ediyorum doğrusu.. devam filmi olacaksa böyle bir beklentim var...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuzgun_

    Aslına bakarsan matrix ilgili çok teori üretildi senin gibi birinin bunları bildiğini varsayıyorum.. hani filmde mimar zionun defalarca yıkıldığını, kendisinin ilk seçilmiş olmadığı açıklamasından üretilen teori.. ayrıca neo'nun matrix dışında da makinelerle savaşırken güçlerini kullanması vs.


    yani neo ve diğer insanlar hala matrix içindeler.. sadece matrix'i kabul edemeyenler için oluşturulmuş bir şehir zion.. (film de matrix bir keresinde çöktüğü ve tüm hasadı kaybedeceğinden bahseder) zion; matrix kabul edemeyenleri kandırmak için kurulmuş, aslında hala matrix içinde olmaları....


    bu teori filmi izleyenler için pek akla yatkın bir teori..



    4.filme buna değinecekler mi merak ediyorum doğrusu.. devam filmi olacaksa böyle bir beklentim var...

    Yani bence de 4. film için olabilecek en iyi senaryo bu olur. Aksi takdirde göreceğimiz tek şey John wick havasına girmiş bir Neo olacaktır.





  • demek diğer hapı yutmuş... hmmm yutarsanız

  • John wich olmuş bu yahu banamı öyle geldi

  • Kırmızı Koltukyoutube
    #thematrixresurrections #matrix4 Matrix 4'ün fragmanını sahne sahne inceledim, nerede benim yeşilim ?
    https://www.youtube.com/watch?v=Gfp-M2O4ewE

     

  • Sinematografi ilk filmden geride. İlk filmin her karesi tablo gibiydi. Eski kasvet yok. Renkler instagram filtresi yapılmış gibi. Ayrıca Neo'nun donuk, ifadesiz yüzü yaşlanma ve sakalın etkisiyle gitmiş.

    İçine edilen filmlere yenisi geliyor. Şimdiden yazıyorum en fazla 6/10 olur .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 11 Eylül 2021; 5:54:12 >
  • Bu fragmanda neo felaket kotu gorunuyor insallah filmde de oyle olmaz. Tek eli arkasinda iken digeriyle havada mermi durduran neo bu hale gelmemeli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abicim John Wick mi çeviriyorsun? O saçlar o sakal ne ya? Neo'ya naptınız? Nerde bu millet? Nerde bu devlet?

  • fragmandan bakip bu film olmayacak demek biraz sacma, ne kadar cozebilirsiniz ki?

    ayrica fragman mantiksiz degil, neo ve trinity tabi ki tekrar matrix icerinde tekrar uyanmaya calisacaklar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.