Şimdi Ara

Heyecanla beklenen The Witcher 4'ten ilk oynanış videosu geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heyecanla beklenen The Witcher 4'ten ilk oynanış videosu geldi
    Tüm zamanların en sevilen RPG serileri arasında yer alan The Witcher, yıllar sonra yeni bir oyuna kavuşuyor. Geçtiğimiz yıl resmi olarak duyurulan The Witcher 4, bugün düzenlenen State of Unreal etkinliği sırasında daha detaylı şekilde tanıtıldı. Yeni Witcher oyunu üzerinde çalışmaya devam eden CD Projekt RED, heyecanla beklenen oyundan ilk oynanış videosunu yayınladı.

The Witcher 4'ün ana karakteri olacak Ciri'yi karlı bir vadiden geçip küçük bir kasabaya girerken gördüğümüz bu oynanış videosu, yeni Witcher oyununun görsel kalitesiyle epey iddialı olacağını gösteriyor. Bu sunum sırasında yapılan açıklamada, paylaşılan bu videonun standart bir PlayStation 5'te, 60 FPS'de Ray Tracing açıkken kaydedildiği açıklandı.

The Witcher 4 Açık Dünyasıyla GTA 6'ya Rakip Olabilir

The Witcher 4'ün oynanış videosunda dikkat çeken bir diğer detay da oyundaki açık dünyanın doluluğu oldu. Aynı GTA VI fragmanında olduğu gibi burada da açık dünyadaki NPC'lerin sayısı dikkat çekiyor. The Witcher 3 gibi devam oyunu da son derece kalabalık ve canlı bir açık dünya sunacak gibi görünüyor.

Ayrıca Bkz.Haziran ayında çıkacak en dikkat çekici 10 oyun

The Withcer 4 için henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı. Ancak bugün State of Unreal'da paylaşılan demo, oyunun çıkışa beklediğimizden daha yakın olabileceğini gösterdi.

• Grafikler çok iyi. Gelse de oynasak. Durduk yere Witcher 3 oynasım geldi şimdi.

• Bir GTA 6 bir de Witcher 4 bekliyorum ikisi yetecek gibi bana 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Witcher 3ü ps5 te tekrar oynuyorum ve büyük keyif alıyorum. Oynarken bu oyunu nasıl yapmışlar diye kendime defalarca sordum. Gerçek bir başyapıt. Günümüz teknolojisiyle W4 gerçekten inanılmaz olacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sadece manzarası bile yeter

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi de bu standart UE 5 zaten.

Yine Cyberpunk gibi erkenden don biçiyorlar

Umarım sonu aynı olmaz

Hikayesi de; Godmod gezemiceksek yine sıkıntı

Ciri ile witchercılık oynayacaksak vay halimize.

Bir seride bir karakteri güçsüzleştirdiklerinde çok uyuz oluyorum

• Koca bir konsol nesli UE5 tech demoları izleyerek geçti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Grafikler ve özellikle ciri baya iyi duruyor. Umarım Türkçe dil desteğiyle gelir. Tek sıkıntı geralt ile kızımız gibi sevdiğimiz ciri, sevgili gibi sevdiğimiz triss veya yennefer gibi içerikler witcher 3 ü keyifli kılıyordu. Duygusal bağ önemliydi. Ciri ile bunları yapamam herhalde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B29326BF -- 3 Haziran 2025; 20:40:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ue5 optimizasyon konusunda iyi değil, umarım problemli çıkmaz. downgrade yer gibi gözüküyor ama

• yennefer yoksa ben de yokum

• Kızım büyümüş.

Tek sorun ben ciriyi oynarken o malum alanlara nasıl giricem girmem bilader olmaz öyle.

• kakarikikiri K kullanıcısına yanıt

Witcher 3 ve cyberpunk zamanında downgrade yiyip mi çıktı ki herkes gUbisoft değil ki hocam yani bariz bir şekilde iki oyunun lansmanı da sorunluydu sonradan toparlandı hep.

Şimdi motor değiştiği için teknik kısım ile epic ilgilenecek hayliyle motor sorunu olmadığı için ekip daha fazla içerik ve optimize üzerinde çalışıcak yani bi cyberpunk olayı tekrarlanma ihtimalli az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Witcher görsel kalitesi kötüydü bu yeni oyunda oyun görsel kalitesi bahsi geçen video gibi olursa oyuna bir şans verebilirim.

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Black myth wukong görsel kalitesi çok iyi bir oyun UE5 ile hazırlanan bu teknolojiyi kullanan en iyi oyun denebilir.

• joven kullanıcısına yanıt
    Oynama fırsatım olmadı ama muhtemelen öyledir. Ama işte örnekleri çok az hocam. UE5'in ilk tanıtım videosu, Matrix demosu... Hepsi baz PS5'de real-time render görüntüleriydi. Dolayısıyla bu nesilden beklentiyi aşırı yükseltti.

Aradan o kadar zaman geçti, elle tutulur etkileyici görsellikte pek bir oyun göremedim. Herhalde real-time render olayı biraz hikaye diye düşünmeye başlamıştım. Ama GTA 6, üzerine Witcher 4 oyun için görüntülerini görünce şok oldum. Konsol çıkışının üzerinden 5 yıl geçti, daha yeni yeni bize tanıtılan current-gen oyunları görmeye başlayacağız. O sırada konsol da 6-7 yaşında olur, 1 sene sonra da emekliye ayrılır. UE5 ile geliştirildiği söylenen Tomb Raider'ı da hala bekliyorum, ses soluk yok. Adamlar genel olarak PS6 jenerasyonunun tanıtımını yaptı herhalde. Bu nesil, önceki neslin oyunlarını oynadık çok şükür :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 4 Haziran 2025; 11:51:40 >

• Kejdurapa kullanıcısına yanıt
    Bu arada witcher 3 ilk çıktğında baya downgrade yemişti. Cyberpunk ise zaten çıkışında patlak çıktı.

• Ciriyle oynamak iyi de oyunun adı witcher geralt konuk oyuncu 3 teki senaryonun mantığında ya ikisini birden aktif oynayabileceğimiz bir seri heralde 5 te olur onuda görürmüyüz bilmiyorum. 3 le 4 arasında zira 12 yıl geçmiş olacak.

• Birçoğumuz gibi benide heyecanlandıran,merakla beklediğim oyunlardan.

Tek farkı Taş bebekle oynuyoruz.Heyecanla beklenen The Witcher 4'ten ilk oynanış videosu geldi 

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt

Haklısınız.Bu nesil konsol oyunları bir önceki neslin cillalanmış hali olarak çıktı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.