|
Evime kadar fiber kablo cekildi. Turkcel fiber altyapi var. 35 megabit indirme 5 upload 12 ay 110 tl sozlesme yaptim ilk ay 100 megabit indirme hediye dendi henuz 24 saat olmadi kurulali Ama dunden beri aldigim indirme hizi 5-10-15-25 ornegin su an yaptim 6 ancak telefondan (iphone 11) hiz testi yapinca indirme 90 lari goruyor bilgisayardan uplod hizi 5 cikiyor o vaat edilen gibi ama indirme hizi dedigin gibi vasat bilgisayarima cep telefonu internetimi bagladigimda gayet yuksek indirme hizi alabiliyorum. ama turkcell superonline 5-15-25 veriyor tarifem 35 i gostermiyor ki su an zaten ilk ay hediye 100 m.h aradim modeme reset attirdi uzaktan biseler yaptigini vs soyledi ama duzelmedi isterseniz 75 lira karsiliginde evinize ekip geliyor diyor dedim magdur olan benim nasil 75 verim daha dun baglatmisim eger hatanin bizden kaynakli oldugu bilinirse almayiz diyor adamlarin gelin bise yok demiyecegi ne malum ne yapacagim bilmiyorum caymaj istersemde 600 lira para istiyorlar THH ye basvursam ise yarar mi bilmem velhasil tuketici magdur oldu baglatmak isterken hepsi pesimdeydi simdi yuzume bakmiyorlar karsi komsunun wifime baglanmasini isteyim bilgisayarindan hiz testi yapacam sonuc gene ayni cikar mi bilmem modem wifi 5 bu arada bakin misal burada 1 megabit indirme hizi aldim ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt