< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kofteci Yusuf Hakkinda (2. sayfa)

-
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Trendyol go indirimiyle yarim kilo kiymasini 30 liraya aliyorum gayet guzel. Toplamda 3 kilo kiymayi kuponlarla 180 liraya aldim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu enflasyonda nispeten fiyatları uygun köfteside güzel gidip boktan burgerlere 40-50 tl vermektense orda yemek daha iyi
-
Sen Kalite'nin ne olduğunu bilmediğin için böyle yazdın muhtemelen, bunu gıda işi içerisinde olduğum için söylüyorum. Ben mesela 60 tl'ye ferfene steakhouse'den burger yiyorum şu senin boktan dediğin. Köfteci yusuf'tada yedim ikisi arasında dağlar kadar fark var. Bu ekonomide hem uygun fiyatı hemde ürünü ö ve mez sin.
-
köfteci yusufun hamburgerindeki köfte tam anlamıyla köfte değil ki, boktan dediğin ürünlerde et olduğunu anlıyorsun
-
La yemeyin soyle seylerden. Oyle et olmaz sakiz gibi full yag vicik vicik.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fastfood gibi. Arada yersin. Daha iyisi ise yememek
-
Ramiz daha iyi
Koftesini artik sevmiyorum 1-2 yıldır.
Et doner çıkardılar gecen sene. O baya iyi yaninda bolca patates de geliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim burgerden kastım McDonald's Burger King gibi yerdeki hamburgerler en dandigi bile olmuş 40 tl
Mc Donald'sın ciğerini bilirim. :)
Geçen başka bir konuyada yazmıştım kardeşim. Mc Donald's dediğin firmaya veya burger king'e bu ürünler gökten yağmıyor. Bu adamların almakta zorunlu olduğu lojistik hizmeti ve satın almalar var,dükkan kiraları personel giderleri, o motorların mazotu vs.
Sana hiç ince ayrıntıya girmeden anlatayım.Senin bir dükkanın var sene 15.04.2021'de Hamburger'i 20 tl'ye satıyorsun. Bugün 15.04.2022'de bu hamburgeri gene 20 tl'ye satabilecekmiydin ? Artan kira artışı, ürün artışı,lojistik hizmeti,mazot,gıda ? Marul'un 22 tl olduğu, domatesin 35 tl olduğu bir ülkede yaşıyorsun.
-
Son üç gidişimde kıkırdak çıktı köfteden. Farklı mekanlarda. Gitmem kolay kolay bir daha.
-
köftesi çok kötü, lastik gibi ve yağlı yağlı. et tadı da yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 15 Nisan 2022; 20:34:34 > -
200 gr köfte 40 lira olmuş. 3 yıl önce kilosu 35 liraydı.
-
Hiç kiymasini almadım hocam.Nasil iyi mi?
Katılıyorum yanındaki ikramlar gayet ideal bence.
Hocam her şehirde maalesef dediğiniz gibi kaliteli mekanlar yok(dediğiniz mekanı da bilmiyorum ancak tahminimce ev yapımı Burgerci falan)
Donerini yemedim hocam Bi ara denemek lazim
Kıymaya ne koyuyorlar Allah bilir hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X