< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 12 Kasım 2022; 0:3:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (218. sayfa)

-
-
Evet anladım detaylı bilgi için tekrar çok teşekkürler hocam eksik olmayın
-
Arkadaslar bende kurulumu gerçekleştirdim ps5 bağladım ama ps5 kendi kendine açılıyor bu tv ye bağladıktan sonra, bi ayarı mı kapatmam lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
- Ayarlar tuşuna uzun basın
- Soldan Genel'i seçin
- Aygıtlar'ı seçin
- HDMI Ayarları
- SIMPLINK (HDMI-CEC) ayarını kapatın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam cok tesekkurler olduquote:
Orijinalden alıntı: Morfevzi- Ayarlar tuşuna uzun basın
- Soldan Genel'i seçin
- Aygıtlar'ı seçin
- HDMI Ayarları
- SIMPLINK (HDMI-CEC) ayarını kapatın
Hocam Selam
bu akşam bu ürünü aldım umarım sıkıntısız olur bilgi vermek istedim sizede teşekkürler
amazon
LG 55QNED81 139 Ekran webOS Smart QNED TV (2022)https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B4PBMZNL/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 -
Sürekli oled piksel kendi kendine 100 olup duruyor hangi uygulamayı açsam hep 100 e çekiyor nedendir acaba
Arkadaşlar youtube reklamları için youtube premium dışında bir öneriniz varmidir? Lg C2 model için. Youtube reklamsız nasıl izleriz.
Ayarı yapıp tüm girişlere uygula yapmadıysanız Aplikasyon açınca, HDMI port değiştirince hepsi için ayrı ayrı ayar yapmanız gerekir.
Her profilde (Eco, standart, spor vs) ayrı ayrı ayar yapmanız gerekiyor.
Her profilde tek tek AI ayarlarını kapatmanız gerekiyor (parlaklık, oto seçim, vs)
-
merhaba c2 65 pcye bağlı kullanıyorum dün kurulum yapıldı lakikn gama bölümü pasif neden olabilir
birde arkadaşlar bu ekran yıkama ayarları nasıl olacak tv kapandığında bir kez diyor birşey yapmaya gerek varmı tvyi kumandadan kapatıp bırakıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisx3 -- 14 Kasım 2022; 10:49:30 >
Evet hocam her uygulamada bile kendi ayarı var tek tek girip yaptım konsol pc ve webos için, yalnız bi türlü karar veremedim oled parlaklığı 70 de tutup kontrastı onun üstünde mi yoksa altında mı tutayım yoksa ikiside eşit mi olsunquote:
Orijinalden alıntı: mcgoktugAyarı yapıp tüm girişlere uygula yapmadıysanız Aplikasyon açınca, HDMI port değiştirince hepsi için ayrı ayrı ayar yapmanız gerekir.
Her profilde (Eco, standart, spor vs) ayrı ayrı ayar yapmanız gerekiyor.
Her profilde tek tek AI ayarlarını kapatmanız gerekiyor (parlaklık, oto seçim, vs)
Monitor olarak da kullanıyorsanız arka planı hareketli dıvar kağıdı yapmanızı öneririm. Wallpaper engine ile yapabilirsiniz,quote:
Orijinalden alıntı: barisx3
merhaba c2 65 pcye bağlı kullanıyorum dün kurulum yapıldı lakikn gama bölümü pasif neden olabilir
birde arkadaşlar bu ekran yıkama ayarları nasıl olacak tv kapandığında bir kez diyor birşey yapmaya gerek varmı tvyi kumandadan kapatıp bırakıyorum
Onu kapattım hocam işim bitince kumandadan kapatıyorum, monitör olarak kullanıyorum evet gama seçeneği aktif değil hdmı 2.1 ile bağlı
HDR'da iseniz gamma ayarı değiştirilemez
-
evet hocam hdr deyim teşekkürler 2.2 sabit kalıyor değiştimeye gerek yok sanırım
Hocam TV eğer yeni ise bir kereye mahsus manual pixel refresh yapsınlar.
Saviar hocam,teşekkürler,söyleyeceğim..
Benim cihazda geldi,henüz bakamadım,kurulumu yapmışlar :) Bakalım bizimkinde ne kadar çıkacak..
-
Direk değişim. SOL taraftaki ağır banding panel refresh ile geçerse benide bilgilendirin. Bu kadar ağır banding lerin geçtiğini görmedim. Ama asıl değişim dememdeki sebeb PINK TINTING alt kısımdaki. Ciddi derecede gözüküyor. Content izlerken rahatsız edebilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X