Şimdi Ara

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.708
Cevap
260
Favori
364.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nanocell hangi yılın TV'si acaba? WebOS sürümü ile ilgili sanırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

49sm8200pla, Webos 4.5

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    2019 ürünü; B9 ise 4.9.7 sürümünde... WebOS 4'lerde demek hep böyle...

• Arkadaslar haftaya c2 42" alacağım, aldığım gibi cihazda hsngi ayarları yapmalıyım ve nelere dikkat edip nelerden kaçınmalıyım? Yardımcı olur musunuz ilk oled deneyimim olacak

• İlk sayfayı okumanız yeterli.

• Ayni mesajimi bu basligada yaziyorum.burasi daha aktif galiba, g2 konusundan,.

Arkdaslar G2 oled tv lerde "coil whine" yani,sessiz ortamda, besleme devresindeki bobin sesi ,islik ses sorunu kronik mi. Yoksa belli bir seride mi var? Bu olayin asli nedir. Tam olarak

G2 Kullananlar da durum nedir, ve hangi ay üretimj cihazlarda var bu sorun, daha çok, geçmis sayfalarda biraz tartisilmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkan1216 kullanıcısına yanıt

CW maalesef kronik hocam. Çok takılmamak lazım. Yeni nesil cihazlar olabilecek en ekonomik yöntemler ve komponentlerle üretiliyorlar. Bu nedenle faz/frekans geçişlerinde bu sesleri duymak yeni standart. Bir problem teşkil etmediği için çok üzerinde durmamak lazım. Yeterki bir cızırdama sesi boyutunda olmasın.

• Herkese selamlar.. 1.5 yıl önce aldığım 55GX model oled tv yi değiştirmek istiyorumda. 65G2 modele geçicem. değiştirme sebebim ekran boyutunu büyütmek. Tv den son derece memnunum.

Sizden yardım istediğim konu fiyat olarak ne kadardan satabilirim? yada LG bayileri yardımcı olur mu? bilgisi olan var mı? ben tv yi mediamarkt dan almıştım.

teşekkürler şimdiden , iyi forumlar

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu

• güncellemeden sonra youtube-disney vb uygulamalarda hız düşüşü yaşayan var mı? normalda 86mbs görünen hız uygulamaya girince 6 ya düşüyor

• SAVIAR kullanıcısına yanıt

Teşekkürler LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu 

• AMD FreeSync Premium u açmak ps5 de bir işe yarar mı ? Bu özelliğin amacı nedir ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • elvis35 kullanıcısına yanıt

AMD'nin VRR çözümü. PS5 desteklemediğinden açmanın bir faydası yok. Kapalı olması daha iyi. Xbox'ta normal VRR ile açarsanız FreeSync'i tercih ediyor Xbox

• Morfevzi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Morfevzi kullanıcısına yanıt

açık kalmasının bir etkisi olmaz o zaman devreye girmiyordur nasılsa?

• jagatai J kullanıcısına yanıt

Buna dair kesin bir kanıtım olmasa da TV'de kafa karışıklığına sebeb olabilir diye düşünüyorum. FreeSync falan açmaya çalışabilir desteklenmediği hâlde. Kapalı tutulması taraftarıyım bu yüzden

• Dostlar Lg g1 var.
    Netflix açılmadı. Sildim. WebOs uygulama paneli açılmadı. Modeme reset attım girdi. Şimdi de netflixi tekrar yüklemiyor. Ne yapmalıyım?

• elvis35 kullanıcısına yanıt

AMD Freesync açarsanız Dolby Vision içerikleri görüntüleyemezsiniz. Bence hiç gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 9 Kasım 2022; 22:31:2 >
  • Televizyonda wifi ağına bağlı olarak gözüküyor. Lg hesabıma girebiliyorum. Web tatayıcıda google dan arama yapabiliyorum. Ama uygulama paneli ve netflixi indiremiyorum.

• LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konususabahtan beri böyle bekliyor ya, sonrada uygulama yüklenemedi tekrar deneyin 🤬

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zorbeyi_ -- 9 Kasım 2022; 22:49:56 >
  • IPTV Smarters Pro üyeliğim var ama sorunlu apk çalışmıyor güncel halini nasıl kurabilirim bayadır uğraşıyorum çıkamadım artık işin içinden yazayım dedim başka iptv uygulaması tavsiyelerine de açığım :)

• 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.