< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayseri204 -- 24 Ekim 2021; 14:43:26 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayseri204 -- 24 Ekim 2021; 14:43:26 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iPados 15'e geçtiğime pişman oldum instagram bile stabil çalışmıyor mesaj yazarken klavye aşağıda değil yanda çıkıyor. Üstelik 12.9 pro kullanıyorum ve tek sırada sadece 5 app olması çok saçma tüm app sıralamam alışkanlığım bozuldu yav |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 24 Ekim 2021; 17:49:2 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Benim iphone X ios 11 gelmişti telefondan ios 12.4.1'e kadar güncellemiştim. Sonra geçen aylarda her uygulama ios 13 istemeye başlayınca Dfu modda 12.4.1'den 14.4.1'e temiz kurulum yaptım. Cihazı usb ile bağlayıp herşeyi resetleyerek. Şimdi 14.4.1'den 15.0.2'ye telefondan direkt güncelledim hiçbir sıkıntı yok aksine hızlandı telefon. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 25 Ekim 2021; 9:1:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geldi şuan , güncelleme istendi diyor... |