Şimdi Ara

METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER | PS5 ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
318
Cevap
15
Favori
17.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu mgs 4 te gelsin ya valla ne oyundu, Ps3’te hapis kaldı oyun. 🥹

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Collection Vol.2'nin içinde var diyorlar, rüya gerçek olur.

Orijinalden alıntı: Dictattor

Collection Vol.2'nin içinde var diyorlar, rüya gerçek olur.

Mükemmel olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

oyun yeni yapılmadı 20 sene öncede aynı uzunluktaydı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • Deluxe Edition aldım 😍

METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER | PS5 ANA KONU

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • Source kullanıcısına yanıt

Steelbook güzel duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar sonra efsaneye yeniden kavuşmak ayrı bir keyif. The Fury'den sonra ara verdim bir iki gün sonra yine devam edeceğim hemen bitmesin :). Oyun tam remake olmamış sadece görselleri elden geçirmişler aslında Re 4 remake gibi görselleri elden geçirirken senaryonun ilerleyişinede dokunsalar güzel olabilirmiş.

Birde Twin Snakes, Mgs 2 ve Mgs 4'e remake'ler gelsede salya sümük moduna giriş yapsak.

Kojima'dan sonra senaryoya dokunmak yürek ister. Yapabilecek babayiğit vardır ama korkudan kimse dokunuşlar yapmak istemez.

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • 1 milyon satışa ulaşmış ama konamiyi mutlu edip yenisini yapmaya teşvik eder mi bilmiyorum ff 7 remake'in 3 milyon küsürle resident evil 2 remake toplam 10 milyonu geçtiği yerde konami elinde ki silent hill oyunlarını da çıkarıp bırakır gibi geliyor

O konuda sende haklısın. Kimse kendini bu riskin altına sokmak istememiştir ayrıca saygısızlık olacağı düşünceside ağır basmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir remake ile bile olsa MGS'nin donusunu görmek güzel. Anlatmaya gerek, oyun tarihinin en önemli serilerinden. Birçok kişi ve benim için de Snake Eater serisinin en iyi oyunu. Soğuk savaş döneminde geçen casusluk konusu hikayesi, unutulmayan karakterleri, tasarımı, oynanışı, detayları her şeyiyle ikonik bir yapit. Bir efsane. 10/10 verdiğim nadir oyunlardan. Ama birçok kişinin dile getirdiği ne kadar remake olduğunun tartışılacağı hususuna katılıyorum. Oyunun görsellerini 2025 yılına modernize etmişler, aynı oyunu çıkarmışlar. Oynanışta da üçüncü şahıs nişan alma ve çömelerek hareket etme gibi 1-2 QoL güncellemesi ve yakın dövüşte 1-2 animasyon dışında hemen hemen hiçbir yenilik yok. Ya ne bileyim şu yüzme mekaniklerine bir el atsaydınız mesela. Orijinalliği koruma tercihlerine yine de saygı duyuyorum. Bir şeyler değiştirseler daha çok tepki olabilirdi. MGS Twin Snakes'de olduğu gibi. Ama kardeşim bu oyun niye 70 dolar/euro o zaman? Konami'nin hiçbir emeği yok ki oyunda, doğru dürüst görselleri yenilemek dışında. 1-2 milyon satmış herhalde, fiyatına ve o kadar az emeğe rağmen iyi bile satmış. Oyun 10/10 ama remake 7/10 eder en fazla.

• Nachtsicht93 kullanıcısına yanıt

Vakit boldu, zevk alıyorduk sinematik oyun deneyimi almaktan. O zamanlar çok fazla yoktu böyle tür.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.