Şimdi Ara

METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER | PS5 ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
306
Cevap
18
Favori
16.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klasik UE5 stutter, flicker sorunları PC'de olursa PS5 Pro versiyonu şimdilik en iyi versiyon gibi duruyor, Silent 2'de güncelleme alana kadar rezaletti bunlar. Kıyaslamalara göre platforma karar vereceğim ben de.

Oyun sağlam, güzel açmış Metascore'u.

METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER | PS5 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 22 Ağustos 2025; 13:2:42 >
  • 20 yıl falan olmuş finaldeki The Boss Fight hala aklımda...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu oynayıp oynamama konusunda hala emin değilim, bence tarihin en iyi oyunu falan belki Half Life 2 zorlarsa zorlar ve sırf bu yüzden duygusal maksatla satın aldım duruyor ama ben bu oyunu olağanüstü anılarla hatırlıyorum, bu anıları remake nasıl etkileyecek, neye dönüştürecek hiç fikrim yok ve bunun bozulmasından korktuğum için oynama konusunda emin olamıyorum hala.

• Dictattor kullanıcısına yanıt

En iyi platform base PS5 şu anda METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER | PS5 ANA KONU 

• https://www.atarita.com/metal-gear-solid-delta-snake-eater-inceleme/

• melkor23 kullanıcısına yanıt

Hocam oyun remastered denilebilecek seviyedeymiş. Aynı şeyi 2. Kez oynamak gibi bir şey olacak yani. Ben şahsen remake isterdim, tüm hypeım gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Mericuls kullanıcısına yanıt
    O kadar bekledim ama tüm hevesimi kaçırdı şu olay.

• Opencritic puanı 87'ye yükselmiş.

• PS5 üzerinden canlı yayında oynanıyor.

METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER | PS5 ANA KONUPlayStation Accessyoutube
    Check out the first 90 minutes of Metal Gear Solid Δ: Snake Eater on PS5! The game launches on PS5 on August 28th - are you picking it up day one? PlayStation Access is the official YouTube channel of PlayStation UK - a vibrant, welcoming community celebrating all things PlayStation. Join us for weekly livestreams, list features and in-depth coverage on all your favourite games.
    https://www.youtube.com/live/MMrm2tUFglA?si=dqt7BFhZ79NAYZ01
  • METAL GEAR SOLID Delta: SNAKE EATER'ın platformlara göre çıkış tarihleri ​​şu şekilde:

Dijital Deluxe Sürüm ön sipariş bonusuna erken erişim şu adreste mevcuttur:

Yayın saatinden 48 saat önce başlayacak.

İstanbul'da yer almış listede METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER | PS5 ANA KONU 

METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER | PS5 ANA KONUx (formerly twitter)
    メタルギア公式 (METAL GEAR) (@metalgear_jp) on X
    https://x.com/metalgear_jp/status/1959782784823869945

• ön indirme başladı 81,5 gb

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

ön indirme başladı 81,5 gb

Ön siparişi iptal ettim ben, Pro versiyonuna adam gibi güncelleme getirirlerse tekrar alırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Intergalactic_1907 kullanıcısına yanıt

genel olarak tüm platformlarda fps sorunu var gibi gözüküyor kısa sürede güncelleme gelir diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

genel olarak tüm platformlarda fps sorunu var gibi gözüküyor kısa sürede güncelleme gelir diye düşünüyorum

İnşallah ,bu oyunları test etmeden mi çıkarıyorlar arkadaş ,zaten yaptıkları sadece grafik güncellemesi, mekaniklere dokunmamışlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Intergalactic_1907 kullanıcısına yanıt

ters işleri artık maalesef son kullanıcıya bırakılıyor hocam nasıl olsa güncelleriz mantığı ile son sürüme ulaşmamış oyunları sürüyorlar piyasaya

• PC ve PS5 performans incelemesi yapmışlar.

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater PC vs PS5 Performance Review

METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER | PS5 ANA KONUIGNyoutube
    Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, the long-rumoured remake of one of the best games from the PS2 generation has arrived. Powered by Unreal Engine 5 it upgrades the PS2 classic into the modern era. Comparing both PS5, PS5 Pro and multiple PC's to see if all these updates are for the better? Visual quality, resolution and performance are all covered on the menu, in our IGN Performance review of Metal Gear Solid Delta: Snake Eater. Chapters 0:00 Introduction 1:13 Visual upgrades, camera, and effects compared and discussed to PS2 original 6:19 Sound and Music changes 8:04 PS5 vs PS5 Pro vs PC modes, visual comparions and resolution 10:55 PS5, PS5 Pro Performance testing 13:42 PC performance testing 16:19 Summary #MetalGearSolidDeltaSnakeEater #Gaming #IGN
    https://www.youtube.com/watch?si=SaABAC9Gl15Q0L03&v=3DToaJ8931E&feature=youtu.be
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Xboxi takan yok mu

• oyunda auto aim veya sağlam bir aim assist var mı acaba bakabildiniz mi?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.