Şimdi Ara

The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
24
Favori
63.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Giriş
  • Ne bekliyordun ki 98 falan mı? Maksimum alacağı 90-91 puan olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

yüzd yüz katılıyorum sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Maalesef PS4 Remastered sürümünde dublaj yok. Sadece Türkçe altyazı var hocam..

ASUS ROG STRIX Z790-F - Core i7 13700k - Corsair H115I RGB Platinum 280 mm CPU Cooler - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (2x16GB) DDR5 5200Mhz - ASUS TUF 3070 OC - Kingston 120GB V300 SSD - Crucial MX300 750GB SSD - Corsair RM850 850W Fully Modular - Dualsense Controller - Corsair K100 RGB Keyboard- Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad - Hyperx Cloud Alpha Wireless Headset - LG 27GL850 27' Nano IPS 1440p 1ms - Phanteks Eclipse P500A Mesh
  • The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONUPlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/games/the-last-of-us-part-i/ Taking our cues from this combat video to prep for our adventure -- and maybe even get good enough for the new Speedrun mode. Take a deep dive with the developers from Naughty Dog as they discuss the combat of The Last of Us Part I! Re-experience the game that set a new bar for single-player narrative storytelling with The Last of Us™ and explore a ravaged and hardened world, where every action has a brutal consequence for Joel and Ellie. Winner of over 200 Game of The Year Awards, completely rebuilt for the PlayStation®5 console. Pre-order now. Available on PS5™ September 2, 2022. In development for PC. Learn More: https://www.playstation.com/games/the-last-of-us-part-i/ #ps5games Rated Mature
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DuYF82kqvWvU%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpRGLuUw5gGIhA-ppPiYmc_sLI9D1yJWcbUMgFy

Videoda oyuna neden TLOU PART 2'deki gibi Dodge eklemediklerinden bahsetmişler. İkinci oyunda Dodge dengesini sağlayabilmişler, Ellie'ye dodge olayını yedirebilmişler. Ama ilk oyunda bu durumun Joel'e uymayacağını söylemişler. İkinci oyunu ona göre tasarlamışlar. Şunu da söylemişler: İlk oyundaki Clickerlar bizi yakaladıklarında öldürüyorlar, dodge sistemi + Joel birleşiminin bunun için pek işe yaramayacağını, uygun olmayacağını söylemişler.

• Part 2 yede ekle bu geliştirmeleri biran önce ND hadii artık 1 haftada bitirecez gene açlık çekeceğiz. Godof gelene kadar 😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ps3 e çıkan oyun 60$ idi ve ps4 e remastered olarak çıktığında 50$ ve ayrıca multiplayer modu vardı. Bu oyunda multiplayer modu mevcut değil ve 70$ tam oyun fiyatına satılıyor. Pc platformuna ilk kez çıkarırken 70$ etiketinde çıkabilir. Bunu Ps platformuna çıkarırken 40-50$ gibi bir fiyata da çıkarabilirabilirlerdi. Bizim ülkemize göre bakarsak hâlâ 40$ altı tabii

Remake dediğiniz zaman elinizdeki materyalleri kullanarak yeniden yapılmış bir şey bekleniyor. Oynanışın temel mekanikleri, temel hikaye vs. değişmemiş. Değişmesine gerek var mı? Yok ama yapay zeka geliştirmesi, görselliğin günümüze çekilmiş olması, vs. remake dedirtebilecek değişiklikler değil. Remake için RE2 ye veya FF7 ye bakabiliriz.

part 1 e getirdikleri her sey part 2 de kullandiklari seyler zaten.

Evet part 2 deki motor üzerine yapıldı zaten fakat dualsense, haptic feedback, 3D audio, VRR, daha iyi çözünürlük, daha detaylı kaplama, partikül, fizik ve yansıma efektleri part 2'de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 1 Eylül 2022; 18:40:25 >

The Last of Us’ın yeri bende çok ayrı. Seriyi ne kadar çok sevdiğimi, bende nasıl bir duygu buhranı yarattığını aşağıdan öğrenebilirsiniz… 👇

Neyse…

Arkadaşlar bu remake falan değil. Bu bir remaster. Remake ayağına pazarlanan Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy, Spyro Reignited Trilogy, Shadow of the Colossus ve hatta Demon’s Souls ile aynı kefede olan bir yapım.

Remake dediğin Resident Evil (2001), Resident Evil 2 (2019) ve Final Fantasy 7 gibi olur.

Lütfen remaster ve remake arasındaki farkı kavrayalım artık. Görsel iyileştirme ne kadar iyi olursa olsun bu asla remake olmaz. Bir eserin remake olması için baştan yapılması gerekiyor.

Sony hiçbir zaman bu oyuna remake demedi, ısrarla bunu kullanmaktan kaçındı. Geçen sene çıkan Jason Schreier’in söylentisinde “remake” terimi kullanıldı. O haberi okuyanlar veya dolaylı yoldan duyanlar olarak aklımıza bir remake terimi oturdu. Oyun için resmi olarak “re-build” terimini kullandılar tanıtımlarında. Fakat yine de "baştan yaptıklarını" idda ettiler.

Görsel yenilenmeye gram lafım yok. Üstüne basa basa söylüyorum; Her şey çok güzel görünüyor. Fakat! İnsanların beklentilerini bile bile, herkesin 2. bölümün oynanışıyla bir 1. bölüm beklediği aşikar olduğu bir durumda böyle bir karar vermek… Bunu bile bile oyunu eski mekaniklerle çıkarmaları tamamiyle onların hataları. Kimse remake’i bu kadar çabuk beklemiyordu. Madem yapacaksınız bir sene daha bekletin ve tam bir remake yapın, insanların sizden beklediği şeyi verin.

Sony’nin miladı dolmuş oyunları Nintendo edasıyla tekrar ve tekrar ısıtıp full price olarak önümüze servis etmesi kabul edilebilir bir tutum değil.

Bundan 6 sene önce Uncharted 4’ün deluxe sürümünü edinmiştim ve Kayıp Miras çıktığında oyunu ücretsiz vermişlerdi. Ek olarak Jak and Daxter’in bir oyunu da Kayıp Miras’ın ön sipariş bonusu olarak kütüphaneme eklenmişti.

Gel gör ki bugün aynı firma bana aynı oyunu 3. sefer satıyor, hem de full price. Burda iki seçenek olmalıydı…

Ya oyun 35 birimden satılacaktı. Remastered sürümüne sahip olanlara da yarı fiyattan satılabilirdi alternatif olarak. Ya da en temizi yeni Plus kitaplığına eklenmeliydi. Böylece olumsuz yorumlar minimalize seviyede seyir görecekti. Hem aboneliğin reklamı yapılacaktı hem de kullanıcılar memnun kalacaktı. Ama gelin görün ki içinde çoklu oyuncu modu dahi olmayan yeni versiyonu tam oyun fiyatına çıkarıyorlar.

Ha bu arada oyunu deneyimlemek için takas yoluyla edindim. Bombalamak için bombalamıyorum. 800 lira da versem 10 lira da versem bu hizmeti satın alan biri olarak en doğal yolla ilgili ürünü eleştirme hakkına sahibim. Madem aldın niye dissliyorsun ya da madem dissliyorsun niye aldın gibi bir argüman söz konusu olamaz.

Göz var izan var. Rica ediyorum tutarlı eleştirilerde bulunanlara saçma sapan ithamlarda bulunmayalım arkadaşlar.

Sağlık ve sevgiyle.

Edit: Video linki düzeltilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oedon -- 2 Eylül 2022; 0:50:1 >

• Balon patladı sesi Amerika ya kadar geldi geçmiş olsun.

''Ha bu arada oyunu deneyimlemek için takas yoluyla edindim''

The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU

Konuda okuduğum en iyi yorum olabilir. The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU 

Senin kontrolcü ne oldu… Basıyor mu hala R2, drift oldu mu? Kaçıncı Dualsense’e geçtin. :)

Aynen , Ben de tahammül edemiyorum böylesine. İstiyorlar ki konuda sadece olumlu eleştiri yapılsın.

Sana ne kardeşim, istediğimi söylerim kimseye hakaret etmeden. İki olumsuz eleştiri görünce sanki firmanın hissadarı gibi çöküyorlar üstümüze.

hiç eleştirmeyelim, sadece olumlu şeyleri söyleyelim, polyanacılık oynayalım hepimiz. Düzgün bir argümanla da savunmuyorlar, hemen saldır, sindir :D nefret ediyorum fanboylardan ya.

ps5 forumuna giriyorsun 825 gb hayal kırıklığu diyorsun hemen üstüne biniyorlar, xboxa gidiyorsun düzgün oyun yok diyorsun hemen üstüne biniyorlar

arkadaşlar bir ürünü sevebilirsiniz, ve başkaları da bunun hakkında olumsuz eleştirilerini söyleyebilir. Medeni olacaksınız azcık medeni!

The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.