< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Bu oyuna gerek var mıydı sizce? Bir de 70$ tam fiyattan çıkartmışlar. Tamam çok iyiydi ama salın şunu artık tadında kalsın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
ASUS ROG STRIX Z790-F - Core i7 13700k - Corsair H115I RGB Platinum 280 mm CPU Cooler - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (2x16GB) DDR5 5200Mhz - ASUS TUF 3070 OC - Kingston 120GB V300 SSD - Crucial MX300 750GB SSD - Corsair RM850 850W Fully Modular - Dualsense Controller - Corsair K100 RGB Keyboard- Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad - Hyperx Cloud Alpha Wireless Headset - LG 27GL850 27' Nano IPS 1440p 1ms - Phanteks Eclipse P500A Mesh
|
|
https://www.playstation.com/games/the-last-of-us-part-i/
Taking our cues from this combat video to prep for our adventure -- and maybe even get good enough for the new Speedrun mode. Take a deep dive with the developers from Naughty Dog as they discuss the combat of The Last of Us Part I!
Re-experience the game that set a new bar for single-player narrative storytelling with The Last of Us™ and explore a ravaged and hardened world, where every action has a brutal consequence for Joel and Ellie.
Winner of over 200 Game of The Year Awards, completely rebuilt for the PlayStation®5 console.
Pre-order now.
Available on PS5™ September 2, 2022.
In development for PC.
Learn More: https://www.playstation.com/games/the-last-of-us-part-i/
#ps5games
Rated Mature https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DuYF82kqvWvU%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpRGLuUw5gGIhA-ppPiYmc_sLI9D1yJWcbUMgFyVideoda oyuna neden TLOU PART 2'deki gibi Dodge eklemediklerinden bahsetmişler. İkinci oyunda Dodge dengesini sağlayabilmişler, Ellie'ye dodge olayını yedirebilmişler. Ama ilk oyunda bu durumun Joel'e uymayacağını söylemişler. İkinci oyunu ona göre tasarlamışlar. Şunu da söylemişler: İlk oyundaki Clickerlar bizi yakaladıklarında öldürüyorlar, dodge sistemi + Joel birleşiminin bunun için pek işe yaramayacağını, uygun olmayacağını söylemişler. |
|
|
Evet part 2 deki motor üzerine yapıldı zaten fakat dualsense, haptic feedback, 3D audio, VRR, daha iyi çözünürlük, daha detaylı kaplama, partikül, fizik ve yansıma efektleri part 2'de yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 1 Eylül 2022; 18:40:25 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oedon -- 2 Eylül 2022; 0:50:1 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
''tekrar ve tekrar ısıtıp full price olarak önümüze servis etmesi kabul edilebilir bir tutum değil.'' ''Ha bu arada oyunu deneyimlemek için takas yoluyla edindim'' ![]() |
|
|
Aynen , Ben de tahammül edemiyorum böylesine. İstiyorlar ki konuda sadece olumlu eleştiri yapılsın. Sana ne kardeşim, istediğimi söylerim kimseye hakaret etmeden. İki olumsuz eleştiri görünce sanki firmanın hissadarı gibi çöküyorlar üstümüze. hiç eleştirmeyelim, sadece olumlu şeyleri söyleyelim, polyanacılık oynayalım hepimiz. Düzgün bir argümanla da savunmuyorlar, hemen saldır, sindir :D nefret ediyorum fanboylardan ya. ps5 forumuna giriyorsun 825 gb hayal kırıklığu diyorsun hemen üstüne biniyorlar, xboxa gidiyorsun düzgün oyun yok diyorsun hemen üstüne biniyorlar arkadaşlar bir ürünü sevebilirsiniz, ve başkaları da bunun hakkında olumsuz eleştirilerini söyleyebilir. Medeni olacaksınız azcık medeni! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|