|
Gnome look win 10 teması sanırım:D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

1 Mobil
|
Gnome look win 10 teması sanırım:D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
Canım çekti ya şöyle modifiyeli güzel bir Windows 7 iso su var mı? Tavsiye edebileceğiniz bir site falan? Windows 10 kullanıyorum ama anakartım DX11 i desteklediği için pek bir olayı yok benim için. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mari Lwyd -- 17 Ocak 2021; 17:35:41 > |
|
|
|
şu başlat menüsünü alta üste sağa sola kaydırma sevdası nedir be kardeşim? Bırakın yerinde dursun. Soldan sağa okuyoruz gözümüz alışmış sola gidince hızlıca sağa kayıyor göz rahat oluyor. Ortada olmasının anlamı yok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhan/ -- 17 Ocak 2021; 19:32:47 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pislickadam -- 17 Ocak 2021; 19:50:25 > |
|
|
tuşların ortaya gelmesi iyi olmuş. fakat bu metro tasarım dilini sevmiyorum. apple'da da eski ios tasarımını, windows'da da win7'nin tasarımını seviyordum. |
|
|
|
kasar bu benim emektar 1050ti ile 4790k da |
|
|
Son yıllarda çıkan çoğu oyun w7de desteklenmiyor yalnız. Bana göre özellik olarak daha iyi(sonra çıktığı için bir zahmet) fakat arayüz ve görsellik olarak berbat. W7de her şey elimin altındayken w10 daha karışık geliyor. W7 teması göze daha çok hitap ediyordu, bunu zerre beğenmiyorum. Ayrıca w7 bu kadar sorunlu değildi. Microsoft güncelleme test ekibinde işten çıkarmalar vs yüzünden w10da güncellemelerde çok problem oldu. |
|
Beni bağlamaz, pcdeki ssdde windows 7, harddiskte de xp yüklü. Canım hangisini isterse ondan boot ediyorum. Windows 7 ye de geçmezdimde xpde chrome bile çalışmıyor artık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 18 Ocak 2021; 1:32:32 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|