Şimdi Ara

[GÜNCEL]Akşam Saatlerinde Hız ve Ping Sorunu 1 Ay Sonra Tekrar Başladı. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
414
Cevap
2
Favori
12.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz daha iyi gibi ama tam olarak düzelmedi hala, valorant tr serveri 25-60 ping dalgalanıyor. normalde 25 sabit

edit : yurtdışı çöp yine 150 ping

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 1 Aralık 2020; 21:56:58 >
  • Patlıyoruz yine.

[GÜNCEL]Akşam Saatlerinde Hız ve Ping Sorunu 1 Ay Sonra Tekrar Başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 1 Aralık 2020; 21:27:47 >
  • Aynı sorunu yaşıyorum. 75 mbitlik paket var. İstanbul'a 62 ping, 16mbit hız çıkıyor. Uploadda sıkıntı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 gün düzelip geri bozuluyor. ne yapıyorsanız tam yapın ve artık şu sorunu çözün vallahi bıktık

• bence bilerek yapılan birşey geçen h.sonu bende de aynı sorun yaşandı dün yoktu bugün yine.Sokağa çıkma yasağı geldi herkes evde nete girecek bunların çöp altyapısı kaldırmadığından bilerek kısıtlıyolar başka açıklama aklıma gelmiyor.bazı kişilerde sorun olmuyor çünkü o lokasyonda türknette yoğunluk yok.

tracert sonucunda turk telekom üzerinden çıkıyorum nete hız sorunu yaşamadığım zmanlarda böyle değildi bu normal mi?

@TurkNetDestek Destek Numarası 38887250

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi two_face -- 1 Aralık 2020; 22:16:34 >

• Juugo45 J kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam dün yok diyorduk bugün maşallah hiç düzelmemiş gibi.

• Başladık yine :)

• spotify açık mı sanki hız kaybı ondan kaynaklı...

• ugah6aiw kullanıcısına yanıt

ne alaka hocam spotifyla? 85mbit hızım var akşam saati 1mbiti zor görüyor. sizce spotify bu kadar hız yiyebilir mi?

Ozzy Osborn radyosu dinlerken deneyince evet 50mbps hız 3mbps oldu hemde telefondan çalarken pcde hız ölçümünde... 5 defa test ettim sonuç değişmedi Rob Zombie radyosunda hız düzeldi ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugah6aiw -- 2 Aralık 2020; 0:23:4 >

• 85 tl ye 100 Mbit veren bir ISP söyleyin geçelim, ben çok sorun olmadıkça geçmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, yaşadığınız sorunun çözümlendiğine sevindim. Network ekiplerimiz diğer sorun yaşanan bölgelerimiz için çalışmalara devam etmektedir.

Düzelmemiş, dün gece yine aynı şekilde oldu.

Hocam hic gulecegim yoktu turknet destektekiler gibi konusmussunuz [GÜNCEL]Akşam Saatlerinde Hız ve Ping Sorunu 1 Ay Sonra Tekrar Başladı.  Hayir tabiki de spotify veya baska hicbir sey ile ilgili degil 15 gundur yaziyoruz bir suru insanda var sorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nuroxy kullanıcısına yanıt

sansürcü TT işttiraki olarak başlayıp bağımsız olmamış mı beklenir... solnettede gariplikler başladı... akk kalkmamış gibi hala kullanım detaylarında 125GB akk yazanlara mı güvenelim...

hocam arada geçen zamanla düzelmiştir ve denk gelmiştir. spotifyin herhangi bir şekilde 50mbitlik interneti çekme olasılığı yok ne yaparsanız yapın.

spotify için bant genişliğini kısarak bir tür sansür uyguluyorlar...

• Sorun bugün de devam ediyor tam 16 gün oldu bi rahatsızlık falan duymuyor musunuz merak ediyorum ? @TurkNetDestek

• 2-3 gündür rahattım bugün yeniden başladı

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.