|
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta yazdığı gibi karantinada gerçekten bunaldığım için gitara başlamak istiyorum. Ama başlangıçta kursa gitmeyi düşünmüyorum. Çünkü bulunduğum şehirde düzgün bir kurs yok. Sizce gitarı şimdiden alsam internetten videolarla geliştirebilir miyim bu süreçte? Çok vakit ayirabileceğimi sanmıyorum. Günde 1 saat filan çalışabilirim ama gerçekten özenerek çalışırım. Videoları detaylı dinleyip uygulamaya çalışırım. Sizce böyle gitar çalmayı öğrenebilir miyim? En azından başlangıç için iyi olur mu? Yoksa başlayıp vaz mı geçerim tek başıma zorlandığım için? Seneye kursa gidebilirim okul açılırsa ama dersler zorlaşacak gibi ve başlangıç daha sorunlu bir süreç gibi geliyor bana. Bir de akustik gitarla başlamak sorun olur mu ve gitar tercihim ne olabilir? Cort ad810 çok tavsiye edilmiş ama iyi midir sizce? Yani şimdilik ne çok pahalı bir şey olsun istiyorum ne de ileride ilerletirsem aldığıma pişman olacak kadar kötü. Bunun dışında tavsiyeler de verirseniz çok iyi olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt