|
Van'da hizmet aldım.150 mt kablo çektim port sıkıntılı olduğu için bugün yarın 8 ay uğraştırdılar en sonunda lanet ettim ve bıraktım.İyi ki bırakmışım artık farklı bir firmadan hizmet alıyorum.Yine rekabet kurumunun onayladığı Türkiye geneli hizmet veren bir firma ve memnunum.Bir kaç arkadaşımı da bu firmaya dahil ettim ve memnunlar.Bir daha Türknet mi ? İmkanı yok.Bedava hizmet verseler yine de yok. |
|
MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir. MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır. MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez. |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı