Benim kimlikte eski halen. Pasaport olmadan yeni kimlik ile gidilebiliyorsa çok iyiymiş. Benim iş yerinden yıllık izin alma sorunum var.Onu çözebilirsem gidecekler listesine katılabilirim. |
PS5 Ukrayna Turu - İptal Olmuştur. (3. sayfa)

-
-
Köpekler doymaz paraya, yıllık izin işçinin her 12 ayda bir kullanması gereken yasal hakkıdır, bu izini paraya çevirmek işçi işi bırakmadığı sürece suçtur.quote:
Orijinalden alıntı: Burak2658Benim kimlikte eski halen.
Pasaport olmadan yeni kimlik ile gidilebiliyorsa çok iyiymiş.
Benim iş yerinden yıllık izin alma sorunum var.Onu çözebilirsem gidecekler listesine katılabilirim.
Alıntıları Göster
Yıllık izin verilmezse 3-4 gün doktor raporu iş görür
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Hadi canım, kutulusu peki ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Gitmişken telefon da alın
Gitmesine gideriz ama ya stokta kalmazsa😀
Bulgaristan daha kolay olmaz mı? Neden ukrayna?
-
quote:
Orijinalden alıntı: MuharremAylarBulgaristan daha kolay olmaz mı? Neden ukrayna?
60 euro vize ücreti :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kısa süreli giriş çıkışta vize ücreti isteniyor muydu? Millet sürekli Bulgaristana gider gelirim muhabbeti yapıyor.
-
Varım usta her daim alıp gelelim şu makineyi
Lviv e gidelim orası tam ywri
quote:
Orijinalden alıntı: şopen27
Gitmek için neler lazım biri madde madde yazsaMadde 1 çipli yeni tip kimlik kartı.
açın açın bu tür konuları, amazon konusundan sonra ne oldugunu biliyorsunuz. Kimse akıllanmıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MuharremAylarKısa süreli giriş çıkışta vize ücreti isteniyor muydu? Millet sürekli Bulgaristana gider gelirim muhabbeti yapıyor.
yeşil pasaportlulara vizesiz. hocam schengen kapsamında olduğu için 1-2 saatliğine dahi vizesiz girilmiyor.
-
zaten kayıt için 2000 liraya yakın kayıt ücreti var.
-
Süper organizasyon
Konsol parasını alemlerde harcayıp, konsol alamadan dönen olur, ben şimdiden söyliyim
-
Ukrayna kızlarını görüp konsolu unutursunuz beyler
-
Vizelere denk geliyor keşke 1 hafta geç olsaydı
quote:
Orijinalden alıntı: Myhres7
Hadi canım, kutulusu peki ?nasıl kutulusu ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X