eğlence de kattık işin içine :) |
PS5 Ukrayna Turu - İptal Olmuştur. (4. sayfa)

-
-
yeni kimlik ile gidilebiliyor
-
iphone için özellikle evet isteyen olursa güzel bir fırsat
-
quote:
Orijinalden alıntı: OzitechSüper organizasyon
Konsol parasını alemlerde harcayıp, konsol alamadan dönen olur, ben şimdiden söyliyim
kendini kaptıran olursa çok olabilesi olan ihtimal neler gördüm ben oralarda neler
-
quote:
Orijinalden alıntı: OzitechSüper organizasyon
Konsol parasını alemlerde harcayıp, konsol alamadan dönen olur, ben şimdiden söyliyim
Konsolu türkiye fiyatından daha ucuza alacağız diye ukraynaya gidip,aradaki fiyat farkını ukraynalı çıtırlara harcayıp aynı hesaba çıkabiliriz:::)
-
evet 2 seçenek yaptık 1 konsolu alıp dönmek veya konsolup alıp hafta sonunu eğlenerek geçirip dönmek :)
-
İgrençsin ya jdjsksk
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
pasaport gerekmio derken hic mi gerekmio.benim hic pasaportum yok gidebilir miyim yeni kimlik kartimla ukrayna ya?
quote:
Orijinalden alıntı: tigerman82
pasaport gerekmio derken hic mi gerekmio.benim hic pasaportum yok gidebilir miyim yeni kimlik kartimla ukrayna ya?Evet gidebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ayni hesap değil aslında para boşa gitmemis olucak.omrumuzde kac kere yapabiliriz ki😀
Ukrayna her gün yeni covid rekor vaka açıklıyor gidip gelmek sizce kolay mı ayrıca çıktığı zaman stok olacak mı kolay değil bu işler
-
Zaten burda her Teknosa ve Sony center da rahatça bulunabildiği zaman gitmek mantıklı ki boş dönmemek için, bu da sanırım ocak-şubat.quote:
Orijinalden alıntı: LuqueTrUkrayna her gün yeni covid rekor vaka açıklıyor gidip gelmek sizce kolay mı ayrıca çıktığı zaman stok olacak mı kolay değil bu işler
Bu süreçte de hem hastalık sanırım biraz kontrol altında olur gücünü kaybeder, hem de burdaki arkadaşlar mevcut cihazını da satarak yeterli bütçe ve yeni kimlik gibi hazırlığını yapar bu süreçte.
quote:
Orijinalden alıntı: Football Always
Zaten burda her Teknosa ve Sony center da rahatça bulunabildiği zaman gitmek mantıklı ki boş dönmemek için, bu da sanırım ocak-şubat.
Bu süreçte de hem hastalık sanırım biraz kontrol altında olur gücünü kaybeder, hem de burdaki arkadaşlar mevcut cihazını da satarak yeterli bütçe ve yeni kimlik gibi hazırlığını yapar bu süreçte.
Alıntıları Gösterhastalık bence kış döneminde tekrar zirve yapar ayrıca bu tarz konular oldukça dikkat çeker ve engelleme gelebilir umarım her şey beklediğiniz gibi olur
-
quote:
Orijinalden alıntı: LuqueTrhastalık bence kış döneminde tekrar zirve yapar ayrıca bu tarz konular oldukça dikkat çeker ve engelleme gelebilir umarım her şey beklediğiniz gibi olur
Alıntıları Gösterbildiğim kadarıyla ukrayna'ya giriş çıkışlae kapalı eğer orada yaşayan eşiniz vs yoksa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X