Şimdi Ara

PS5 Ukrayna Turu - İptal Olmuştur. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
8
Favori
41.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

eğlence de kattık işin içine :)

• Burak2658 B kullanıcısına yanıt

yeni kimlik ile gidilebiliyor

• iphone için özellikle evet isteyen olursa güzel bir fırsat

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozitech

Süper organizasyon 

Konsol parasını alemlerde harcayıp, konsol alamadan dönen olur, ben şimdiden söyliyim 

kendini kaptıran olursa çok olabilesi olan ihtimal neler gördüm ben oralarda neler

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozitech

Süper organizasyon 

Konsol parasını alemlerde harcayıp, konsol alamadan dönen olur, ben şimdiden söyliyim 

Konsolu türkiye fiyatından daha ucuza alacağız diye ukraynaya gidip,aradaki fiyat farkını ukraynalı çıtırlara harcayıp aynı hesaba çıkabiliriz:::)

evet 2 seçenek yaptık 1 konsolu alıp dönmek veya konsolup alıp hafta sonunu eğlenerek geçirip dönmek :)

• İgrençsin ya jdjsksk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pasaport gerekmio derken hic mi gerekmio.benim hic pasaportum yok gidebilir miyim yeni kimlik kartimla ukrayna ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: tigerman82

pasaport gerekmio derken hic mi gerekmio.benim hic pasaportum yok gidebilir miyim yeni kimlik kartimla ukrayna ya?

Evet gidebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ayni hesap değil aslında para boşa gitmemis olucak.omrumuzde kac kere yapabiliriz ki😀

• Ukrayna her gün yeni covid rekor vaka açıklıyor gidip gelmek sizce kolay mı ayrıca çıktığı zaman stok olacak mı kolay değil bu işler

• quote:

Orijinalden alıntı: LuqueTr

Ukrayna her gün yeni covid rekor vaka açıklıyor gidip gelmek sizce kolay mı ayrıca çıktığı zaman stok olacak mı kolay değil bu işler

Zaten burda her Teknosa ve Sony center da rahatça bulunabildiği zaman gitmek mantıklı ki boş dönmemek için, bu da sanırım ocak-şubat.
    Bu süreçte de hem hastalık sanırım biraz kontrol altında olur gücünü kaybeder, hem de burdaki arkadaşlar mevcut cihazını da satarak yeterli bütçe ve yeni kimlik gibi hazırlığını yapar bu süreçte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

Zaten burda her Teknosa ve Sony center da rahatça bulunabildiği zaman gitmek mantıklı ki boş dönmemek için, bu da sanırım ocak-şubat.
    Bu süreçte de hem hastalık sanırım biraz kontrol altında olur gücünü kaybeder, hem de burdaki arkadaşlar mevcut cihazını da satarak yeterli bütçe ve yeni kimlik gibi hazırlığını yapar bu süreçte.

Alıntıları Göster

hastalık bence kış döneminde tekrar zirve yapar ayrıca bu tarz konular oldukça dikkat çeker ve engelleme gelebilir umarım her şey beklediğiniz gibi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: LuqueTr

hastalık bence kış döneminde tekrar zirve yapar ayrıca bu tarz konular oldukça dikkat çeker ve engelleme gelebilir umarım her şey beklediğiniz gibi olur

Alıntıları Göster

bildiğim kadarıyla ukrayna'ya giriş çıkışlae kapalı eğer orada yaşayan eşiniz vs yoksa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.