Şimdi Ara

Saat almak-İnternet alışverişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler herkese. Site adı yazmak yasak mı bilmiyorum ama şu h...burada, tre...yol sitelerinden aldığımız saatin orijinal bir ürün olup olmadığını nasıl anlayabiliriz? Yazmışken birde güzel, kullanışlı bir saat önerisi de yapar mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: DJ Ten

Bunlar orijinal üründür demi? Saatler güzelmiş, öneri için teşekkür ederim. Akıllı saatleri almayı önerir misiniz, kullanışlı mıdır acaba şu kalp ritmi, uyku ritmini sayan ama görünüşü attığınız linkteki saatlere benzeyenlerden. Şuan link bulamadım örnek atmak için umarım anlatabilmişimdir.

• yeryüzündebirdamla Y kullanıcısına yanıt

Sahte olduğunu düşünmüyorum,yorumlar baya bir olumlu en çok beğenilen ürün bunlar.Akıllı saat düşünüyorsanız glaxy watch veya huawei watch gt2 önerririm ama fiyatlar çok yüksek söyliyim,daha uygun ürünler var ama çok fasondan gerek yok.Birde bunlar plastik kayış onuda söyliyim ama tabi sporla falan uğraşıyosanız bu iki ürünü düşünebilirsiniz yoksa gereksiz bence

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-watch-46mm-android-ve-iphone-uyumlu-gumus-sm-r800nzsatur-samsung-turkiye-garantili-p-HBV00000DIQEL

https://www.hepsiburada.com/huawei-watch-gt2-46mm-sport-akilli-saat-siyah-p-HBV00000P131L

• quote:

Sahte olduğunu düşünmüyorum,yorumlar baya bir olumlu en çok beğenilen ürün bunlar.Akıllı saat düşünüyorsanız glaxy watch veya huawei watch gt2 önerririm ama fiyatlar çok yüksek söyliyim,daha uygun ürünler var ama çok fasondan gerek yok.Birde bunlar plastik kayış onuda söyliyim ama tabi sporla falan uğraşıyosanız bu iki ürünü düşünebilirsiniz yoksa gereksiz bence

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-watch-46mm-android-ve-iphone-uyumlu-gumus-sm-r800nzsatur-samsung-turkiye-garantili-p-HBV00000DIQEL

https://www.hepsiburada.com/huawei-watch-gt2-46mm-sport-akilli-saat-siyah-p-HBV00000P131L

Aslında biri için hediye olacak. Hem takım elbisenin altında giyebileceği hem de gündelik zaman diliminde de kullanabileceği bir şey lazım. 900-1300 tl civarı ama pek anlamadığım için hangisini alacağım da kararsız kaldım. Genelde bu fiyat bandında da pek yorumlara denk gelemiyorum. Linkler için teşekkür ederim bu arada..

• quote:

Orijinalden alıntı: yeryüzündebirdamla

Aslında biri için hediye olacak. Hem takım elbisenin altında giyebileceği hem de gündelik zaman diliminde de kullanabileceği bir şey lazım. 900-1300 tl civarı ama pek anlamadığım için hangisini alacağım da kararsız kaldım. Genelde bu fiyat bandında da pek yorumlara denk gelemiyorum. Linkler için teşekkür ederim bu arada..

Alıntıları Göster

Bu akıllı saatlerin uygun fiyata satılan ürünleri pek randıman vermez boşa para verirsiniz zaten çoğu kişi bir heves alıyor sonra sıkılıp satıyor.Bu konuda huawei ve samsung'un ürünleri güzel gerisi pek iş yapmıyor ama ben tercihimi klasik saaten yana kullanırım yinede karar sizin

• yeryüzündebirdamla Y kullanıcısına yanıt
  • Up

Bu akıllı saatlerin uygun fiyata satılan ürünleri pek randıman vermez boşa para verirsiniz zaten çoğu kişi bir heves alıyor sonra sıkılıp satıyor.Bu konuda huawei ve samsung'un ürünleri güzel gerisi pek iş yapmıyor ama ben tercihimi klasik saaten yana kullanırım yinede karar sizin

Alıntıları Göster

• _____________________________
    Glow

• Saat kullanışlı, güzel mi hocam sizce? Sipariş vermeyi düşünüyorum da. Trendyol sitesi ile hepsiburada arasında fiyat farkı var 60 tl gibi, hepsiburada daha mı güvenlidir sizce?

Güzel saattir memnun kalırsınız.Trendyoldan alışveriş yapmadığım için birşey diyemiyorum,ben hb,n11 ve amazondan ürün alıyorum ama hb'den aldığım ürünlerde bir sıkıntı yaşamadım.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.