Saat almak-İnternet alışverişi
1 Mobil
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: DJ TenBunlar orijinal üründür demi? Saatler güzelmiş, öneri için teşekkür ederim. Akıllı saatleri almayı önerir misiniz, kullanışlı mıdır acaba şu kalp ritmi, uyku ritmini sayan ama görünüşü attığınız linkteki saatlere benzeyenlerden. Şuan link bulamadım örnek atmak için umarım anlatabilmişimdir.
Sahte olduğunu düşünmüyorum,yorumlar baya bir olumlu en çok beğenilen ürün bunlar.Akıllı saat düşünüyorsanız glaxy watch veya huawei watch gt2 önerririm ama fiyatlar çok yüksek söyliyim,daha uygun ürünler var ama çok fasondan gerek yok.Birde bunlar plastik kayış onuda söyliyim ama tabi sporla falan uğraşıyosanız bu iki ürünü düşünebilirsiniz yoksa gereksiz bence
https://www.hepsiburada.com/huawei-watch-gt2-46mm-sport-akilli-saat-siyah-p-HBV00000P131L
_____________________________ Glow
-
quote:
Orijinalden alıntı: DJ TenSahte olduğunu düşünmüyorum,yorumlar baya bir olumlu en çok beğenilen ürün bunlar.Akıllı saat düşünüyorsanız glaxy watch veya huawei watch gt2 önerririm ama fiyatlar çok yüksek söyliyim,daha uygun ürünler var ama çok fasondan gerek yok.Birde bunlar plastik kayış onuda söyliyim ama tabi sporla falan uğraşıyosanız bu iki ürünü düşünebilirsiniz yoksa gereksiz bence
https://www.hepsiburada.com/huawei-watch-gt2-46mm-sport-akilli-saat-siyah-p-HBV00000P131L
Aslında biri için hediye olacak. Hem takım elbisenin altında giyebileceği hem de gündelik zaman diliminde de kullanabileceği bir şey lazım. 900-1300 tl civarı ama pek anlamadığım için hangisini alacağım da kararsız kaldım. Genelde bu fiyat bandında da pek yorumlara denk gelemiyorum. Linkler için teşekkür ederim bu arada..
Orijinalden alıntı: yeryüzündebirdamlaAslında biri için hediye olacak. Hem takım elbisenin altında giyebileceği hem de gündelik zaman diliminde de kullanabileceği bir şey lazım. 900-1300 tl civarı ama pek anlamadığım için hangisini alacağım da kararsız kaldım. Genelde bu fiyat bandında da pek yorumlara denk gelemiyorum. Linkler için teşekkür ederim bu arada..
Alıntıları GösterBu akıllı saatlerin uygun fiyata satılan ürünleri pek randıman vermez boşa para verirsiniz zaten çoğu kişi bir heves alıyor sonra sıkılıp satıyor.Bu konuda huawei ve samsung'un ürünleri güzel gerisi pek iş yapmıyor ama ben tercihimi klasik saaten yana kullanırım yinede karar sizin
-
_____________________________ imzamı atarım,yeri gösterin + _ - -
Up
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: DJ TenBu akıllı saatlerin uygun fiyata satılan ürünleri pek randıman vermez boşa para verirsiniz zaten çoğu kişi bir heves alıyor sonra sıkılıp satıyor.Bu konuda huawei ve samsung'un ürünleri güzel gerisi pek iş yapmıyor ama ben tercihimi klasik saaten yana kullanırım yinede karar sizin
Alıntıları Gösterbunları tavsiye eder misiniz? Almadan önce size bir sormak istedim.
Alıntıları GösterBunların arasından ilk linkteki gt2'yi öneririm 46mm olan
-
Saat kullanışlı, güzel mi hocam sizce? Sipariş vermeyi düşünüyorum da. Trendyol sitesi ile hepsiburada arasında fiyat farkı var 60 tl gibi, hepsiburada daha mı güvenlidir sizce?
_____________________________ -
Güzel saattir memnun kalırsınız.Trendyoldan alışveriş yapmadığım için birşey diyemiyorum,ben hb,n11 ve amazondan ürün alıyorum ama hb'den aldığım ürünlerde bir sıkıntı yaşamadım.
_____________________________ Glow -
Teşekkür ederim.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler