< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egecano -- 28 Ağustos 2021; 19:31:58 > |
_____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egecano -- 28 Ağustos 2021; 19:31:58 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ryzen 9 5950X || ROG RYUJIN 360 || Asus ROG CROSSHAIR VIII EXTREME || XPG Spectirix D50 4X8GB 4133MHz CL19 DDR4 Ram || MSI RTX 3090 X TRIO || Corsair MP600 Pro Hydro X Edition CSSD-F2000GBMP600HXE 2TB x 2 RAID.0 || Cooler Master HAF 700 EVO || EVGA Supernova 1000 P2 80+ Platinum, 1000W || Corsair LL140 x 4 || GIGABYTE AORUS 27" FI27Q-X || Astell&Kern KANN MAX || Denon PMA-720 AE || JBL Studio 280 BK x 2|| Asus Rog Claymore II || LOGITECH G502 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse || SteelSeries QcK Mouse Pad || 2 x Logitech F710
İntel i7 4770K || Asus Z-87 Deluxe || Asus GTX760 DirectCU II O.C. || Corsair LS120 SSD || Cooler Master Haf912 || 2 x 2TB WD Green HDD || Logitceh MK520 || Logitech Darkfield || Sony 65AG9 || Sony STR DA 3700ES || JBL STUDIO 250P || 2 X JBL STUDIO 280 || 2 X JBL STUDIO 180 || PIONEER SW21 |
|
|
Merhaba dünya Oyunda 30.yıl
PlayStation 5 :Xbox Series S: Steam deck |
|
Not: 17/11/2020 tarihinde THH kararım çıkmıştır, thh beni haklı bularak ücretin tarafıma iade edilmesini karar vermişken firma hukuk danışmanlarından birisi bugün beni arayarak kararın uygun olmadığını kendilerinin haklı olduğu konular olduğu varsayarak dava sürecini başlatacaklarını ve beni biraz korkutma diliyle bu sürece devam ettirip ettirmek isteyip istemediğimi belirttiler. Bende hakkınız var bana dava açabilirsiniz dedim. Böylece konu mahkemeye taşınmış olacak. |
Onların mahkemeye vermesi sizi bağlamıyor. O sonraki süreçtir. Siz şimdiki süreçi uygulatmanız gerekiyor. uygulatmazsanız bu onlara yarar söyleyeyim. |
Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
|
Güncelleme : 19/01/2021 tarihinde tarafıma Asliye Hukuk Mahkemesinden 31/03/2021 tarihinde Tüketici Hakem Kurulu Kararına İtiraz başlığı altında bana tebligat ulaşmıştır. Anlaşılan firma kararı tanımadıklarını ve yasal yolla bunu iptal ettirmek istiyorlar. Bakalım ne olacak. |
Sanırım şimdiki süreç Haciz memuruyla olacak. Size tebligat gelmesi hiç bir şeyi değiştirmiyor. O ayrı bir konudur.. Teknolojipazar.com satıcısı gördüğüm vakit koşarak uzaklaşacağım demek ki, Diğer forum sakinleri de bu konuyu ciddiye alsın. Yaşanılan olaylar göz önünde. Mağduriyet yaşamamak için dikkatli olmak lazım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 22 Şubat 2021; 16:58:50 > |
Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
|
Teşekkür ederim hocam yorumlarınız için. Firmanın 7 gün içinde kesmesi gerektiğini bildiğim için 1 hafta bekledim gelir diye ( biliyorsunuz ki faturalarda iade nüshası olur onu doldurmak için önceden talep etmiştim fakat gelmeyince cayma hakkını kullanacağıma dair dilekçeyle beraber firmaya ilettim. Ne hikmetse fatura ,2. ile 3. hafta arasına düzenlemişler sanki o gün almşım gibi. 2.Konuya verdiğiniz cevapta ise ürünün tekrar satılabilirliği konusunda Tüketici kanunu bu konuda firmalara çeşitli haklar vermektedir. Zaten ürün tekrar kullanılabilirliği için firma, Markanın yetkili servisinde buna yönelik raporu alarak ürünün sağlam olduğunu veya arızası varsa sıfırıyla değiştirip tekrar satışa sunabileceği ve bunu satarken teşhir ürün kapsamında sattıklarını biliyoruz ( Bkn: Mediamarkt, Amazon, Monster veya diğer limited şirketler). Başkasının açıp kullanılan ürünler için firmalar ürünü satarken bunu beyan ediyor (Outlet ürünlerin çoğu öyledir) yani hiçbir firma bu kapsamdaki ürünü sıfır diye satamıyor, satsa yasayı çiğnemiş olur. Zaten devletimiz iki tarafı korumaya yönelik kanunlar çıkardığı için firmaların adına zarar ettiklerini düşünmüyorum. |
Firma burada ürünün bedeli üzerinden sorun çıkarıyor. Ucuz bir ürün olsaydı iade alırdık ama bu pahalı bir ürün biz bunu kabul edemeyiz satamayız diyor. O benim sorunum değil açıkçası alırken bakın uyuşmazlık değeri milyon lira olsa bile cayma hakkı yine var. Kanunda bunların ne olup olmadığı açıkça beyan ediyor dediğiniz gibi. İnşallah uyuşmazlık çözülür bir an önce. |