Şimdi Ara

Takım tutmanın boş adam işi olması (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
2
Favori
7.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
278 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Foruma girip bu yazıya zaman ayırmak kadar boş iş katılıyorum ama eğlenceli heyecanlı, oyun oynamak gibi düşün oda boşa giden zaman ama eğlenceli heyecanlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

Foruma girip bu yazıya zaman ayırmak kadar boş iş katılıyorum ama eğlenceli heyecanlı, oyun oynamak gibi düşün oda boşa giden zaman ama eğlenceli heyecanlı

Buradan vurmak saçma değil mi :D

Öğrenciyim, okullar kapalı zaten boş vaktim var diye yazıyorum. Buradan vurmaya çalışanlar saçmaladığının farkında değil :D Bu konuyu açtım diye benden ordinaryüs profesör olmamı bekleyenler veya 7/24 bilimsel çalışma yapmamı bekleyenler cidden çok iyi :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz futbol izlerken siz ne yapıyorsunuz atomu mu parçalıyorsunuz
    Balık tutmakta bir hobidir ama senin mantığınla bakarsak, 2 saat bekliyor yeaaa oltanın başında boş iş yeaaaa

• Takım tutar gibi takım tutmayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya aga bırak heyecan eğlence içeren her şey boş iş bunu hepimiz biliyoruz ama ihtiyacımız var zaten hayat çok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

Ya aga bırak heyecan eğlence içeren her şey boş iş bunu hepimiz biliyoruz ama ihtiyacımız var zaten hayat çok zor

Hiçte bile

Futbol oynamak hatta futbolla sinirlandirmayayim bütün sporlar ve aktif olarak icra ettiginiz bütün hobiler size bir şeyler katar muzik olsun spor olsun sanat olsun.

Film izlemek bile insanin yeri gelir ufkunu açar, farkli pencerelerden baktirabilir.

Vaktimizi taraftarlik denen boş olguya harcamak zorunda değiliz. Taraftarlık hariç neredeyse bütün hobiler de insana değer katar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1593E8EC2 -- 10 Eylül 2020; 0:3:39 >
  • Millet işsizlik ten transferleri takip ediyor.

• Futbolu çocukluktan beri bir türlü sevemedim. Herkes deli gibi izliyor, özenip kendimi zorlayıp izlemeye çalıştım ama zerre sarmadı. Dünya kupasını sadece izledim onu da meraktan.

Bireysel sporları izlemek daha keyifli. Halter,jimlastik,koşu,yüzme,gülle atma gibi sporlar.

• Tamam tamam takım tutmuyorsunuz en marjinal sizsiniz gelin madalyanızı veriyim bana görede takım tutmayanlar masculen genleri gelişmemiş feminen insanlar..

• TV plus uyesiyim 'spor extra paketi sayesinde premier lig maçlarını telefondan veya bilgisayardan takip ediyorum. Ayda ekstra 5 TL vererek premier lig maçlarını izliyor iken ' Lig tv için aylık 120 TL ödemem gerekiyor' hiç gerek yok böyle mutluyum 😂

• futbolla ilgilenmeyenlere acayip gıpta ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖLÜCÜ

Tamam tamam takım tutmuyorsunuz en marjinal sizsiniz gelin madalyanızı veriyim bana görede takım tutmayanlar masculen genleri gelişmemiş feminen insanlar..
    Bana göre de erkekliği futbol takimina indirgeyenler, bağlayanlar, futbol takimi kapansa erkekliği gidecek olanlar biraz feminen geliyor... Maskülen olan erkekliğini böyle degersiz seylerle bağdaştırıp meze etmez

• Anadolu şehirlerinde yaşayıp Anadolu takımlarını destekleyenleri anlarım ancak fanatiklik dediğin zaman işin rengi değişir çok gereksiz

• İkili saçma tartışmalara fanatikliğe falan bulaşmazsan harika deşarj işidir hiç maça gidip doyasıya bağırdın mı senle aynı düşüncedeki insanlarla sarılıp zıpladın mı gol sevincinde düştün mü bunlar keyifli şeyler ama dediğim gibi saçma sapan münakaşalardan falan uzak duracaksın Yoksa seni rahatlatmak yerine sinir hastası eder aktivite olarak maç izlemeye git keyif al bağır çağır ama sakın bir arkadaş ortamında hararetlenecek kadar tartışmacı olma.

• Daha bugün bir arkadaşım bana aynen şöyle dedi: sen fenerli ol instagram a "fener ol " "en büyük fener " vs yaz . yarın sana en kralından yemek ısmlarlym dedi.
    Önce acayip gıcık oldum sonra kabul ettim. E napalm böyle kerizler olmasa aç kalacaz 🤣🤣

• Herhangi bir futbol takımı için pardon şirketi için kolumu kaldırsam kendime evime eşime çocuğuma hakret etmiş kabul ederim kendimi

• En salak kişi aziz yıldırım dar ağacında olsam son sözüm fenerbahçe ,geri zekalılığın tanımı son söz bu mu olur ölücek insanın biplemişim feneri cehennemde o kurtacak seni dime

• Valla ben kendi takımlarımı tutuyorum.

• 2011 yılından beri tek bir spor programı izlemedim.2011 öncesi hiçbir spor programını kaçırmıyordum.Bu boş beleş zaman kaybı olan gereksiz işi kafada bitirmek lazım.Konu sahibine katılıyorum fakat şu veya bu takım diye ayırmamalıydı.Tümden takım tutmak gereksiz boş iş.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.