Şimdi Ara

Apple M1 Mac [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.162
Cevap
220
Favori
416.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de böyle düşünüyorum.
  • M1'li MBP düşünüyorum ama RAM'i 8 gb mı yoksa 16 gb mı seçmeliyim acaba?.

Arada 2000 ₺ var, açıkçası bütçemi epey zorluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasificici

Söylediklerinize katılmakla birlikte, kasa değişimini 2021 için kesin görüyorum. İlk yapılacaklar arasında kameranın iyileştirilmesi var, pandemi sonrası artan videokonferans ihtiyacı çerçevesinde küçük bir program hilesiyle iyileştirdiler ama yeterli değil. Yeni kamerayla birlikte faceid de gelecektir.

Sonra sırada touch screen var, iphone/ipad/mac platformlar bu kadar birbirine yakınlaşmışken olmaması düşünülemez.

Mevcut kasada yeni işlemciyi aynı fiyat bandında piyasaya sürmek tamamen kar maksimizasyonuyla ilgiliydi. Ben fiyatta düşüşe kesin gözüyle bakıyordum (100/150$). Ne de olsa güçlü işlemci her halde satarız diye düşünmüş olmalılar. Bir sonraki sürümde MAB fiyatının düşeceğini de düşünüyorum şahsen.

touch screen'in macbook'lar icin hic bir faydasi yok. zaten gesture ile calisan trackpad varken, kim elini uzatarak kullanmak ister ki? zaten 2 - 3 dakikadan sonra kolun yoruluyor. ipad'e bile mouse getirdiler sirf bu mevzu klavye ile kullanirken sinir bozdugundan.

• 16Gb M1 MBA beni 4-5 sene götürür mü? ofis uygulamaları - internet ve swift kodlama için almayı düşünüyorum da

• İntel macbookların ikinci elde değer kaybıyla ilgili ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

Eğitim indirimli ve airpods pro hediyeli 13" MBP, i5 10th gen, 16 gb ram, 512 SSD siparişim vardı. Kulaklığı 1 aydır kullanıyorum. MBP bugün yarın teslim edilecek. İade edersem kulaklık da gidecek. Cihazı kullanıp yeni seri MBP ların gelmesini bekleyeceğim gibi duruyor. Ama ikinci elde intellerin düşeceği durumu kestiremiyorum.

• Halen ğrün Türkiye ye giremedi. 1 hafta geçti siparişi geçeli hala tık yok. Durum stabil “İŞLENİYOR”
  • Ardamax kullanıcısına yanıt
    Teslim tarihi ne yaziyordu? Birde sakıncası yoksa Air mi pro mu?
  • Air 4 Aralık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardamax -- 25 Kasım 2020; 11:51:42 >
  • Touch screen Mac'lere gelmez. Gelmemeli demiyorum, gelmez. Yillar once Steve Jobs da aciklamisti sebebini. Onu gectim, iPad markasinin tamamen yok olmasi lazim oyle bir hamle icin. Bosuna hayal kurmayin bence.

Edit: Video eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazerBülbül -- 25 Kasım 2020; 16:21:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M1 li maclar magazalara geldi. Ben gidip aldım arkadaslar. Bekleyen varsa alabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xufo

M1 li maclar magazalara geldi. Ben gidip aldım arkadaslar. Bekleyen varsa alabilir.

Hayırlı olsun güle güle kullanın.. Değerlendirmeleri merakla bekliyoruz..

• avcı001 kullanıcısına yanıt
    İşten gücten acamadım daha. Aksam acıp paylasacagım
  • quote:

İşten gücten acamadım daha. Aksam acıp paylasacagım

Merhaba sizden özel bir test isteyeceğim. Twitch'ten bir yayını 1080p60fps kalitesinde açıp 5-10 dakika sonrasında oluşacak ısınma-fan durumunu belirtirseniz çok sevinirim.

• Kaganiane kullanıcısına yanıt
    İstekleri not alıyorum. Hepsini yapacagım inş:) gün icinde işte zaman bulamıyorum. Aksam deneyecegim
  • quote:

M1 li maclar magazalara geldi. Ben gidip aldım arkadaslar. Bekleyen varsa alabilir.

Bekleyen arkadaşlar için süper haber!

Hayırlı olsun hocam. Sizin adınıza ben heyecanlandım. Yorumlarınızı bekliyoruz. :)

• Xufo X kullanıcısına yanıt
    Öncelikle iyi günlerde kullanın hocam. Genel olarak ısınma ve akıcılık durumu hakkında bilgilendirme yapabilir misiniz? Özellikle 2020 base model retina air ile arasında ki farkı merak ediyorum.
  • Godvater kullanıcısına yanıt

Oracle Java Runtime Environment kurulabiliyor mu?

• 2021'in ikinci yarısında yeniden tasarlanmış ARM işlemcili MacBook'lar görebiliriz.

Kaynak

14" ve 16" olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazerBülbül -- 25 Kasım 2020; 19:57:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazerBülbül

2021'in ikinci yarısında yeniden tasarlanmış ARM işlemcili MacBook'lar görebiliriz.

Kaynak

14" ve 16" olabilir.

Hocam teknolojinin durma noktası yok, bir yerden girmek gerekiyor. Aksi takdirde sürekli yeni şeyler gelecek diye beklemek gerekecek.. 

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.