Şimdi Ara

Apple M1 Mac [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Selda- Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.162
Cevap
220
Favori
416.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce pt vb. partnerler ne zaman satışa sunar m1 işlemcili mac'leri? Bekleyeyim mi yoksa 10300'e air mı alayım kararsız kaldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazerBülbül

Apple Silicon'un hangi programlar için hazır olduğunu gösteren bir site hazırlanmış.

Link

Güzel site teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur01 -- 22 Kasım 2020; 18:43:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androge0s

Sizce pt vb. partnerler ne zaman satışa sunar m1 işlemcili mac'leri? Bekleyeyim mi yoksa 10300'e air mı alayım kararsız kaldım.

Bu pt denen sitenin avantajı nedir? Daha uygun fiyata mı veriyorlar? Apple'ın kendi mağazasında sattığıyla aynı garanti hizmetinden faydalanabiliyor muyuz? (birebir değişim vs.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Vain

Bu pt denen sitenin avantajı nedir? Daha uygun fiyata mı veriyorlar? Apple'ın kendi mağazasında sattığıyla aynı garanti hizmetinden faydalanabiliyor muyuz? (birebir değişim vs.)

Alıntıları Göster

Evet hocam daha uygun fiyata satıyorlar. Tüm ürünler Apple Türkiye garantili.

• 3. parti yetkili bir satıcı, apple'dan almak ile buradan almak arasında fark yok. Fiyatlarda çoğu zaman daha uygun oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Androge0s -- 23 Kasım 2020; 16:49:25 >
  • Kaganiane kullanıcısına yanıt
    Webtekno haber yapmak için yazmış... Bunları videolarda söylüyor adamlar zaten

• Merhaba

Günlük kullanım için macbook alacağım.

mba M1 8gb 256gb ssd eğitim indirimiyle Apple'ın sitesinde 10300 TL.

Sizce günlük kullanım için (word spotify safari ara sıra cs go) yeterli olur mu? Amacım en az 5-6 sene sorunsuz kullanmak iphone misali.

Yukarıda bir kaç kişi pt'den bahsetmiş, orada 1200 TL daha mı uygun, ben fiyat göremedim? Bu aralar almayı düşünüyorum, sizce fiyatların blackfriday vs inme ihtimali var mı, alacaksam bile apple.com'dan mı yoksa pt'den mi olmalı, pt'ye tahmini ne zaman gelir çok bilmediğim bir site.

Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: FireProoF_

Merhaba

Günlük kullanım için macbook alacağım.

mba M1 8gb 256gb ssd eğitim indirimiyle Apple'ın sitesinde 10300 TL.

Sizce günlük kullanım için (word spotify safari ara sıra cs go) yeterli olur mu? Amacım en az 5-6 sene sorunsuz kullanmak iphone misali.

Yukarıda bir kaç kişi pt'den bahsetmiş, orada 1200 TL daha mı uygun, ben fiyat göremedim? Bu aralar almayı düşünüyorum, sizce fiyatların blackfriday vs inme ihtimali var mı, alacaksam bile apple.com'dan mı yoksa pt'den mi olmalı, pt'ye tahmini ne zaman gelir çok bilmediğim bir site.

Şimdiden teşekkürler.

Öncelikle günlük kullanım için MBA yeterli olur. O konuda bir şüpheniz olmasın.

PT de özel konfigürasyondaki cihazların fiyatı dediğiniz miktarlar kadar daha uygun. Büyük ihtimalle base modeller de bu şekilde olacak. Cihazlar henüz Apple ile de Türkiye'ye gelmedi, o yüzden PT'ye de gelmiş olmaması normal. Tahminen aynı zamanda veya birkaç hafta sonra gelir PT'ye de. Tercih size kalmış. Sattıkları ürünler Apple Türkiye garantili o konuda bir şüpheniz olmasın ama ben şahsen apple.com.tr üzerinden alacağım. Araya 3. bir parti sokmak istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LazerBülbül

Öncelikle günlük kullanım için MBA yeterli olur. O konuda bir şüpheniz olmasın.

PT de özel konfigürasyondaki cihazların fiyatı dediğiniz miktarlar kadar daha uygun. Büyük ihtimalle base modeller de bu şekilde olacak. Cihazlar henüz Apple ile de Türkiye'ye gelmedi, o yüzden PT'ye de gelmiş olmaması normal. Tahminen aynı zamanda veya birkaç hafta sonra gelir PT'ye de. Tercih size kalmış. Sattıkları ürünler Apple Türkiye garantili o konuda bir şüpheniz olmasın ama ben şahsen apple.com.tr üzerinden alacağım. Araya 3. bir parti sokmak istemiyorum.

Alıntıları Göster

@LazerBülbül

Hocam teşekkür ederim öncelikle

Bahsettiğim gibi amacım nasip olursa en az 5-6 sene rahatça kullanabilmek. 8gb ram bunun için yeterli mi, 2 sene sonra pişman olur muyum? 16 gb ram seçmek istersek 2000 tl istiyor, az bi mebla değil.

Bilgisayarda yapacağım en ağır şey cs go olur, uyap kullanacağım ayrıca.

Base model sanırım giriş modeli oluyor, ciddi bi fark varsa pt'yi beklemek daha mantıklı olur mu, yani özel konfigürasyon olmasa giriş modelini alsam dahi 1200 civarı bi fark olur mu pt'de?

@sn10ur1

Hocam cs go şuan için m1'le uyumsuz olduğundan ötürü oynanmaz diyosun sanırım, yani ilerleyen zamanlarda uyum sağlayınca kasmadan etmeden oynanır mı?

2 3 yıl sonra ram'i 16'ya yükseltmedik diye pişman olmam yani.

1000 lira civarı fark varsa pt'yi beklemeye değer mi sizce?

• FireProoF_ F kullanıcısına yanıt

2-3 sene sonra derdiniz RAM olmayacak bence (en azından benim 5 senelik 2015 yılı MBP'de 8 GB ram gündelik işler için halen yetmektedir), asıl yeni M2-M3 işlemcilerin gücünü görerek, bilgisayarı bir daha değiştireyim diyeceksinizdir.

Bu arada sürekli bahsedilen bu PT tedarikçisi tam olarak kimdir?

• quote:

Orijinalden alıntı: ShortcutsMaster

2-3 sene sonra derdiniz RAM olmayacak bence (en azından benim 5 senelik 2015 yılı MBP'de 8 GB ram gündelik işler için halen yetmektedir), asıl yeni M2-M3 işlemcilerin gücünü görerek, bilgisayarı bir daha değiştireyim diyeceksinizdir.

Bu arada sürekli bahsedilen bu PT tedarikçisi tam olarak kimdir?

Sanmıyorum zira en son 2010 yılında Asus'un esaslı bir cihazını almıştım, o zamanlar oyun vs baya oynuyorduk oyunu bırakınca 2018'e kadar idare etti sonra mefta, keza telefonda da aynı şekilde güzel bi şey alır 5-6 sene kullanırım.

PT'ye ben de macbook fiyatlarına bakarken denk geldim, yeni yeni araştırıyorum.

• Her ne kadar performans ve avantaj artmış olsada prodan sonra aire geçmeyi kafasına takan var mı arkadaslar ? Touchbar kaç kere kullandim tartışılır orada pro yaziyordu falan... İnsan bunları düşünüyor açıkçası pro yazısı motive ediyordu...Birde beni düşündüren şey şu fan olmayışı siz ne düşünüyorsunuz?

• 8 GB air siparişi verdim. 8-16 GB RAM performans farkı benim için belirgin fark yaratmadığı görülüyor. Ana programlara silicon desteği gelirse benim için tamamdır 👌

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar bende sipariş vermek istiyorum ancak banka kartı kabul etmiyor illa kredi kartı gerekliymiş okadar limiti olan kartım yok banka kartından nakit vericem kabul etmiyor
    ..

• Kaganiane kullanıcısına yanıt
    2-3 updatelik iş bunlar

• Apple'ın Black Friday ve Cyber Monday kampanyası belli oldu.

150 USD'ye kadar Apple Hediye Kartı veriyorlar.

Apple M1 Mac [ANA KONU]

Kaynak

• FireProoF_ F kullanıcısına yanıt
    Hala RAM konusunda karasız kalanlar şu videoyu izlesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShortcutsMaster -- 23 Kasım 2020; 20:37:42 >
  • LazerBülbül kullanıcısına yanıt
    Bu tr'de de geçerli olacak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Androge0s

Bu tr'de de geçerli olacak mı?
    Henüz bir bilgi yok, büyük ihtimalle olmayacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.