|
_____________________________ |
|
Turkcell Tuşlu Telefonlarda Çalışmama Sorunu
Turkcell tuşlu telefon kullanıcıları, son zamanlarda hatlarının çalışmadığına dair şikayetlerde bulunmaktadır. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.
Turkcell Tuşlu Telefon Şebeke Sorunu
Turkcell şebekesinde yaşanan arızalar, tuşlu telefonlarda da dahil olmak üzere tüm cihazlarda şebeke sorunlarına yol açabilir. Bu arızalar genellikle kısa süreli olur ve Turkcell tarafından kısa sürede giderilir.
Tuşlu Telefon Şebeke Sorunu
Tuşlu telefonun kendisinde bir sorun olması da şebeke sorunlarına neden olabilir. Cihaz eski veya hasarlıysa, şebekeye bağlanamayabilir. Bu durumda, cihazı yeniden başlatmayı veya farklı bir SIM kart kullanmayı deneyebilirsin.
Hat Tıkanıklığı
Turkcell şebekesi yoğun saatlerde tıkanık olabilir, bu da tuşlu telefonların şebekeye bağlanmasını zorlaştırabilir. Bu sorunu çözmek için, daha az yoğun bir zamanda tekrar denemelisin.
SIM Kart Sorunu
SIM kartın hasarlı veya hatalıysa, tuşlu telefonunda şebeke sorunu yaşayabilirsin. Bu durumda, SIM kartı çıkarıp tekrar takmayı veya yeni bir SIM kartla değiştirmeyi denemelisin.
Tuşlu Telefonda Şebeke Sorunu Çözümü
Tuşlu telefonda şebeke sorunu yaşıyorsan, aşağıdaki adımları deneyebilirsin:
Sorun devam ediyorsa, Turkcell bayisini ziyaret ederek daha ayrıntılı destek alabilirsin.
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
www.ataturkvakfi.org.tr
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Aynı sorunu bende yaşadım. Annemin telefonu tuşluydu şebeke hiç gelmiyordu. Android telefon aldım yine sıkıntı yaşanıyor, aynı sorunu bende yaşıyorum, telefonum Lenovo K6 Note şebeke problemi bendede yaşanıyor. Birkaç telefon denedim neden kaynaklı olduğunu tespit etmek için. 2018 üretim telefonlarda sorun olmuyor yada şöyle söyliyeyim 5G uyumlu telefonlarda hiçbir sorun yok. Yani anlayacağınız turcell kalitesini bozmayı bırak yerle bir etti 5G hizmeti vermeye başlamadan kullanıcılarına telefon değiştirmek için şebeke, internet sorunu yaşatıyor. Ha bu arada müşteri hizmetleri herhangi bir yardım vermiyor sadece şikayet kaydınızı aldık size dönüş yapılacaktır diyip kapatıyor. Bir zamanların en kaliteli operatörü şuan kalitesizleşti... |