Şimdi Ara

TT UPLOAD İÇİN #UploadHızıArtırılsın [CANLI YAYIN YAPILDI] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
658
Cevap
9
Favori
718.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
836 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şaka şaka. Şirketteyim şuan.
  • up
  • Benim millenicom ev telefon var eğer telefonu kapatırsam internet çalışır mı İNTERNET TTNET

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Rekabet kurumuna başvuramaz çünkü kuruma başvurması için Türkcell Süperonline'nin kendisinden baya bir abonesi olması lazım 1.ci olması lazım ki rekabeti etkilesin.

Türkcell Süperonline bu saatten sonra geri dönüşü olmayan yola girdi.Artık bir kere çıkardı ama şunu da açıklamak isterim her ne kadar yükseltse de Süperbox tarafında bunu yaşadık geri hızları tekrar indirmişti 10/10 Mbps aboneleri bilir.

20/5'e çektiler Süperbox tarafında upload kısaltmasına gitmişlerdi tabi Süperbox tarafı mobil olduğu için kapasite oranı belli Fiber'de kapasite sınırsız ama şirketler neden vermiyor anlamıyorum.
    Şirketler açgözlülük yüzünden vermiyor, müşteriye en kötü hizmeti nasıl en pahalı şekilde sunarız diye düşünmekten başka yaptıkları bir iş yok bunların, BTK da İSS'leri doğru düzgün denetlemediğinden böyle sürünmeye devam ediyoruz, insanlar 20Mbps upload'a sevinir olmuş yokluktan.

• Upload yükseltilmesini isteyen tüm ISS başlıklarına destek verelim forumdaşlar.Ben başka ISSdeyim başkası beni ilgilendirmez diye düşünmeyelim sakın.
    Vakit birlik vaktidir.
    Fırsat bu fırsattır.

Tüm upload yükseltilsin başlıklarını öne çıkartalım.

Zamanı geldi artık.Devam ! ! !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetyoutube
    Upload Hızları Neden Artmıyor?
    https://www.youtube.com/watch?v=LCpaRR96R2M

Üstteki röportajda Mesut Çevik sormuş, Turk net müdürü sadece ticari ve abone kendi internetini başkaları ile paylaşmasın diye itiraf ediyor. Yani herşey mümkün ama tepsi vermedikçe yapılmıyor. !!

• BurakLEE kullanıcısına yanıt
    3 Sene geçmiş halen aynı masalları anlatacaklarsa malesef şirketi kapatıp gitsinler artık müşteriler bilinçli insanların bu sözleri dinlemeye teamülleri yok.

2020'ye geldik halen aynı masalı önümüze sıcak sıcak koyuyorlar.

1.5 Milyon abonesi olan Türkcell Süperonline bunları yapabiliyorsa diğerleri müşterilerine masal okumasın.
  • MUSA36 M kullanıcısına yanıt
    sorun şu millenicom ve türknet de türktelekom alt yapısı kullanıyor vdsl kullanıyorum şu an neden ama neden her yerde fiber yok bu kabile ülkesinde aile şirketi mafya devletinde neden yok
  • MMK46 M kullanıcısına yanıt
    Ping için telekom bir şey yapmaz

• Sözde 72 mbps hızım var ama bir kere görmedim o hızı. Test ettiğimde 15i geçmedi. Sorun neyden kaynaklıdır acaba

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    O yapmazsa kim yapacak ki?
  • Bıktık bu internet hızlarından. TT nin bu işe bi el atması lazım.

• 8MB'e kadar download dewamke.

(Upload 0,5MB)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22mert -- 10 Nisan 2020; 20:35:20 >
  • MMK46 M kullanıcısına yanıt
    planlama erişim var oraya gidin

• Beyler firmaları değilde 3 5 tane milletvekili yada bakana mesaj atsak daha etkili olur böyle işi yokuşa sürerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 10 Nisan 2020; 21:9:3 >
  • 50mbit internete 130 lira istiyorlar fiyatların da gündem olması lazım yoksa seneye 200 liradan aşağıya 100mbit internet olmayacak bu firmada.

• corona virus öncesi upload hızım 2mb civarındaydı 2-3 gün önce baktığımda 0.5 mb civarı oluyodu şimdi kontrol ettim 5mb civarı upload var
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Milletvekili tanıdığı olan varsa söylesin.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.