Şimdi Ara

Horizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.078
Cevap
17
Favori
62.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: strategen

Breath of the wild icin neden soru işareti?
    O mesaja cevap vereli çok oldu, tam %100 hatırlamıyorum ama olay orada yenilik mevzusuydu. 3 oyunda oyun dünyasına yenilik olarak bir şeyler belli miktarda az veya çok katıyordu. O açıdan yazmıştım. Yoksa BoTW ile diğer iki oyunu kıyasladığım veya aynı segmentte olduğunu düşündüğüm felan yok.
  • Gnardal G kullanıcısına yanıt
    1050yi için benchmark testi atmıştım hocam biraz geride bulabilirsiniz
  • Targaryen96 kullanıcısına yanıt
    Hocam bence ve gördüğüm kadarıyla Tier 1 oyun değil. Yani GOW,LOTS,Spiderman veya Uncharted seviyesinde değil. Horizon için konsol alan birisi olmamıştır bence. Days Gone, Death Stranding ve Tsushima Tier 2 grubuna koyardım ben. Güzel oyunlar mı kesinlikle güzel oyunlar fakat hasretle bekleyeceğimiz oyunlar değil takdir edersiniz ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelonious -- 8 Ağustos 2020; 14:40:6 >
  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    anlatılanlardan hiçbir şey anlamadım desem? :)
  • olum süper oyun olmuş lan (: 2060 RTX 0C 6GB ile vsyn acık oynuyorum kafalar rahat ultra high karışık
  • R9 390X Strix ile 1080p Texture High diğerleri Medium seçili vaziyette benchmark 59 fps. Oyun içi takip ettiğim kadarıyla da 60 fps civarında ağırlıklı. Sağanak yağmurda biraz ani düşmeler gördüm. 45-46 lara kadar inip geri çıkıyor. Atma donma kasma olmadı ilk iki saat.

Aynı karta sahip olup henüz denemeyen kişiler için yazmak istedim durumu. Diğer bileşenlerin önerilen bileşenlere uyduğunu varsayıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedat_60 kullanıcısına yanıt
    nvdia denetim masasında horizon zero dawn ı seç.

ardından normal ayarlarına döndür. oradaki herhangi bir şeyi değiştirirsen texturelar bozuluyor.
  • Oyunu steamdan yaklaşık 1ay önce aldım fakat iade edemiyorum:Steamdan nasıl iade edicez

İade talebinizi inceledik.
    Size bu sefer iade sağlamayacağız. Satın alma tarihi iki haftayı geçmiştir (geri ödeme politikamızın maksimumu).

Horizon Zero Dawn - Oynama süresi: 72 dakika

Satın Alındı: 3 Tem +03
    Şöyle bir cevap geliyor
  • Quick Update regarding Player Reports
    Thank you for supporting us yesterday as we launched Horizon Zero Dawn Complete Edition on PC! We have been enjoying a whole new wave of screenshots with the in-game Photo Mode, live streams and videos from content creators, and seeing so many new players start their journey with Aloy.

We have been monitoring all of our channels and are aware that some players have been experiencing crashes and other technical issues. Please know that we are investigating all your reports as our highest priority, as we want all of our players to be able to enjoy the game!

We appreciate those who have already taken the time to report their issues on Steam, Reddit, or via our website. If you are still encountering crashes or bugs, please continue to use those spaces, or refer to our FAQ if you are unsure of how to proceed. Your reports are, and have already been, incredibly helpful for our teams.

Thank you for your patience as we continue to help our affected players; we will update you all as soon as we have more news.
    steamcommunity.com
    Steam :: Horizon Zero Dawn :: Quick Update regarding Player Reports
    https://steamcommunity.com/games/1151640/announcements/detail/2753341279118859815

• R-10 kullanıcısına yanıt
    çözecekler belli farkındalar
  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    Fullscreen yap oyunu. Kendinden borderless geliyor.
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    öyle yaptım zaten hocam yine de bir garip gözüktü bana. çok rahatsız edici bir şey yok ama bilemedim.
  • Vega64 nitro ile 2k ultra (motion blur off) smaa da ortalama 50 fps. Oyun yer yer Fps drop ta var ama genel anlamda oyun güzel. Beğendim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin için olabilir tabii ki ama ben dünya geneli için söylemiştim. Horizon dünyada en çok satan 4. Ps4 oyunu, amerikada ise 3. 10 milyondan fazla satmış ki nesillerin oyunu gow'a bile yakın bir seviyede. Popülerlik olarak da yine ilklerde. Sony son yıllarda reklam olarak spiderman gow uncharted horizon dörtlüsünü kullandı hep. Bu kadar sevilen bir oyunun konsol aldıracak bir oyun olduğunu düşünüyorum. Hatta bu yüzden ps5 tanıtımının sonuna ağır top olarak horizon 2 koyuldu. Bence oyun birkaç nedenden dolayı tr'de çok sevilmedi. Diğer yandan benim de favorilerimdendir, müziğini hala açıp dinlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 8 Ağustos 2020; 15:56:2 >
  • RX 5700 + Ryzen 2600 (3850 MHz) | Ultimate Quality Benchmark

Horizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU]

AMD Driver: 20.4.2 WHQL
    RAM: 8+8GB CL16 2933 MHz
  • Targaryen96 kullanıcısına yanıt
    Zevklere bir şey diyemem elbette fakat açıp çoğu incelemeye baktığınızda bile Tier 1 oyunlar kadar övülmediğini görebilirsiniz. Oyun zaten güzel dediğim gibi sadece süper değil. Bazı eksikleri oyunu klişe yapıyor ve geri götürüyor. Horizon 2'de ilk oyunun eksiklerini giderirse zaten bomba olur neden olmasın. Satışın çokluğunu da sadece iyi olmasından kaynaklı diyemem ben hocam. İyi pazarlanması ve bundle ile çokça satılması da sayılır. Tsushima da çok sattı ancak en iyi oyunlar içine yazmazsınız. Neyse yani zevk meselesi
  • Shunpo kullanıcısına yanıt
    Bence yaz direkt yardim kismindan ingilizce. Oyun yeni cikti cunku sacmalik. Bence iade etme gerci ucuza aldiysan. Oyun guzel update vs ile performans da cozulur sen bilirsin tabi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fringe dizisini izleyenler varmi ? Oyundaki önemli bir karakter ordaki adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moonquad kullanıcısına yanıt
    Biraz acele etmişler sanki çıkartmak için.1 ay geç çıksaydı bazı sorunlar olmasaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 8 Ağustos 2020; 16:46:11 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.