Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mmert87 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.648
Cevap
428
Favori
1.072.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 11861187118811891190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle ücretsiz VPN hizmeti veren sağlayıcı bulun. Mesela Proton VPN ücretsiz olarak Hollanda, ABD, Japonya üzerinden VPN almanıza imkan tanıyor. Üye olup routerlar için WireGuard yapılandırma dosyasını indirin. Keenetic Extra DSL ayarlar/bileşenlerden WireGuard bileşini kurun. Yapılandırma dosyasını orda uygulayın.

Detaylı kurulum tarifi için internette kurulum videolarına bakabilirsiniz.

Örneğin SurfShark VPN'in WireGuard yapılandırma dosyası kurulum tarifi resmi web sitesinde mevcuttur. Benzer şekilde kurulum yapabilirsiniz:
    surfshark customer support
    How to set up WireGuard® on Keenetic router
    https://support.surfshark.com/hc/en-us/articles/5858184000402-How-to-set-up-WireGuard-on-Keenetic-router

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ömr0681 kullanıcısına yanıt

Kendi kanal taraması var zaten ok ile gösterdiğim yerden tara dersen etrafındaki wifiler hangi kanallarda görürsünKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Hocam yorumlarda bu Hopper KN-3811 önerilmiş destek ve tedarik için yardımcı olurum demişsiniz sizinle nasıl irtibata geçiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

Ayırma yapılmadı hocam misafir ağıda yok dediğiniz yerden kendi yazılımından hallettim kanal atamasını sağolun

• mito1172 kullanıcısına yanıt

eyvallah sağol hocam hallettim boş kanala atadım 2.4 ghz i

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Modem hakkında bayağı bilginiz var. Cevaplar için teşekkür ederim. Bu modemi alma amacım Snr değeri değiştirmekti. Fakat bende hiç bir şekilde değişiklik olmuyor. Hızım yükselmiyor. Sadece ulaşılabilir hızım yükseliyor.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

• idris-tolar kullanıcısına yanıt
    Bence önce fiziksel olarak hattınızı kontrol ettirin. Zayıflama 40..

• Mkrdg42 kullanıcısına yanıt
    Evet özelden ulaşabilirsiniz.. Stok yenileniyor. Pazaryerlerinde de tekrar satı?a çıkacak ürün.

Avrupa standartı 20dbi ile sınırlı ülkeye giren tüm cihazlar.

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Airties 33 ölçerken keenetic 41 ölçtü mesafeyi.

Snr için 20 db mi olması gerekiyor bunu anlamadım.

41 diye gösteren mesafe değil aslında hat zayıflaması 41 biraz fazla bence hattınızda bir sorun var. komşulardan bi kontrol edebilirseniz bakın eğer bakamıyorsanız en azından rj11 portunu bi kontrol edin tam oturmamış olabilir yada ankastrenizi kontrol edin.

• İyi geceler
    Bişi sormak istiyorum 3811 de ayarları kaydedip yanlış birşey yaptığımızda tekrar eski ayarları yükleyebilme gibi bir seçenek var mı
    Bazı şeyleri karıştırmaya korkuyorum 🥹

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bariscapt kullanıcısına yanıt
    Sistem ayarlarında fail safe var. 3 dakika içinde tekrar kaydetmezsen son düzgün çalışan ayarına geri alır.

ADSL varken Aynı modemden keenetice geçtim ama sendeki gibi hat zayıflamam kötü değildi ve airtiesde kopmalar daha fazla olurdu bunda snr ayarını yapınca baya düzeldi kopma kalmadı fakat hattın kötüyse bunu tamir edemez hiç bir modem 

• Snr değeri genelde kablolamadan olur. Adsl/Vdsl değerleriniz düşük ise, apartmandan kutuya giden kabloyu bir elektrikçi çağırarak cat6 kablo çektirirseniz değerleriniz düzelir.

• M_aTRa_X kullanıcısına yanıt

Hattımda şuan bir sorun yok. Saha dolabına 2 km uzağım. airties modemden değerler.

Buda Keenetic modem

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Keenetic modemde Snr değiştiremiyorum. Hızı 7 ve ya 8 e almayı düşünüyorum. Airties te 8 alınca 2 gün sonra hat kötüleşti. 6 ya sabitledik.

"Keenetic modemde Snr değiştiremiyorum" derken değiştirecek ayarı mı bulamadınız yoksa değiştirince beklediğiniz sonucu mu alamadınız?

Ayarları bulamadıysanız:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 16 Şubat 2025; 13:16:29 >

• Keenetic modemde sadece Atanabilir hızım yükseliyor. Dsl hızım sabit değişmiyor. Hattım korumalı mı acaba.

• 
Sayfa: önceki 11861187118811891190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.