Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.467
Cevap
425
Favori
1.064.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 11841185118611871188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam o kadar anlamıyorum ben 😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BILGILI B kullanıcısına yanıt

Dürüm yedeğiniz varsa gidersiniz. Ya da osvault.keneetic.net adresinden cihazınıza uygun fw 'yi listeden bulup indirebilirsiniz. (bileşen seti sizinkinden farklı olacaktır.)

Keenetic Türkiye ile de sorunu paylaşabilirsiniz.

• bariscapt kullanıcısına yanıt

Bir 3811 daha ya da 3411 neden olmasın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

Yok artık 😀daha basit ve ucuz bir çözüm lazım bir 3811 daha pahalıya patlar

• tayaydin kullanıcısına yanıt

TG grubunda da yazmıştım;

Alıntı

metni:
    3811 ' in 2.5g combo port (sfp/ethernet) ve usb2 eklenmiş hali diyebiliriz titan'ın bir eksik gigabit portlu hali, sfp eklenmiş ve yeni kasa dizaynlısı diyebiliriz. kabaca ilk görüşte aklıma gelenlerdaha detaylı düşünmedim ama KN-3811 bence halen fiyat/performans duruyor.düşününce 2.5g sfp takacaksın ama 1g porlardan çıkacaksın. 940 ta kalır yine port hızı. sadece iki ethernetten aynı anda test ettiğinde görürsün 600-700 ortalama hızı port başına. total bant genişliğinde işe yarar. toplum olarak tek portta görmek isteriz biz.
  • merhaba arkadaşlar, öncelikle kandilimiz mübarek olsun. bugün ara ara sorulan bir sorunun cevabını vereceğim. Keenetic cihazımıza vpn kurarsak hızımız ne olur? hopper ax3000'e kaspersky vpn ile kurulum yapıp macbook air ile testi gerçekleştirdim. vpn konumu almanya seçili olduğu halde nperf sonuçları aşağıdaki gibidir. turjnet gigabit internet kullanıyorum.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

• Bugün ikinci mesajım ise keenetic' in ülkemize getirdiği cihazlar ile ilgili olacak. aşağıdaki görsellerde ingilterede satılan modelleri göstereceğim. keenetic türkiyenin daha çok çalışması lazım bence. en çok da antensiz hopper hoşuma gitti :))

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

• gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt

Ülkemizde maalesef antenli olması daha çok çektiği algısı var. Bu tarafından düşününce aynı cihazın antenlisinin satışta olması garip gelmedi. :)

Bir dekor olacak dekolar bu yüzden çok satıyor aslında ama bunu görememekte olması enteresan. Ben olsam iki modeli de getirirdim. Gidişata göre dengeye sokardım hangi modelin piyasada kalacağını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 13 Şubat 2025; 21:28:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

3411 iyimiş hakikaten
    HD alamadan bunu mu alsam 😀😀

• bariscapt kullanıcısına yanıt

Sıkı bir Keenetic'ci doğuyor.

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Zaten o reset tuşu lanet bir şey basılıyor mu belli değil şunu pc kasasındaki gibi reset tuşu yapsalar ya o nedir gizli ajan tuşu gibi yahuKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Hocam ahtapot olmak gerek o zaman şu reset tuşunu değiştirin artık o nedir sanki kgb ajanıyız gizli tuşKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

aslında pcb tasarımcıları işi daha da kolaylaştırabilir. örneğin tenda'da cihaz açılmaz hale gelirse, son ip'yi örneğin 192.168.1.254'ü recover için kullanıma sunuyor. ne delikle ne de power ile uğraşıyorsun. tabi neden çöküyor yazılımı, bu daha da ilgi çekici. KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Yani en gıcık olduğum reset tuşlarından biri o tip tuşlarKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  çok şükür 5 yıldır bu markadayım çökme hiç yaşamadım 3 keenetic varKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  artı yanlışım yoksa bu sorun ilk kez yazıldı bu konuda yada yazıldıysa da ben kaçırdımKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 13 Şubat 2025; 22:25:33 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Bir gün İnterneti kullanıyorsun. Küçük evladın resetluyor o zaman. Fabrika ayarlarına döndürme tusu aleni olmamali bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Evladın ne işi olur modemle hocam ayak altına koyarsan o başka ama genelde yukarlarda olur modem ki o tuşu bulması için de baya bilinçli olması gerekKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

Evladın ne işi olur modemle hocam ayak altına koyarsan o başka ama genelde yukarlarda olur modem ki o tuşu bulması için de baya bilinçli olması gerek 

Yeni model evlatları bilmiyorsun sen 😀😀iple tırmanır valla

Teşekkürler üstad, durumu bahsettiğiniz yere bildirdim. osvault.keneetic.net adresi güvensiz olarak belirlenip bağlantı yapılamıyor. 4 adet farklı tarayıcıda denedim, vpn ile denedim sonuç yine aynı

• BILGILI B kullanıcısına yanıt

Sorun yok açılıyor.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleriosvault.keenetic.net
    Index of /
    https://osvault.keenetic.net
  • 
Sayfa: önceki 11841185118611871188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.