< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1186. sayfa)

-
-
Dürüm yedeğiniz varsa gidersiniz. Ya da osvault.keneetic.net adresinden cihazınıza uygun fw 'yi listeden bulup indirebilirsiniz. (bileşen seti sizinkinden farklı olacaktır.)
Keenetic Türkiye ile de sorunu paylaşabilirsiniz.
-
Bir 3811 daha ya da 3411 neden olmasın :)
-
Yok artık 😀daha basit ve ucuz bir çözüm lazım bir 3811 daha pahalıya patlarquote:
Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMINGBir 3811 daha ya da 3411 neden olmasın :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TG grubunda da yazmıştım;
Alıntı
metni:3811 ' in 2.5g combo port (sfp/ethernet) ve usb2 eklenmiş hali diyebiliriz titan'ın bir eksik gigabit portlu hali, sfp eklenmiş ve yeni kasa dizaynlısı diyebiliriz. kabaca ilk görüşte aklıma gelenler daha detaylı düşünmedim ama KN-3811 bence halen fiyat/performans duruyor. düşününce 2.5g sfp takacaksın ama 1g porlardan çıkacaksın. 940 ta kalır yine port hızı. sadece iki ethernetten aynı anda test ettiğinde görürsün 600-700 ortalama hızı port başına. total bant genişliğinde işe yarar. toplum olarak tek portta görmek isteriz biz. -
-
-
Ülkemizde maalesef antenli olması daha çok çektiği algısı var. Bu tarafından düşününce aynı cihazın antenlisinin satışta olması garip gelmedi. :)
Bir dekor olacak dekolar bu yüzden çok satıyor aslında ama bunu görememekte olması enteresan. Ben olsam iki modeli de getirirdim. Gidişata göre dengeye sokardım hangi modelin piyasada kalacağını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 13 Şubat 2025; 21:28:46 > -
3411 iyimiş hakikatenquote:
Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMINGBir 3811 daha ya da 3411 neden olmasın :)
HD alamadan bunu mu alsam 😀😀
Sıkı bir Keenetic'ci doğuyor.
-
Zaten o reset tuşu lanet bir şey basılıyor mu belli değil şunu pc kasasındaki gibi reset tuşu yapsalar ya o nedir gizli ajan tuşu gibi yahu
-
Hocam ahtapot olmak gerek o zaman şu reset tuşunu değiştirin artık o nedir sanki kgb ajanıyız gizli tuş
-
aslında pcb tasarımcıları işi daha da kolaylaştırabilir. örneğin tenda'da cihaz açılmaz hale gelirse, son ip'yi örneğin 192.168.1.254'ü recover için kullanıma sunuyor. ne delikle ne de power ile uğraşıyorsun. tabi neden çöküyor yazılımı, bu daha da ilgi çekici.
-
Yani en gıcık olduğum reset tuşlarından biri o tip tuşlar
çok şükür 5 yıldır bu markadayım çökme hiç yaşamadım 3 keenetic var
artı yanlışım yoksa bu sorun ilk kez yazıldı bu konuda yada yazıldıysa da ben kaçırdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 13 Şubat 2025; 22:25:33 > -
Bir gün İnterneti kullanıyorsun. Küçük evladın resetluyor o zaman. Fabrika ayarlarına döndürme tusu aleni olmamali bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evladın ne işi olur modemle hocam ayak altına koyarsan o başka ama genelde yukarlarda olur modem ki o tuşu bulması için de baya bilinçli olması gerek
-
Yeni model evlatları bilmiyorsun sen 😀😀iple tırmanır vallaquote:
Orijinalden alıntı: mito1172Evladın ne işi olur modemle hocam ayak altına koyarsan o başka ama genelde yukarlarda olur modem ki o tuşu bulması için de baya bilinçli olması gerek
Teşekkürler üstad, durumu bahsettiğiniz yere bildirdim. osvault.keneetic.net adresi güvensiz olarak belirlenip bağlantı yapılamıyor. 4 adet farklı tarayıcıda denedim, vpn ile denedim sonuç yine aynı
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X