SuperOnline’dan TurkNet’e geçtim ama çok fazla bağlantı kopması yaşıyorum. Bu bağlantı kopmalarının log kayıtları falan var mıdır? System Log’dan bakılıyor sanırım ama orada da neredeyse her şey var. Çok karışık. Sade bir şekilde bulabileceğim bir yer var mıdır? |
KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1333. sayfa)

-
-
Hero kn1012 model cihaz kullanıyorum.
Superonline 1000-50 tarifem.
Qos için girmem gereken doğru değerler nedir?
-
önce bir hız testi yap. çıkan up ve download değerlerini qos kısmında gir. yeni güncellemeyle bunu yapmamız gerekiyor diye anladım ben. gerçi buffer testi yaptıktan sonra sonuçlar tatmin etmezse her iki rakamdan da %10 azalt ve yeniden girip test yap. en iyi sonucunu alana kadar rakamlarda değişiklik yapabilirsin. bunu niye sordun ki?
-
Selam, KeeneticOS Application Filter özelliği geldi,tünel kategorisini blocklist yapıp proton VPN veya benzeri bir VPN uygulamasından bağlanmayı deneyip çalışıp çalışmadığını kontrol eder misiniz rica etsem? Şehir dışındayım maalesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kablosuz kullanıyorum.Cihazla bilgisayarım arasında bir duvar var.Genelde 650 700 civarı download 45 47 civarı upload veriyor.
Qos bölümüne 1000 50 yazınca buffer bloat ta gecikmelerim ciddi yükseliyor.
150 download yaptığım zaman gecikmelerim tek hanelere iniyor ama bu sefer de download umu ciddi sınırlamış oluyorum.
Konuya çokta hakim değilim açıkçası.Bu doğal olan bir durum mu yoksa ben birşeyi yanlış mı yapıyorum bilemedim.
Ondan dolayı bilenlere sorup emin olmak istedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X