Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gokhan4481 , mmert87 , AirJET Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü6 Mobil
5 sn
26.646
Cevap
428
Favori
1.072.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
43. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 13291330133113321333
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • SuperOnline’dan TurkNet’e geçtim ama çok fazla bağlantı kopması yaşıyorum. Bu bağlantı kopmalarının log kayıtları falan var mıdır? System Log’dan bakılıyor sanırım ama orada da neredeyse her şey var. Çok karışık. Sade bir şekilde bulabileceğim bir yer var mıdır?

• Hero kn1012 model cihaz kullanıyorum.

Superonline 1000-50 tarifem.

Qos için girmem gereken doğru değerler nedir?

• mmert87 kullanıcısına yanıt

önce bir hız testi yap. çıkan up ve download değerlerini qos kısmında gir. yeni güncellemeyle bunu yapmamız gerekiyor diye anladım ben. gerçi buffer testi yaptıktan sonra sonuçlar tatmin etmezse her iki rakamdan da %10 azalt ve yeniden girip test yap. en iyi sonucunu alana kadar rakamlarda değişiklik yapabilirsin. bunu niye sordun ki?

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Selam, KeeneticOS Application Filter özelliği geldi,tünel kategorisini blocklist yapıp proton VPN veya benzeri bir VPN uygulamasından bağlanmayı deneyip çalışıp çalışmadığını kontrol eder misiniz rica etsem? Şehir dışındayım maalesef.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Kablosuz kullanıyorum.Cihazla bilgisayarım arasında bir duvar var.Genelde 650 700 civarı download 45 47 civarı upload veriyor.

Qos bölümüne 1000 50 yazınca buffer bloat ta gecikmelerim ciddi yükseliyor.

150 download yaptığım zaman gecikmelerim tek hanelere iniyor ama bu sefer de download umu ciddi sınırlamış oluyorum.

Konuya çokta hakim değilim açıkçası.Bu doğal olan bir durum mu yoksa ben birşeyi yanlış mı yapıyorum bilemedim.

Ondan dolayı bilenlere sorup emin olmak istedim.

• 
Sayfa: önceki 13291330133113321333
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.