Şimdi Ara

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.624
Cevap
130
Favori
387.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tahahhüt şubat sonu bitecek, o nedenle şimdilik hız değişimi yapıp süreyi uzatmak istemiyoruz.

Bu fotoda netspeed sitesinden altyapı da çıkan sonuç:

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri
  • oha mapin sonunda bağlansaydın bayaa uzaksın dolaba bizim sol taraftaki dolaba 80 bizim dolaba 120m uzaklıktayım

• thelordof kullanıcısına yanıt

Bu sayfadaki ve her sorgulama sayfasındaki bilgiler teoriktir, gerçeği yansıtmamaktadır.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 15 Ekim 2020; 14:5:22 >
  • Öyledir umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: China ama Çinli olmayan

oha mapin sonunda bağlansaydın bayaa uzaksın dolaba bizim sol taraftaki dolaba 80 bizim dolaba 120m uzaklıktayım

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri 

Öyle hocam, bak ekran görüntüsü ekledim. Bana da 15 metredesin diyor, 98 veririm diyor. Bir ara sorduğumda ise maksimum 50 verebileceklerini söylemişlerdi saha dolabı kapasitesi gereği.

• İmkansız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NT2L N kullanıcısına yanıt

Nedir imkansız olan hocam?

• 15 Metre kablo mesafesi.

• NT2L N kullanıcısına yanıt
    Dolap bizim sokakta hocam zaten. Sokağın başında. Biz de çok ilerde değiliz.

• Eyvallah hocam. Açıkkapıya dün tekrardan başvurdum, bakalım ne diyecekler.

• Sistem hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 15 Ekim 2020; 15:14:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tamamdır hocam :)

• smart0201 kullanıcısına yanıt

Dolap bana yakın hocam. Sokağın başında, ben de sokağın başındayım.

• Dolabın içinde yaşamadığına emin mısın 15m ne ??? Vur dedik öldürdün sende senin fibere filan ihtiyacın yokmuş vdsl ile ıstediğin hızı alırmışsın veyahut Yapa ile ne hız alırsın merak etim

• En kotu 40 metre gine vardir kablo kopmasin diye fazla bırakıyorlardı bir de eskiden sadece ev telefon çalışsın yeterli diyorlardı

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    Benim mesafem doğru hocam. (Aşağı yukarı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 15 Ekim 2020; 23:2:5 >
  • Saha dolabına olan mesafem doğru hocam aşağı yukarı. Yapa yı bilmiyorum maalesef hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 15 Ekim 2020; 23:2:32 >
  • En yakın türk telekom müdürlüğüne kaç km uzakliktasın 2km uzaklıktaki biri yapa ile 30/20 alıyor

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.