Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (28. sayfa)
-
-
oha mapin sonunda bağlansaydın bayaa uzaksın dolaba bizim sol taraftaki dolaba 80 bizim dolaba 120m uzaklıktayım
_____________________________ Yakarsa Dünyayı Nokia Gpon kullananlar yakar... -
Bu sayfadaki ve her sorgulama sayfasındaki bilgiler teoriktir, gerçeği yansıtmamaktadır.
_____________________________ -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 15 Ekim 2020; 14:5:22 >_____________________________ -
Öyledir umarım.
quote:
Orijinalden alıntı: China ama Çinli olmayanoha mapin sonunda bağlansaydın bayaa uzaksın dolaba bizim sol taraftaki dolaba 80 bizim dolaba 120m uzaklıktayım
Öyle hocam, bak ekran görüntüsü ekledim. Bana da 15 metredesin diyor, 98 veririm diyor. Bir ara sorduğumda ise maksimum 50 verebileceklerini söylemişlerdi saha dolabı kapasitesi gereği.
İmkansız
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Nedir imkansız olan hocam?
-
Dolap bizim sokakta hocam zaten.
Sokağın başında. Biz de çok ilerde değiliz.
Eyvallah hocam. Açıkkapıya dün tekrardan başvurdum, bakalım ne diyecekler.
Sistem hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 15 Ekim 2020; 15:14:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ NOT : insanoğlu doğasında bencillikten başka bir şey yoktur -
Tamamdır hocam :)
Dolap bana yakın hocam. Sokağın başında, ben de sokağın başındayım.
Dolabın içinde yaşamadığına emin mısın 15m ne ??? Vur dedik öldürdün sende senin fibere filan ihtiyacın yokmuş vdsl ile ıstediğin hızı alırmışsın veyahut Yapa ile ne hız alırsın merak etim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yakarsa Dünyayı Nokia Gpon kullananlar yakar... -
En kotu 40 metre gine vardir kablo kopmasin diye fazla bırakıyorlardı bir de eskiden sadece ev telefon çalışsın yeterli diyorlardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ NOT : insanoğlu doğasında bencillikten başka bir şey yoktur -
Benim mesafem doğru hocam. (Aşağı yukarı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 15 Ekim 2020; 23:2:5 >
Saha dolabına olan mesafem doğru hocam aşağı yukarı.
Yapa yı bilmiyorum maalesef hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 15 Ekim 2020; 23:2:32 >
En yakın türk telekom müdürlüğüne kaç km uzakliktasın 2km uzaklıktaki biri yapa ile 30/20 alıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yakarsa Dünyayı Nokia Gpon kullananlar yakar...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt