Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4772. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.396.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47704771477247734774
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: burak4242

Acun konseye nereden katılıyor? Bu adam bu kadar sık uçuş yapabiliyor mu? Sadece bunu merak ediyorum.
    uzun süredir istanbulda yerini değiştirmiyor uçuş yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evrim gidici bu hafta.
    Yalniz Acun bir kural getirdi tam 2 kere degistirdi. Bize de aciklamiyor adam kafasinda uretip uyguluyor direkt.

• Kuralları bi tek acun anladı o biliyo

• Cidden çok sıkılmaya başladım hem bu kadar uzun sürmemeli hem de Acun gittikçe batırıyor
  • Şimdi Cemal Can yarın kazanamazsa aday olabiliyor mu ? Eğer oluyorsa bu bireysel işinin anlamı kayboluyor. Bir kişinin bir haftadaki 3 dokunulmazlığın hepsini alması imkansız gibi bir şey çünkü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Şimdi Cemal Can yarın kazanamazsa aday olabiliyor mu ? Eğer oluyorsa bu bireysel işinin anlamı kayboluyor. Bir kişinin bir haftadaki 3 dokunulmazlığın hepsini alması imkansız gibi bir şey çünkü.
    cemalcan çıkmaması lazım yarın dokunulmaz oldu, ismi çıkan birinci olup zayıf bir aday çıkarabilir kendine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyfil03 -- 20 Haziran 2020; 23:13:58 >
  • Onu bunu bosverin Baskan meksikali kardesi ile CARTEL Kuracakmis hiğaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • seyfil03 S kullanıcısına yanıt
    Cemal Can özelinde sormadım aslında,dokunulmazlık sadece bir oyun mu geçerli yoksa bir hafta mı, onu sordum.

• Nisa yine doldurmuş Cemal'i.

Hadi diğerleri ile kavgalı Evrim.

Hadi Evrim ismini vermeni anlıyorum.

O kadar bıdı bıdı konuştun Evrim ne yaptı sana bu kadar boş boş konuştun Cemal ?

Ah Nisa ah
  • varos bu hafta yolcu

• diger dokunulmazliklari kazananlar baris ve cemal cani cikartir insallah

• Acur dünyanın en saçma eleme sistemini kurmuş adaylar falan isim söyleyebiliyo

• Evrim gene bos yapiyor, kimse onun hakkindan gelememis. Yazilmamak icin cemale agladigi gunleri unuttu heralde

• Berbat bir hal aldı yarışma, fragmanlar bile berbat. Aksiyon olarak sıfır.
  • Elif ağlıyor ama neden? Aday olduğunu sanmıyorum.

• Acun yine ergenleri korumak için değiştirmiş sistemi,bu sistemde yarın Elif veya Sercan almazsa büyük ihtimalle Sercan da potaya girecek. Eski gönüllüler sayı avantajını kullanacak yine. Dokunulmazlık alan haftayı dokunulmaz kapatmalıydı.

• BU kadar leş fragman olmamıştı daha önce herhalde. Hiçbir şey yok. Yahu insanlar bunu stres atmak için atıyor. Ne hırs ne bu ne şu. 5.lig futbol maçı gibi. Ruh desen yok, hikaye desen yok, entrika kavga desen yok, daha da olmaz.

Ayrıca isim yazmama olayı aşırı saçma
  • Sacmaligin bu kadari 3 dokunulmazligin tamamini alamazsan aday olma ihtimalin var bu oyuna dokunulmazlik denilmez aday gosterme hakki kazanmak icin mucadele etme denir yarin evrim kazanip cemal derse bu nasil bir plan program

• Evrim'in gözümde tek hatası Yasin'e çok müsamaha göstermesi.

Çakma 3T Yasin konseyde : Cemal beni 10 hafta aday çıkardı ağzımı açmadım diyor. Lan boş adam Yasin Evrim bişi mi dedi adımın söylenmesini zaten bekliyordum dedi. Ayrıca senin girdiğin potalar yalandan potalardı.

Ayrıca Bulaşık Berkan boş yapma zaten 4e giremeyeceksin.

Elendikten sonra sana vana, bulaşık, onun dişlerini sökeceğim diyen Yunus Emre ile Dominicte kanka ayağı çekersin.

Objektif olmak gerekirse Evrim'in orada SMS ile eleyeceği yarışmacı yok belki Elif belki Yasin belki Sercan ama bunlar çok çok zor ihtimal.

Berkan'ın bu kadar yükselme sebebi Evrim'dir. Berkan'ın rakibi Ardahan'dı zaten. Bi aralar ikisi birbirlerini yazıp duruyolardı.

Bir konseyde Berkan'ı mağdur etti hala onun ekmeğini yiyor.

Zaten ne olduysa o konseyden sonra oldu ya. En yüksekte olan Evrim o haftadan önce bi iki defa bazıları gibi mağduru oynasa şimdi rahat rahat son 4ü bekliyor olacaktı ama yapmadı mağdura yatmadı. Dik durdu.

Neyse zaten toplasan 14 15 gün yoktur. ha 5. olmuşuz ha 8. Birşey farketmez.

• kizlar elense evrim haftalar once gidecekti, nereye hepsinin ustesinden gelmis

• 
Sayfa: önceki 47704771477247734774
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.